Close
Faqja 43 prej 86 FillimFillim ... 33414243444553 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 421 deri 430 prej 852
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Ju keni fen tuaj,.. e ne tonen !
    S'me besohet se e lexova kete Je i pari mysliman ne forum qe e thua...

La vita non si spiega, si VIVE!

Perjashtuar Maska e Loti-99
    Anëtarësuar
    21-11-2009
    Postime
    216
    Zvicra shqyrton ndalimin për Shefqet Krasniqin
    E enjte 17 Shkurt 2011

Bernë, 17 shkurt

Imami Shefqet Krasniqi mund të ballafaqohet me ndalimin e hyrjes në Zvicër. Shteti zviceran është duke shqyrtuar mundësinë e ndalimit të imamit nga Kosova, Shefqet Krasniqi, i cili dy vjet më parë rëndoi ashpër katolikët me thënien e tij për Nënën Terezë se “ajo e ka vendin në ferr, pasi nuk është myslimane”. Portali i njohur zviceran ‘Blick’ raporton se në konferencën vjetore të Bordit Qendror të Myslimanëve do të predikojnë dhe myslimanë kundërthënës. Njëri nga folësit e kësaj konference sipas ‘Blick’ do të jetë edhe dikush që mendon se Nënë Tereza e ka vendin në ferr. “Të shtunën presidenti Bordit Qendror të Myslimanëve në Zvicër (IZSR) do të organizojë një konferencë me myslimanët dhe të interesuarve të tjerë nga religjionet e tjera”, shkruan organizata në faqen e saj. Mysafiri kryesor i këtij takimi do të jetë imam i xhamisë qendrore në Kuvajt, sheiku Mishary Rashid Al-Afasy. Në anën tjetër, Zyra Federale e Integrimeve, sipas gazetës “le Matin” është duke i shikuar me kujdes tre nga folësit e kësaj konference Ivone Ridley, Shefqet Krasniqi dhe Jusuf Estes. Për këta akoma nuk është vendosur nëse do të lejohen të shkelin në tokën zvicerane, raporton ‘Blick’. Shefqet Krasniqi, imam në Prishtinë, ka shokuar katolikët para dy vjetëve kur ka thënë se “Nënë Tereza e ka vendin në ferr se nuk është myslimane”.

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Loti-99 Lexo Postimin
    E enjte 17 Shkurt 2011

Bernë, 17 shkurt

Imami Shefqet Krasniqi mund të ballafaqohet me ndalimin e hyrjes në Zvicër. Shteti zviceran është duke shqyrtuar mundësinë e ndalimit të imamit nga Kosova, Shefqet Krasniqi, i cili dy vjet më parë rëndoi ashpër katolikët me thënien e tij për Nënën Terezë se “ajo e ka vendin në ferr, pasi nuk është myslimane”. Portali i njohur zviceran ‘Blick’ raporton se në konferencën vjetore të Bordit Qendror të Myslimanëve do të predikojnë dhe myslimanë kundërthënës. Njëri nga folësit e kësaj konference sipas ‘Blick’ do të jetë edhe dikush që mendon se Nënë Tereza e ka vendin në ferr. “Të shtunën presidenti Bordit Qendror të Myslimanëve në Zvicër (IZSR) do të organizojë një konferencë me myslimanët dhe të interesuarve të tjerë nga religjionet e tjera”, shkruan organizata në faqen e saj. Mysafiri kryesor i këtij takimi do të jetë imam i xhamisë qendrore në Kuvajt, sheiku Mishary Rashid Al-Afasy. Në anën tjetër, Zyra Federale e Integrimeve, sipas gazetës “le Matin” është duke i shikuar me kujdes tre nga folësit e kësaj konference Ivone Ridley, Shefqet Krasniqi dhe Jusuf Estes. Për këta akoma nuk është vendosur nëse do të lejohen të shkelin në tokën zvicerane, raporton ‘Blick’. Shefqet Krasniqi, imam në Prishtinë, ka shokuar katolikët para dy vjetëve kur ka thënë se “Nënë Tereza e ka vendin në ferr se nuk është myslimane”.
    Dr. Shefqet Krasniqi - Është dijetar i përmasave evropiane (për sa i përket Islamit) andaj prezenca e tij atje është e domosdoshme.
    Mishary Rashid Al-Afasy - Njeriu i cili mahnitë të gjithë degjuesit më recitimin e ëmbël të Kur'anit. Poashtu as ky nuk kundërshton pohimet e Dr. Krasniqit për Majka Terezën.
    Jusuf Estes - Ish-pastor, njeriu i cili la Kishën e iu kthye Xhamisë bashkë me të edhe shumë të krishterë braktisen krishterimin. Sot është shëndërruar në një figurë e cila më së tepërmi fton njerëzit në Islam. I pyetur për Majka Terezën ky ishte përgjigjur se edhe Vatikani ka rezerva ndaj saj për faktin se nuk dihet a vdiq si katolike apo si ateiste.

