Close
Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 110
    i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Te dyte sjellin probleme njesoj,por pak kujdes e keshilla nga prinderit,evitohen ato te medhajat.

_____
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar mė parė nga Marya Lexo Postimin
    vec kur i degjon te thone bejme keshtu se keshtu ben e gjithe bota, shoqeria e keqe ka me teper influence tek ata sesa keshillat e prinderit
    cfare te jete e shkruar per ne , po japim dhe do jepemi ne maksimum , do perpiqemi mos ti mungoje asnje gje , por vec mendjen tona nuk ja japim dot, por kam frike te mos ngelemi te zhgenjyer me gjithe kete perkushtim qe e kemi nisur qe tani .........
    Kontrolloi shoqerine ti si prinder edhe u rregullua puna; po me the qe sbehet se s'te degjon femija iken fiu fiu mbas eres, une po ta them troc --> ata femije gjejne pa bejne. Ca llafesh koti po me flet Marya tani? lol Ci duhen lodrat, rrobet me mode, makina kesoj lloj gjerash femijes? Vlera me e madhe qe ti mund ti japesh atyre si prinder jane mendt e tua! Pike.

Citim Postuar mė parė nga Anesti_55 Lexo Postimin
    Ne mentalitetin shqiptar maskil, patrialkal, natyrisht qe vajza duket se vendos ne nje pozicion te veshtire prinderit.E shkreta vajze shqiptare, kjo krijese inocente.Ne realitet jane prinderit qe vendosin veten ne pozicion te veshtire dhe sebashku me veten dhe vajzen e tyre.Or prinder, lerini femijet te bejne jeten e tyre, ndihmojini me te gjitha mundesite dhe pranoini ato sebashku me fatin qe kane per pjese.Mos i braktisni kurre.Keshtu do te ndjeheni te lehtesuar.
    I don't get your post...
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

ti, une dhe melodia Maska e orhideja
    Anėtarėsuar
    02-10-2010
    Postime
    4,817
    Djali dhe pikė.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2004
    Postime
    2,378
    ligjin e bej une - njera, shoqeria e keqe - tjetra...

keto jane arsyet pse ndodhin te ashtequajturat probleme... shoku me i mire per femijen mund te jete vetem prindi, nese eshte ne gjendje te jete femije e te flase me femijen si femije e jo si shef...
    imagine there's no countries...
    nje fjale, nje kuptim...
    :))))

i/e regjistruar Maska e jesy
    Anėtarėsuar
    13-09-2009
    Postime
    639
    ndonjehere djali dhe ndonjehere vajza
    HESHTJA ESHTE FLORI

FJALA ESHTE ARGJEND

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga PINK Lexo Postimin
    Jo nuk mora vesht, nuk kuptova gje

Mos lexo Marien, se nuk e ka haberin e femijeve si funksionojne.
    Ajo kujton se femijet marrin fryme vetem me goje. LOL

Marya, ci ke keto moj vajze. Po edukukimi, puna jote si prind me ate femij, ne dac femer ne dac mashkull ku shkoi ? Epo helbete si thua ti, nese prinderit nuk dine te edukojne femijet e tyre, dhe ato bien viktima te katnareve nga vendi, fshati qe the ti, kurvelesh quhej?

Une kam shume besim ne veten time. Gjinine se kam problem fare. Si me goca si me cuna. Te dyve do ua 'shtyp' kokat, ska , ligjin e bej une sa te jene nen catine time. Pike. Uee.

Me kete fjaline e fundit pajtohem plotesisht. Po pra deri sa te jene te une do bejne sic them une.
    Pervec nese ia krisin nga dritarja ne moshe 15 vjec.
    Epo nuk dua te jem pesimiste qe tani.

Ndersa sa i takon asaj se kush sjelle me shume probleme ne shtepi, une mendoj djemte. Nisem nga pervoja ne familjen time. Ne kishim te njejtit prinder por ata kane pasur me shume probleme me djemte. Bile une nuk mbaj mend te kene pasur me mua ja me motren ndonjehere probleme.

Citim Postuar mė parė nga orhideja Lexo Postimin
    Djali dhe pikė.
    mos ke djal ti ? :P
    vajzat vajzat
    We never really grow up, we only learn how to act in public.

Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Vajzat..per vete faktin qe jane me "delikate" dhe "pre" me e lehte per gjykim..
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar Maska e kokoshijak
    Anėtarėsuar
    02-02-2011
    Postime
    28
    me shume probleme sjell nese nuk eshte as djale e as vajze...

atij ske ci bo .......

Faqja 6 prej 11 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •