Postuar më parë nga
jarigas
Jarigas nuk te mjafton??!
Per mua eshte fyerje te m t herrasesh turqisht!
Ma trego se ku e kam bere e te kerkoj une falje, perndryshe me kerko ti mua!!
Eshte pikerisht ajo qe kam bere, edhe atehere kur mendimet e tua nuk i permbaheshin temes dhe derdheshin ne sferen time personale!!
Siç thua edhe vete une jap edhe arsyet e mendimeve te mija!
Po te sjell fillimin e debatit tend me mua ne kete teme, faqja 3:
Te kesh mendime te tua per diçk, eshte normale, por te fillosh e te flasesh per personin tim eshte vetem "arrogance" qorre!!
Pajtohem plotesisht me kete mendim dhe per kete arsye kerkoj qe te zhduken nga biseda jone termat turko-arabe e gjithashtu edhe ata italo-anglo-saksone!(aty ku eshte e mundur)
Cfare vetish(atributesh) i paskam mveshur islamit ne menyre jo-objektive??!!
Permendi ketu qe te pakten te debatojm eper diçka konkrete!!
Nuk ka shkence "islame" por arabe, po ashtu si nuk ka shkence te krishtere apo çifute!!
Ne universitete ka fakultete te orientalistikes dhe jo te "shkences islame"!
Une ty nuk te njoh nepermjet shkollave perendimore, por nepermjet shkrimeve qe poston ne kete forum!
Ti nuk e njeh gjuhen arabe, por i jep vetes te drejte te pohosh se eshte gjuhe e bukur??!! Kete ti e quan logjike??!!
Pra perfundimisht, deri tashi ti ke bere llogje tutje-tehu pa ia patur idene Islamit!!
Pikekrisht ajo qe po them une qe nga fillimi.
Deri tashi une nuk kam fyer kurre i pari, por vetem nese me fyenin kombin, rracen, gjuhen, heronjte e kombit dhe personin tim!!
Nese nuk m'i prek keto, je vellai im e mund te debatojme, perndryshe une e quaj veten te lejuar qe te mbrohem kunder kujtdo!!
Tungjatjeta e tu rrit'te ndera, themi ne shqiptaret mes vedi!!
Krijoni Kontakt