Close
Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 80
    Si Mendoni te dashur bashkeatdhetar, pasi qe Keshilli Europian Miratoi Raportin e Dick Martyt - kunder Ushtrise Clirimtare te Kosoves dhe Luftes se saj te drejte per Liri e Pavarsi, si dhe neve Shqiptareve si Viktima ne Luften e Fundit se Kosoves na bene te barabarte me Barbaret dhe Kriminelet Serb. Pra a duhet qe tani Qeveria dhe Kryeministri i Ardhshem i Kosoves te shkoj ne bisedimet me Serbine per hater te BE - Kur kjo BE me kete miratim na mohon te drejten per liri e pavarsi.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-03-2003
    Vendndodhja
    Diku nėpėr Botė
    Postime
    528
    Eh , keshtu e ka puna , kur nuk ndegjon nenen e ndegjon njereken dhe ate pa care .

Koxha do vite keta te vetequajturit komandante ( te Bllaces ) kane pshurur perpjete , ja ku ju dual hesapi i asaj sjelljeje .
    Dhe mos haroni se ky eshte vetem fillimi .
    Po ishalla nuk do arin deri ne asht.

Citim Postuar mė parė nga ARIANI_TB Lexo Postimin
    Si Mendoni te dashur bashkeatdhetar, pasi qe Keshilli Europian Miratoi Raportin e Dick Martyt - kunder Ushtrise Clirimtare te Kosoves dhe Luftes se saj te drejte per Liri e Pavarsi, si dhe neve Shqiptareve si Viktima ne Luften e Fundit se Kosoves na bene te barabarte me Barbaret dhe Kriminelet Serb. Pra a duhet qe tani Qeveria dhe Kryeministri i Ardhshem i Kosoves te shkoj ne bisedimet me Serbine per hater te BE - Kur kjo BE me kete miratim na mohon te drejten per liri e pavarsi.
    Kjo puna e Asamblesė nuk qenka aq serioze, ashtu sic nuk ėshtė serioz vetė raporti i Dick Marty-t.
    Unė mendoj se qeveritė shqiptare janė pėrgjigjur mirė, prandaj sic po thonė edhe analistėt ne populli duhet ta ruajmė gjakftohtėsinė, sepse ky raport ėshtė njė thikė me dy tehe dhe mund tė reflektojė negativisht nė masėn e gjėre popullore.
    Na i marrtė tė ligat Dick Marty bashkė me raportin.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar mė parė nga projekti21_dk Lexo Postimin
    Ka njė rrezik kėtu.
    Ka edhe njė fjalė e urtė qė thotė: " Tregomė se ē'shokė ke, tė tė tregoj se cili je ".
    Nė kėto momente sidomos nuk na duhet njė dashuri fort e madhe me turqinė. Ėshtė anakronike kur e gjithė bota po mundohet tė na e mbush mendjen se jetojmė nė Evropė dhe jemi evropianė, ne nga ana tjetėr tė deklarohemi turq.
    Unė nuk urrej asnjė popull, qė nėnkupton kėtu edhe popullin turk, por sa pėr tė bėmat, d.m.th. pėr tė kėqijat qė na i ka sjellė turku, pėr mua janė nė tė njėjtin nivel me serbin, bile sic thashė edhe mė lartė pėr shumė nuanca Turqia mė del mė e keqe/ligė.
    edhe une e pranoj se ndoshta turqia ka ber krime ne kosov dhe shqiperi mirpo nese nuk e din realiteti sot eshte ndryshe

eshte e arsyshem te mos e duash mirpo nese ajo te ndihmon dhe te ben mir ti e ke obligim ti thuash faliminderit

edhe greqia eshte e poshter dhe ne e urrejm shum mirpo trupat greke qe jan te stacionuara ne rrethin e ferizajit jan paqruajtesit qe me se shumti kan dhen ndihma te varferve jetimeve nxensve per qdo dit i ke ne tv duke dhuru ndihma skan lan fshat te ferizajit shtimes dhe te disa komunave qe si kan ndihmu skan lan jetim te ketyre komunave pa e gezu dhe ne qdo shkoll kan dergu mjek per ti kontrollu nxensit andaj ne nuk guxojm ti shajm se na vret zoti por duhet tju themi faliminderit sepse nese prinnderit e tyre jan te poshter nese shteti grek eshte i poshter sdo thot se i gjith populli eshte i njejt

nese turku eshte me i poshter se serbi per mu anglia dhe evropa jan me te poshter se serbi sepse serbi na masakroj ndersa anglia dhe evropa ja mundsoj te na masakrojn duke ja dhuru trojet tona

