vaj vatani, Mjere mileti!
Teoria e fqinjeve tane ka qene perhere e tille, Shqiptaret duhet te jetojne nga shtete ku bejme ne ligjin pasi ato nuk jane te afte,
Per disa vitet e fundit qe kur u futen Amerikanet ne Kosove, ky muhabet su ndigjua me!
Sot lajmet Shqiptare te Shqiperise ashtu si edhe ato te Kosoves vijne ere.
Ne Kosove kryetaret e shtetit akuzohen per trafike armesh, ndersa ne Shqiperi per korrupsion dhe nxitje lufte civile! Tani ne presim qe te na shpetojne Amerikanet nga vetja jone, apo te na ofrojne solucione te problemeve qe nuk patem. Une mendon qe fati jone do kthehet se shpejti. Miqte tone do tja rrisin vleren vetes edhe do te na i shtrengojne rrypin akoma me teper. skenari ka figura te erreta. Qe kur erdhi Ambasadori i ri i Amerikes, politika Shqiptare beri hapa te nxituara dhe kontradiktore. Ato mund te jene duke ja lujte edhe majtas Edid edhe Djathtas Sales!
Atdheu eshte ne rrezik, ne Kosove dhe Shqiperi perseri, dhe per fat te keq populli di vetem sherrin dhe ndjenja personale politike, partiake, apo tifoze!
Une ashtu si shume te tjere qe jetojne jashte vendit kam vetem nje admiruez me tofozerine time, Nene Shqiperi! Atdheun, dhe kur hap lajmet te gazetat e huaja edhe lexoj, lufte civile ne prag shqiperi, Kosove, peshk i madh i droges Presidenti, them qe ato dun te na bejne ne bb sexi. ate qe sja bejne dot Turqve, dominim, mberthim edhe perdhunim me deshire qe mos e denoncosh fare, te bohesh vet kuva e te fortit!
Krijoni Kontakt