Sepse u treguan profesionist te vertete.
Dje, e nderuar, kishte mundesi qe te ndodhte nje kasaphane e madhe, ku shume lehte numri prej 3 viktimash mund te kishte edhe ca zero prapa.
Sulmi me makine ne kryeministri, makinat me dinamit, pistoletat ne brez, hudhja e panderprere e gureve 2-3 kilogramesh ne polici, konfrontim i afert fizik etj etj...
Edhe policet njerez jane. Nga nje humbje e vogel e kontrollit mund te ndodhte ajo qe e thash me larte...
Ngadale Darius ngadale, po te vazhdoje te vjedhe akoma, c'nevoje ka Berisha ?? Shume politikane Shqiptare (te majte apo te djathte), kan vjedhur aq shume para sa as niperit e tyre nuk i harxhojne dot, dhe prape vazhdojne te vjedhin ... Cnevoje kane ??
Disa nga policet, duken ne filmime se jane te veshur tamam si ne perendim, plotesisht ne veshje fibre dhe te pershtatshme per te tilla demonstrata (dhe ndoshta edhe provokime), kurse shume te tjere jane me veshjet normale te policise ku normalisht te thyen guri koken - dhe perse, sepse edhe ne Ministrine e Rendit ashtu si ne tere Shqiperine vecse vidhen fonde prej 20 vjet me radhe ... sepse ne drejtim vihen njerezit mbi bazen e bindjeve politike... (Albo, Shigjeta, Darius - perse nuk merrni guximin te komentoni refuzimin e Policise per zbatimin e fletearrestimeve te Prokurorise ?? Ka keshtu ne Canada ??)
Legjitimiteti i kesaj demonstrate qendron ne qeverisjen/me sakte vjedhjen qe prej 20 vitesh po i behet popullit Shqiptar.
Legjitimiteti i Demonstrates duket qarte ne tragjedine ne te cilen ajo u kthye
Cdo kishte ndodhur ne Canada apo USA pas asaj qe ndodhi ne Gerdec ???
Cdo kishte ndodhur ne Canada apo USA pas atyre matrapazlleqeve kolosale qe prezantoi Dritan Prifti para disa muajsh dhe tani perseri Ilir Meta ???
Qeveria vete do kishte dhene doreheqjen, kurse ne Shqiperi ndersehet nje Polici e keqtrajnuar kunder nje turme te mbushur me urrejtje dhe te coroditur. Ajo cka ndodhi ishte thjeshte rrjedhoje .... dhe perseri ne ndryshim nga USA apo Canada ku Kryeministri do dilte para popullit te tij dhe do merrte gjithe pergjegjesine per moszgjidhjen e drejte te cfaredo problemi dhe sado te veshtire (sic ishte Demonstrata ne Tirane) - Sali Berisha thote njehre qe ishin vrasje nga Kriminelet, pastaj qe ishin vrasje nga Garda por qe zbatuan urdherin, pastaj qe do behet nje Demonstrate proKorrupsion, etj etj ....
Asnje fjale per ndonje gabim te bere, asnje pergjegjesi ... Canada e vertete.
Po te ishte krijuar gjate ketyre viteve ne Shqiperi nje Shtet i forte dhe depolitizuar - nuk do kishte ndodhur as 97-a, as Gerdeci, as 21 Janari ....
Por shteti nuk i duhet atyre qe duan te fitojne kohen e humbur dhe te vjedhin sa me shume dhe per aq kohe sa akoma ka ngelur dicka per tu vjedhur ...
Edhe une nuk e kuptoj Opoziten - perse duan te vijne ne pushtet ?? Me siguri qe te pasurohen edhe ata vete, me siguri sepse kane frike se mbarohet dhe sngelet gje per ta ...
Une personalisht vazhdoj ti uroj Sali Berishes edhe 30 vjet te tjera ne pushtet - i uroj qeverisjen e vendit edhe atehere kur te jete vjedhur edhe gozhda e fundit ...
Berisha perseri do vazhdoje te thote qe Shqiperia eshte e bukura e dheut ...
Brarushja do vazhdoje ta perkrahi dhe ta quaj clirimtarin e Kombit ...
Shpelloret do vazhdojne ti behen mburoje, se i zbriti jo vetem nga shpellat por edhe u dhuroi toke dhe vile ne mes te Tiranes ....
Por Ti Darius nuk do mund ta mbrosh dot me Psikopatin Berisha, ate qe para shume vitesh i thoshte Deputetit Ngjela, te zgjedhur nga Populli : "une do te te flake nga parlamenti ..."
E shkreta Canada sa larg eshte nga Shqiperia ...
Mua me vjen cudi,si do i shperbleje ky kaq shpejt policat, ku prokuroria nuk ka thene AKOMA fjalen e fundit. Ishin apo nuk ishin plumba prej gardes ato qe u vrane 3 njerez?
Cfare eshte kjo, cfare emri mund ti veme?
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Pergjigjen qe kerkon, ta jep ish-ministri i Nanos, Ilir Kulla, ne artikullin e tij botuar ne gazeten Panorama, "Une sot jam polic". Lexoje me vemendje e meso se cfare do te thote te jesh polic ne Shqiperi.
http://www.forumishqiptar.com/showpo...&postcount=968
Albo
1997 nuk ka ndodhe as ne Kongo e as ne Somali nese te kujtohet mire.
Po e perseris per te disaten here me rradhe. Nese del se policia ishte fajtore per keto vrasje ateher pergjegjesine e mbajne ata qe kane shtier, por edhe ata qe kane urdheruar. Asesi nuk be te hudhet poshte profesionalizmi i treguar i policise gjatre dites se djeshme.
p.s. Une nuk flas me filma. Ne 1999 kame pare aq sa as Stiven Spilberg akoma nuk ka arritur t'i imagjinoj. Kaq.
Krijoni Kontakt