si duket adminat jan ne gjum
pse ore nuk e ndaloj ket tem me ndikim urrejtje
si duket adminat jan ne gjum
pse ore nuk e ndaloj ket tem me ndikim urrejtje
Sepse është qëllimi të ngatërrojnë në mes veti katolikët dhe myslimanët. Është qëllimi qe ti epet rasti lloj matrapazi këtu të flet për vlerat e Nënë Terezë (pse ajo ishte katolike) duke e etiketuar dhe duke shkua aq larg sa edhe për ne ferr.
Realisht myslimanët nuk e thonë këtë, edhe hoxhë Krasniqi nuk dëshiron te ketë thënë kështu por ka një rrëshqitje nga dobësia njerëzore qe është e pranishme te secili njeri ne botë, por tash disa te verbuar, edhe pse janë të sigurte se nuk po i shërbejnë çështjes tonë as perspektives tonë, edhe pse e dinë mirë se ne shqiptarët - musliman dhe katolik patëm te njëjtin armik dhe ende kemi, të shtyrë nga këta armiq të Shqiptarisë dhe dashurisë dhe tolerancës ndërfetare, i japin zjarr duke......!
Problemi është se ne ketë forum hapen - lejohen tema te shumta kundër muslimanëve dhe kundër katolikëve e jo edhe të tjerëve!!! Kjo me duke shumë e çuditshme, por gjithsesi më bën të kuptoj armikun tonë (armikun e muslimanëve dhe katolikëve) edhe ma shumë.
Ndryshuar për herë të fundit nga toni77_toni : 18-02-2011 më 11:15
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
........................
te gjhitha grat e botes muslimane jan ma te vlefshme per mu se sa krejt pa besimtaret,po te ishte edhe nana ime nder pa besimtaret ashtu njejt te kisha than
kurse ato dyjat nuk krahasohen
edhe mos qit mo kesi pytje banale ajo ska kurfar vlere per mu as pak hiq. sikir qe nuk i ka njoft shqiptart ashtu nuk e njoh edhe une edhe ZOTI se don.
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 18-02-2011 më 11:36
Kuptohet në shkrim (drejtshkrim) në gjuhen shqipe se sa je i ndikuar nga shqiptaria derisa as shqip nuk di te shkruash. Poashtu edhe ne sjelljet tua shihet se sa je musliman “rob i Allahut”, krejt ajo qe lexohet në ty, te bënë të kuptoj se ti shumë pak je shqiptar dhe aq ma pak je mysliman.
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Jam nje shpirt dhurat nga Zoti
jam pasardhse e Kastriotit.
Jam Shqiponja me dy krena,
dot jem shembull si Nene Tereza.
Jam krenare qe jam Shqiptare,
e lindur me paq islame,
jam do jem dhe nuk lejoj
emrin Shqiptar ta ndryshoj.
- - Shumë shpesh ndodh rasti, kur dhembjen nuk mund ta ndash me askë!
Agim Metbala" ♥
kush leshi je ti me mu drejtu mu ,
o i pa bes , ti vetem mundesh mem degju per urdhe te jap une vetes.
kush te ka faj qe je hi me dy nika e spo din ka e ke kryt, kerkush nuk te ka faj qe paske pi lang te geshtenjave .
ska lidhje se prind e kuna jan apo kush asht , kush nuk e ka pranu te verteten rrug te mbar per ne XHEHNEM;MIDIS XHEHNEMIT.
Ndryshuar për herë të fundit nga injejti : 18-02-2011 më 12:24
Krijoni Kontakt