jetojm ne evrop por neve na intereson populli yne e jo evropa ne ne evrop do kemi nevoj te hym vetem ather kur popullin ta ngim buk dhe femijet e uritur te flen te qet

sepse sot eshte ber absurde ku qdo politikan permend evropen e askush si permend ata qe jetojn ne mjerim askush
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    edhe une e pranoj se ndoshta turqia ka ber krime ne kosov dhe shqiperi mirpo nese nuk e din realiteti sot eshte ndryshe

eshte e arsyshem te mos e duash mirpo nese ajo te ndihmon dhe te ben mir ti e ke obligim ti thuash faliminderit

edhe greqia eshte e poshter dhe ne e urrejm shum mirpo trupat greke qe jan te stacionuara ne rrethin e ferizajit jan paqruajtesit qe me se shumti kan dhen ndihma te varferve jetimeve nxensve per qdo dit i ke ne tv duke dhuru ndihma skan lan fshat te ferizajit shtimes dhe te disa komunave qe si kan ndihmu skan lan jetim te ketyre komunave pa e gezu dhe ne qdo shkoll kan dergu mjek per ti kontrollu nxensit andaj ne nuk guxojm ti shajm se na vret zoti por duhet tju themi faliminderit sepse nese prinnderit e tyre jan te poshter nese shteti grek eshte i poshter sdo thot se i gjith populli eshte i njejt

nese turku eshte me i poshter se serbi per mu anglia dhe evropa jan me te poshter se serbi sepse serbi na masakroj ndersa anglia dhe evropa ja mundsoj te na masakrojn duke ja dhuru trojet tona

jetojm ne evrop por neve na intereson populli yne e jo evropa ne ne evrop do kemi nevoj te hym vetem ather kur popullin ta ngim buk dhe femijet e uritur te flen te qet

sepse sot eshte ber absurde ku qdo politikan permend evropen e askush si permend ata qe jetojn ne mjerim askush
    Pėrshėndetje ximi.
    Unė nuk kam urrejtje bash pėr asnjė pupoll. Unė njeriun e dua si njeri/individ dhe jo si popull, prandaj sipas kėsaj pėr mua ka vetėm dy lloje njerėzish: tė mirė dhe tė kėqinj.
    Pėr turqit dhe Turqinė nuk kam asnjė urrejtje. ATje mė lart e "shava" Turqinė pėr tė bėmat e dikurshme, ndėrkaq pėr kėtė tė sotmen e falėnderoj. Bile po ta them edhe njė gjė tjetėr unė me shumė dashuri e dėgjoj muzikėn turke. Mė pėlqen.
    Por nuk ka nevojė ta quajmė vetėn as turq dhe as grekė nėse na ka bėrė ndonjė ndihmė. Ne jemi vetėm shqiptar. Dhe i gjithė agresiviteti im binte te kjo: Ne jemi vetėm shqiptar dhe unė dhe gjithė shqiptarėt duhet tė themi vetėm: qofsh shqiptar dhe jo qofsha turk a grek.
    Me ta mund tė kemi vetėm marrėdhėnie tė mira si fqinj, pa u pėrzier nė integritetin e tjetrit.
    Respekt,

Evropa kuder si gjithe here kunder Shqipatrev ne pergjethsi e poseqerishte kunder Koosves ,,dhe muslimonizmit koosvare...
    evropa etregon edhe nje here fetyren e vete kunder shqiptarev qe njeqinde vjete...
    Evropa deshiron qe krimet e bera gjate dekadave te fundit nga serbija kunder te gjithev ne ishe jugosllavi e poseqerishte kunder shqiptarev ,ti paraqes ata viktim e jo kriminel per ta do te jene shqiptaret ,dhe uqk-ja ....evropa aq kuder si eshte nuk e thot te verteten para popllit te vete europjan siq predendoien ata turpi nuk ka funde ..........