Thunju zviceranve le te anulojnë krejt organizimin
    Sinqerisht më vie mirë që kemi njeri i cili do të jetë përkrahë Mishary Al-Afasy dhe Yusuf Estesit
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    E kur ivjen puna tylifar b... pa lamit me fol per nje doktor, ushtar te UCK per nje trim ,

kaja nanen kesaj pune i thajn,

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    E enjte 17 Shkurt 2011

Bernë, 17 shkurt

un kom me shku atje qe neser udhtoj , dhe po te premtoj se shum Shefqeta kom me gjet atje, krejt te njejtin qellim e kem qlirimin e shqiptarve , nga armiqt.

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga gimche Lexo Postimin
    Mire de, kryesorja Majka Tereza jo kushdo qoftë ma i,e mire është

A keni festë ju minoritetet sot?! Nëse po urime
    !!!!!!!!!!!!!!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Pa_doreza2 : 17-02-2011 më 19:33
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    E enjte 17 Shkurt 2011

Bernë, 17 shkurt

Shihja njehere fytyren dhe mendo me veten , a mertion te jet DR ky?

Kqyre qfar KRROQE
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Citim Postuar më parë nga injejti Lexo Postimin
    http://www.kirche-in-not.de/files/20...de-gjergji.jpg

JA KUSH KA LUFTU POS HOXHALLARVE SHIKO NE KET LINK
    ja ky e meriton ndoshta se shum ma i bukurr ,

edhe ti ishe hajgaregji te lumt se na knaqe ty qesh. kliko per mbi foto shihet me kjart

Musliman-Shqiptarë-krenar Maska e gimche
    Anëtarësuar
    24-02-2009
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    3,642
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Hoxha Shefqet Krasniqi na ka tregue
    Kur’ani - Er Rrahman Suretu 55.
    Në xhennet edhe virgjëreshat; Në kopshte ka fruta, hije, burime dhe të virgjëra. Virgjëreshat janë të turpshme dhe të bukura si rubinë dhe korale.
    Su 55:56,58.
    56. Aty janë ato që përqëndrojnë shikimet e tyre e që nuk i ka prekur kush para tyre, as njerëz, as xhini.
    58. Ato janë si xhevahiri e diamanti (të kuqrremta në të bardhë.

Në grupin e dytë të kopshteve do të ketë dhe vasha (hyri) qiellore me sy të errëta, të cilat do të detyrohen të qëndrojnë në tendat e tyre të mëdha të kufizuara. Asnjë burrë e as xhin nuk i ka prekur më parë. Ndershmëria e tyre do të jetë e sigurt deri në ardhjen e atyre që e kanë fituar parajsën. Ato presin të mbështetura në mbuloja jeshile dhe në shtroje të bukura (Su 55; 70-76).
    Fotografitë e Bashkëngjitura
    A u shtrajtu buka kah ju?!
    Çka je ka don me thanë me këtë?!
    Ti je hija e Kastriotit
    Ti je gjoksi i të madhit Hamzes
    Ti je kullë fuqi baroti...

Citim Postuar më parë nga kleadoni Lexo Postimin
    S'me besohet se e lexova kete Je i pari mysliman ne forum qe e thua...
    Kjo eshte transmetuar para 1'432 vite nga Muhamedi a.s.

Allahu na mëson te besojm keshtu :

Me emrin e All-llahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit!

1. Thuaj: “O ju jobesimtarë!
    2. Unë nuk adhuroj atë që ju e adhuroni!
    3. As ju nuk jeni adhurues të Atij që unë e adhuroj!
    4. Dhe unë kurr nuk do të jem adhurues i asaj që ju adhuroni!
    5. Por edhe ju nuk do të jeni adhurues të Atij që unë adhuroj!
    6. Ju keni fenë tuaj (që i përmbaheni), e unë kam fenë time (që i përmbahem)!
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Faqja 43 prej 86 FillimFillim ... 33414243444553 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •