Problemin e kesaj deshmie fallse nga dom lush gjergji e shoh si shume te gabuar !
Ai qe ne ate kohe eshte dashur te ben nje deklarim ku thot, qe eshte normale kjo nga kendveshtrimi Islamik, sikurse eshte normale nga kendveshtrimi katolik !
Jo-besimtarët i kan vrar ne mesjet, mos e harroni kete ! E kush ishin ata "jo-besimtar" ? Per Papën (zëvendës zot i te krishtereve) ishin muslimanët në shtëpin e tyre, dhe ata filluan nje lufte te pameshirshem ne lindjen e mesme saqe edhe sot, pas 1'000 vite ndihen pasojat !'
"Shqiptar, Elhamdulilah"
une nuk flas keq per te por ne ket deklarat me vjen keq por ka genjy
edhe pse ka qen kunder luftes me serbin ,une kam rrespekt per te per arsyje se mua me ka tregu babai im se ne protestat kunder serbis gjat regjimit serb , ne nje protest ne ferizaj per vit se kam pyt kurr ,ky njeri ka hap dyert e kishes ne ferizaj i ka strehu protestusit e ka rreziku vehten e tij qe ti mbroj pasi qe forcat serbe po i ndiqnin dhe po i matretonin dhe burgosnin protestusit shqiptaret gjat asaj proteste dhe ky i kishte fshehur protestusit ne kish dhe i kishte mbrojtur duke rreziku vehten e tij
Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”
filloheni luften mes veti tani
keshtu ia beni qefin shkaut
Auuu me fal nuk e paskam diture,se tek ju Priftat po i denojkan me ferr njerezit?!
E kam nje pytje per ty edhe pse me heret ne kete tem e kam shtruar: Pasi edhe muslimanet sipas jush po shkojkan ne xhenet,pse atehere beni thirrje qe ta perqafojm fen tuaj?!!,pra sipas kesaj ska derte edhe me mbet ne musliman pasi qe sipas fes te juaj do te shkojm ne xhenet.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Se pari Toni,.. mos i thuaj nje "shqiptar", se te gjithe shqiptar jemi !
Quaje me titullin per te cilin njihet.
Nese kjo qe thua eshte e vertet, na sjell proven ti qe ke njohuri me te thella ne krishterizem.
Ku eshte bazuar Don Lush Gjergji qe del me nje deklarat te till ?
Na jep dica argumente te dalura nga bibla ! Mua me intereson te dij edhe pse jam i bindur per te kunderten,
"Shqiptar, Elhamdulilah"
Tu knaqt zemra , ket pytje dhe un desha me jau bo.
Ja pra te nderuar musliman, erdhi momenti historik , kur edhe krishteret e pranuan se Muhamedi a.s nuk esht profet i rrejshem, Islami esht fe e Zotit-NJE , Kurani esht liber i cili iu shpall gjith njerezimit.
Prandaj ejani ne Islam.
Shqiperi eshte edhe Cameria
ahahahah na kanqet me ket Cirk lol
dom lush gjergji ka ba blasvami po thon muslimant. e cka u intereso ju? perderisa pjestaret e fes vet nuk po e denojn cka po kceni ju?
gzohem shum qe kleriket e tjer nuk po bin ne nivelin e shefmut krasniqit me mor rolin e zotit ne dor e me u kallxu njerzve se ku e kan venin kur te desin.
kerkush nuk e din at pun as kurani as bibla pritni kur te desim athere vina e kallxojm
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Krijoni Kontakt