Po edhe shqipatret e vetem dhe nuk din se qka te bejen per para se fakete dhe argumente kan boll edhe sot kane pasur me foto edhe ti prezentojen para deputetv te marruar,,dhe ta shofin maskarat qe kan ndodhure ne kosove dhe gjenocidi i ber nga ta dhe rusia ,,dhe athere lete lan popllin shqiptare fajtore per te gjitha keto ...se ata jane mesuar te fortit te ja dhen krahun e jo te dopetit po nga rusi nuk guxojen te bejen as shurren dhe ja fetyrat e evropjanve te marr,m,,,

PO shpresoj se nje dite i madhi zot do jav ethej qafen te gjithe evropes dhe ate do e kane nga i madhi zot siq po jave qone gjdo dite apo don me termete apo don me vershime dhe me qka jo,,veq shume besoj se jo shume large evroipa do te digjet sikur vjetnami ,,,dhe at nga i madhi zot

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Pėrshėndetje ximi.
    Unė nuk kam urrejtje bash pėr asnjė pupoll. Unė njeriun e dua si njeri/individ dhe jo si popull, prandaj sipas kėsaj pėr mua ka vetėm dy lloje njerėzish: tė mirė dhe tė kėqinj.
    Pėr turqit dhe Turqinė nuk kam asnjė urrejtje. ATje mė lart e "shava" Turqinė pėr tė bėmat e dikurshme, ndėrkaq pėr kėtė tė sotmen e falėnderoj. Bile po ta them edhe njė gjė tjetėr unė me shumė dashuri e dėgjoj muzikėn turke. Mė pėlqen.
    Por nuk ka nevojė ta quajmė vetėn as turq dhe as grekė nėse na ka bėrė ndonjė ndihmė. Ne jemi vetėm shqiptar. Dhe i gjithė agresiviteti im binte te kjo: Ne jemi vetėm shqiptar dhe unė dhe gjithė shqiptarėt duhet tė themi vetėm: qofsh shqiptar dhe jo qofsha turk a grek.
    Me ta mund tė kemi vetėm marrėdhėnie tė mira si fqinj, pa u pėrzier nė integritetin e tjetrit.
    Respekt,
    pershendetje edhe nga une

edhe une pajtohem me mendimin tuaj ,mirpo une skam pa asnje shqiptar qe thot se une kam deshir te jem turk apo grek ,sepse qdo njeri e don kombin e vet dhe mburret me te ,edhe hashkalit dhe egjiptianet qe jetojn ne kosov boll te prapambetur jan mirpo kurr se fshehin kombsin e tyre por me mburrje deklarojn kombsin e vet
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Evropa kuder ne kry me Francezet ,spanjollet,,,italianet dhe shume te tjere ,,,,,greqia mos te flasim,,,se edhe maqedonija e deshiron nje tronditje nga shqiptaret atje per mos respektin nga poplli i saj atje po shpresoj qe nuk do ti hskoj large edhe kesaj si shume vendev te tjera,,edhe rusit nga dale po i afrohet tragjedija e kamikazeve dhe shkatrrimi i saj nga i madhi allah

Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    pershendetje edhe nga une

edhe une pajtohem me mendimin tuaj ,mirpo une skam pa asnje shqiptar qe thot se une kam deshir te jem turk apo grek ,sepse qdo njeri e don kombin e vet dhe mburret me te ,edhe hashkalit dhe egjiptianet qe jetojn ne kosov boll te prapambetur jan mirpo kurr se fshehin kombsin e tyre por me mburrje deklarojn kombsin e vet
    Pėrshėndetje ximi.
    Nuk ėshtė kohė e largėt, por ndoshta ty nuk tė ka rastisur tė kesh dėgjuar. Unė me veshėt e mi kam dėgjuar njeri tek thoshte: "Kofsha ( qofsha ) turk". Nėse nuk e ke arritur ti kėtė, pyete prindin apo dikė pak mė tė moshuar dhe tė tregon. Madje ka pasur edhe forma tė tjera betimi "Mos mė thashin turk nėse nuk ta kthej borxhin - ta zėmė ". Pėr mendjen e atij tė ishe turk ishte nder shumė i madh dhe tregonte njerėzi tė veēantė.
    Unė jam plotėsisht i bindur se nė Kosovė nuk ka minoritet turk, por tė gjithė janė shqiptarė "kofsha turk"! Pyeti prindėrit, njė kohė, njeriu, qė tė dukej qytetar duhej tė fliste turqisht.
    Edhe ne shqiptarėt kemi tipare tė mira, bile mė tė mira dhe mė bujare se turqit. ( Bile, bile, ishalla nuk ėshtė gjynah, gjithė pakulturėn e maskarallėkun e kemi marrė prej tyre )

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Pėrshėndetje ximi.
    Respekt,
    ...kam frik se mas 10 vitev s'do ndegjojsh muzik shqip hiq , por vetem Turqisht edhe Serbisht .
    njo po ta thom , qaj njeri qe ndegjon turqisht muzik , shum leht ndegjon edhe muzik serbisht.....

Faqja 5 prej 8 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •