Close
Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 96
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    18-04-2006
    Postime
    560
    Citim Postuar mė parė nga 2011 Lexo Postimin
    He more se nuk u be kijameti ,jane vrare dy ushtare ,dy te plagosur dhe pik, cka e beni histori . cdo dite vriten ushtare amerikan ,civil ne irak ,afganistan dhe ngjetiu ,po askujt asgje . edhe kjo do kaloje
    ================================================== ==========
    Ti tani vrave per se dyti here amerikanet, shpetimtarin tone!
    Ti j e nje inorant, nje i pa shprte, nje islamist i keq, qe po te vje ne dore edhe ti e ben kete qe e bani ai terroristi Arid Uka! disa njerz dhe disa popuje[nder ta edhe ne shqiptatet] e meritojm zhdukjen nga faqja e dheut!

i/e regjistruar Maska e aadili
    Anėtarėsuar
    21-09-2006
    Vendndodhja
    Zürich
    Postime
    295
    Citim Postuar mė parė nga GANGO of SG Lexo Postimin
    Ky kriminel asht mbetje turke ne truallin e shqipnis.
    Deri kur Europjant do vazhdojn te ken meshir per keta terrorista?
    Sa posht ka ra Arberia e Gjergj Kastiotit. Na kan torturu per 500 vjet, na kan ndrrua fen e traditen, kulturen e zakonin. Kena tralltu Jezu Krishtin si Komb! gjynahi nuk ka me na lan me ba hajer kurr! Do ti bante te paret tone me kja ne deshperim sikur te shihnin cka kena ba. Do ti shkaktonte tan Herojve ton qe luftun e vdiqen me mbrojt Krishterimin e Arberin shkumje jete e trupi per kot! Asht me te vertet turp e per te ardh keq!
    Ka ardh koha qe Amerika dhe Europa te ngrihen mbi vetvetin dhe te mos ken ma meshir per keta terrorista arab-turq se ma shum te presin ma keq ka me ken!
    Yevgeny Rodionov ty tė lutem shko e shkruaj nė forumin e kombit tėnd.
    Se shoh kundė qe ke pėrmendur shqipėtarėt kėtu prandaj paske dėshirrė qe amerika dhe Europa ti shfarosin shqipėtarėt.

Ti as qė ke dėnuar kėte aktė tė turpshėm. Shihet se ti ke halle tjerra prandaj tė kėshilloj tė shkosh te mjeku se je pėr ndihmė. P.S dhe mos harro ti pijshė rregullisht medikamentet .

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Boooooo cfare niveli shpellaresh !

O pjese injorante e popullit tim ! Nje ushtar amerikan ne nje baze ushtarake ne Amerike , vrau 11 shoke te tij , bashke me oficeret dhe plagosi 9 te tjere !

Cfare eshte ky reagim patetik dhe psikopatik qe po lexoj ketu ? Propoganden e kujt po beni ?

Krimi eshte krim dhe si i tille denohet , kudo qe te ndodhe , ne Frankfurt apo ne bulevardin e Tiranes , apo ne Nevada dhe Prishtine ! Nuk ka nevoje per lot krokodili dhe perbetime patetike foshnjarake !

Hajde te kene zhvillim trojet shqiptare me sa lexoj ketu ????!!!!!! O viktima te zotit , per mendjen qe ju ka dhene dhe gjendjen ku e keni lene mendjen tuaj !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 03-03-2011 mė 18:26

Citim Postuar mė parė nga Dorontina Lexo Postimin
    kjo teme e hapur nga kryqi i pashes e jo i paqes duhet mbyll !
    ka nje teme per ket rast !
    nuk flitet me sypozime fakte te sakta ska ende ne lajme .
    ume po i percjell lajmet e asgje nuk thuhet perpos sypozohet te jet kosovar .
    andaj nese skeni lajme te verteta mos flliqni njerzit e shtetit tuaj

flm
    Fatkeqesisht ishte e vertete o zonja Dorontine ... c'rendesi ka se u hap nje apo dy tema. Sot rreti elekronik ishte mbushur me llum per ne shqiptaret ta dish kete. Ti dhe une nuk beme gje por ja qe bota thone shqiptaret e bene... . Nuk kam asnje gje me fene ne kete rast ky eshte nje atantat ndaj nderit tone si shqiptare dhe une e denoj si te tille, eshte atentat ndaj paqes dhe une e denoj, eshte atantat ndaj demokracise prape e denoj, eshte ajo qe kam humbur ore te tera te informoj vellezerit myslimane nga kosova e maqedonia se jemi ne rrezik si komb por ata me quajne extremist. Nuk ka gje, une denoj dhe urrej extremizmin qe po i merr me qafe bijte e shqipes vellezerit tane ndaj dua te shpetoj jeten e tyre dhe viktimave te mundshme.
    Sidoqofte mesimi le te behet pesim, le te luftojme se bashku idete extremiste per hir te kombit, te hqiperise te paqes e demokracise kudo ne bote.
    Paqe!

