Close
Faqja 6 prej 35 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 346
    "Në fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anëtarësuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovë
    Postime
    4,534
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Po normal qe per neve Adem Jashari eshte hero dh gjithmon ka me qen,edhe ne kete po e them,por ne po themi se Don Lush Gjergji eshte HIPOKRIT.
    Edhe kjo ndodhë, te quhet "Hipokrit" nje shqiptar pse nuk e denon me ferr Heroin tonë legjendar Adem Jasharin. Ku-ku per ju more njerez po çfar gripi u ka rrokë!!
    Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.

Problemin e kesaj deshmie fallse nga dom lush gjergji e shoh si shume te gabuar !

Ai qe ne ate kohe eshte dashur te ben nje deklarim ku thot, qe eshte normale kjo nga kendveshtrimi Islamik, sikurse eshte normale nga kendveshtrimi katolik !

Jo-besimtarët i kan vrar ne mesjet, mos e harroni kete ! E kush ishin ata "jo-besimtar" ? Per Papën (zëvendës zot i te krishtereve) ishin muslimanët në shtëpin e tyre, dhe ata filluan nje lufte te pameshirshem ne lindjen e mesme saqe edhe sot, pas 1'000 vite ndihen pasojat !'
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Dr.Don Lush Gjergji. Esht njeriu per te cilin une personalisht kam me se shumti rrespekt kombi shqiptare ka shum pake Burra si Dr.Don Lush Gjergji po ashtu Dr.Don Lush Gjergji esht shembull per te gjithe Kleriket e besimeve Fetare ne Trojet shqiptare .

Aje Bire shqiptari i cili merr guximin te thote edhe nje fjale te keqe per ket Njeri aje esht i semur mentalishte
    une nuk flas keq per te por ne ket deklarat me vjen keq por ka genjy

edhe pse ka qen kunder luftes me serbin ,une kam rrespekt per te per arsyje se mua me ka tregu babai im se ne protestat kunder serbis gjat regjimit serb , ne nje protest ne ferizaj per vit se kam pyt kurr ,ky njeri ka hap dyert e kishes ne ferizaj i ka strehu protestusit e ka rreziku vehten e tij qe ti mbroj pasi qe forcat serbe po i ndiqnin dhe po i matretonin dhe burgosnin protestusit shqiptaret gjat asaj proteste dhe ky i kishte fshehur protestusit ne kish dhe i kishte mbrojtur duke rreziku vehten e tij
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    filloheni luften mes veti tani
    keshtu ia beni qefin shkaut

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga ardiana luzha Lexo Postimin
    Disa mos shkruaj ashtu sikurte ti qe je musliman ka edhe tjere qe jane katolike,ti e mbrone fene tane edhe une,e tjerte e mbrojen te vete sikur ty qe nuk po tu mohohet e drejta edhe ti te tjerev mos ja moho.
    Kush ja mohoj te drejtat atyre?!!Une vetem thash qe Don Lush Gjergji tregoj nje Hipokrizi te pastert.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Edhe kjo ndodhë, te quhet "Hipokrit" nje shqiptar pse nuk e denon me ferr Heroin tonë legjendar Adem Jasharin. Ku-ku per ju more njerez po çfar gripi u ka rrokë!!

Auuu me fal nuk e paskam diture,se tek ju Priftat po i denojkan me ferr njerezit?!

E kam nje pytje per ty edhe pse me heret ne kete tem e kam shtruar: Pasi edhe muslimanet sipas jush po shkojkan ne xhenet,pse atehere beni thirrje qe ta perqafojm fen tuaj?!!,pra sipas kesaj ska derte edhe me mbet ne musliman pasi qe sipas fes te juaj do te shkojm ne xhenet.
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

Se pari Toni,.. mos i thuaj nje "shqiptar", se te gjithe shqiptar jemi !
    Quaje me titullin per te cilin njihet.

Nese kjo qe thua eshte e vertet, na sjell proven ti qe ke njohuri me te thella ne krishterizem.

Ku eshte bazuar Don Lush Gjergji qe del me nje deklarat te till ?
    Na jep dica argumente te dalura nga bibla ! Mua me intereson te dij edhe pse jam i bindur per te kunderten,
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

i/e regjistruar Maska e refet
    Anëtarësuar
    24-04-2007
    Postime
    553
    Po per besë, ky është qellimi, sa te mjerë qe janë!!
    toni nuk mundni te mashtroni muslimanet kte hiqe mendesh. tjeter eshte ate cka thot lush gjergji e tjeter eshte ate qe thot bibla. e verteta juaj eshte ajo qe ka then anton kqira toni .

i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Auuu me fal nuk e paskam diture,se tek ju Priftat po i denojkan me ferr njerezit?!

E kam nje pytje per ty edhe pse me heret ne kete tem e kam shtruar: Pasi edhe muslimanet sipas jush po shkojkan ne xhenet,pse atehere beni thirrje qe ta perqafojm fen tuaj?!!,pra sipas kesaj ska derte edhe me mbet ne musliman pasi qe sipas fes te juaj do te shkojm ne xhenet.
    Tu knaqt zemra , ket pytje dhe un desha me jau bo.

Ja pra te nderuar musliman, erdhi momenti historik , kur edhe krishteret e pranuan se Muhamedi a.s nuk esht profet i rrejshem, Islami esht fe e Zotit-NJE , Kurani esht liber i cili iu shpall gjith njerezimit.

Prandaj ejani ne Islam.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    ahahahah na kanqet me ket Cirk lol

dom lush gjergji ka ba blasvami po thon muslimant. e cka u intereso ju? perderisa pjestaret e fes vet nuk po e denojn cka po kceni ju?

gzohem shum qe kleriket e tjer nuk po bin ne nivelin e shefmut krasniqit me mor rolin e zotit ne dor e me u kallxu njerzve se ku e kan venin kur te desin.

kerkush nuk e din at pun as kurani as bibla pritni kur te desim athere vina e kallxojm
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 6 prej 35 FillimFillim ... 4567816 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •