si nona nuk duhet i her e para kush e thot ket gje qe dua vjerren ja ka fut teneqes..e dyta respektohet dhe nuk duhet vjerra....e treta se ca bo ti dhe burri esht puna juj nuk ka pse te fusi hundet aty ku nuk ka ci duhet ok mundet te japi nji mendimin e vet por fundja si vepron ti esht puna jote...une do e respektoj ashtu sic duhet se fundja edhe une kam nji mam....vllai neser pasneser do martohet dhe te flasi ajo keshtu per mamin tim sic folet ne keto kohe une e caj md ysh ate....
po kur ta tha vjerra ty ket gje cfare mendove ti ne ato momente se dhe burri jot ashtu dashka pranej ti nuk qenke pytur fare..apo vishesh ti me minifund barku jasht qe ta kan thon ket gje edhe si kur puna jote kjo cuni te mori ashtu sic je....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Si po silleni ju qe jeni te martuar/a me vjehrren tuaj?
Si sillet ajo me ju?
Ka ndryshuar mardhenja juaj pas marteses?
Jetoni ne nje shtepi me te apo jo?
Si i adresoheni? Me emrin e pare? Emrin e fundit? mama? etc.
shume mire sillem me vjerren deri sonte nuk esht ankuar njeri
me mua shume mire sillet
nuk e nifja para marteses
jo jetojm ne shtete te ndryshme biles
mami
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
NONE ste bohet njeri !mos ta rrej mendja vjerren qe do e du si nona ime !
Nuk ka pune vjehrra te nderhyje te veshja e ciftit tirance. Nese burri mendon se veshja eshte e tepruar i takon atij ta thote dhe jo asaj. Une ndjehem e ofenduar kur ajo nderhyn te veshja ime.
Burrit tim i pelqejne veshjet e mia, por jo vjehrres. Si thua anen e kujt te mbaj une? Ti bej qejfin burrrit ,apo vjehrres?![]()
Feelings change - memories don't.
Pse nuk hapni njė tem, "Kur tė bėhesh vjehėrr si do silleni me nusen", sepse kjo tema ėshtė hera e tret qė e shoh tė hapet besoj se i doli fundi
Secili pėr vete, Zoti pėr tė gjithė
Ma merr mendja varet prej shume faktoreve. Por nje gje mendoj eshte e qarte. Ajo eshte se varet edhe nga parabindja qe do te kem per te. Kjo nuk vlen vetem tek vjehrra, por tek cdo person qe e takon. Nese ke bindjen se do kalosh keq me te, do te sjellesh sipas kesaj bindjeje, dhe si rrjedhoje do veprosh me skeptike, ngurtesi e rezerva, e kjo do te beje vjehrren te dyshoje, te pyes veten perse vepron keshtu, perse nuk ndjehet e lire, pse eshte e ngurte, me rezerva, dhe do t'i dukesh edhe ti asaj e dyshimte. Dhe pastaj lehte lindin konfliktet. Por edhe nese ndodhin keso gjera nje here, nuk do te thote se jane te pakorigjueshme. Thote nje shprehje e huaj: Ashtu si therret ne mal, ashtu te kthehet (jehona). Pra kusht themelor per te kaluar mire, eshte qe njeri nga personat te mendoje pozitivisht. Pastaj nevojitet vec edhe te mos jete personi i dyte i semure psiqikisht, per shembull te mos mbaje dyshime edhe kur personi i pare sjellet ne menyre pozitive, dhe u be puna.
Amon mi tironce,amon.Une se mbaj veten se kom alamet trupi,normal as anek e as knej.Nime vjerra ime funit siper gjunit i thot mini e mini per ate eshte sikur ske vesh gje hic.Nuk osht se vishem me bark jasht normale,kanatiere,pantallona te shkurtna,ene kaq.Mentaliteti moj amon se na vdiqi.Si te sillesh me vjerren pyet Juliana,po vjerra e kerkon vet sherrin
Krijoni Kontakt