humble
    Anėtarėsuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Nji kult vdekjeje i bazum ne xhihad, vetvrasje dhe epshe per 72 virgjeresha prodhon manjiake te tille si ky arif psikopati dhe shokt e tij... duket qe evolimi e anashkalon ket rrac dhe nuk kan vend ne Arberi Europiane biles as ne Turqi se at tok ja kan vjell Grekve...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga GANGO of SG : 03-03-2011 mė 18:51
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

i/e regjistruar Maska e bamatat
    Anėtarėsuar
    07-01-2010
    Vendndodhja
    Ne malet e Laberise atje ku Dielli dhe Shqiponja rrine bashke
    Postime
    1,070
    Citim Postuar mė parė nga Kryqi i Paqes Lexo Postimin
    Fatkeqesisht ishte e vertete o zonja Dorontine ... c'rendesi ka se u hap nje apo dy tema. Sot rreti elekronik ishte mbushur me llum per ne shqiptaret ta dish kete. Ti dhe une nuk beme gje por ja qe bota thone shqiptaret e bene... . Nuk kam asnje gje me fene ne kete rast ky eshte nje atantat ndaj nderit tone si shqiptare dhe une e denoj si te tille, eshte atentat ndaj paqes dhe une e denoj, eshte atantat ndaj demokracise prape e denoj, eshte ajo qe kam humbur ore te tera te informoj vellezerit myslimane nga kosova e maqedonia se jemi ne rrezik si komb por ata me quajne extremist. Nuk ka gje, une denoj dhe urrej extremizmin qe po i merr me qafe bijte e shqipes vellezerit tane ndaj dua te shpetoj jeten e tyre dhe viktimave te mundshme.
    Sidoqofte mesimi le te behet pesim, le te luftojme se bashku idete extremiste per hir te kombit, te hqiperise te paqes e demokracise kudo ne bote.
    Sa te kete njerez si ty , qe thiken e fshehin brenda kryqit dhe kerkon te inkriminoje shqiptaret , keshtu do te flasin per shqiptaret !

Gjuha e gjarperit qe perdoret , mendohet se do te gelltitet bashke me helmin qe hedh ! Por sic e shikon vetem disa trushpelare ke gjetur bashkebisedues !

O shqiptare , kush e ndjen veheten te tille , nuk kemi mbetur neve te perbetohemi dhe perdridhemi qofte edhe per nje krim te tille ! Martiret qe ka dhene kombi shqiptar per paqen dhe bashkejetesen e mire , nuk i ka dhene asnje komb tjeter !

Besen e shqiptarit , kush e ka marre se e ka vleresuar , perfshi ketu edhe amerikanet , nuk mbeti ta shikoje nga qurravitjet tuaja ketu ne forum !

Ndersa Te pabeset , si ky ketu me siper , gjithmone , kane perfituar dhe jane tallur me besen tone !

Prandaj thjesht denoni krimin dhe kaq ! Mos i jepni terren te pabeseve qe mundohen te hedhin helm kunder nesh ! Nuk ka ndodhur asgje , vecse nje krim si kudo !
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga bamatat : 03-03-2011 mė 19:09

i/e regjistruar Maska e Opake Opinga
    Anėtarėsuar
    11-02-2011
    Postime
    245
    Ne vend te 72 Aishave 4 vjecare ky qe duket si homoseksual do marre nje dashnor zezak ne burg, me deshire ose me zor.
    Talaq, Talaq, Talaq.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    03-10-2009
    Vendndodhja
    larg
    Postime
    1,011
    cili rrjet elektronik ore i smur!?
    ndoshta jeton me ndihma sociale dhe tan diten shikon manjakun Pet Robinson ,
    ato mdia qe shikon dhe frekventon ti dhe ata si ti jan pordh e ftohet!
    Imigji i nje populli nuk ndreqet e as nuk prishet me individ,sa per amerikes mos u merzit te kemi ty aty ne DC dhe e rregullon punen si krishter me" alencen krishtere" Latinoamerikane ,shko laj pjata e mos u mer me pune te kota !!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-07-2006
    Postime
    82
    Dakord mor Anesti, por nuk eshte zgjidhje kjo, ja i hoqen dhe neser futen me nje tjeter nick, raportet qe duhet te jape fsh admini tek CIA dhe FBI mund te ndihmoni pak ne ceshtjen qe ngrini juve, ndoshta shpetojne ndonje jete njeriu.
    sė pari e denoj ashpėr kėte krim makabėr, ndajė dhembjen me familjarėt e viktimave, ndjehem shum i turpėruar pėr kėte psikopat qė thuhet se ėshtė shqiptar... kjo ėshtė njė thikė pas shpine qė populli amerikan nuk do tė duhej ta ruante asnjėherė.....
    sė dyti dokordohem me z.Kryqi i Paqės, dhe ate sa mė parė...

Citim Postuar mė parė nga arvanitasi Lexo Postimin
    sė pari e denoj ashpėr kėte krim makabėr, ndajė dhembjen me familjarėt e viktimave, ndjehem shum i turpėruar pėr kėte psikopat qė thuhet se ėshtė shqiptar... kjo ėshtė njė thikė pas shpine qė populli amerikan nuk do tė duhej ta ruante asnjėherė.....
    sė dyti dokordohem me z.Kryqi i Paqės, dhe ate sa mė parė...
    Se shqiptaret qenkan qerdhja e Terrorizmit tani.

Budallenjve si ju, ua shohim me se shumti sherrin !

Shkoni tregoni botes tani, qe shqiptaret jan terrorista sepse po ndjejn keqardhje per krimet e amerikanėve ne shtetėt Islame !

GREK kishit qen ! Bre fara ju hupt !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 7 prej 10 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •