e ek par ti vajz te drogohet Edi Ramen apo degjon kta hajdutet e te korruptuarit... kto hajdutet u kapen me presh ne duar dhe prap nuk pranojn....kta pijn gjakun e Shqiptareve ..te pinin drog do jua beja hallall vetem mos ta shkaterronin ket vend..
e ek par ti vajz te drogohet Edi Ramen apo degjon kta hajdutet e te korruptuarit... kto hajdutet u kapen me presh ne duar dhe prap nuk pranojn....kta pijn gjakun e Shqiptareve ..te pinin drog do jua beja hallall vetem mos ta shkaterronin ket vend..
Po pse me pas fakte mos ndoshta i pranoni ju. Do gjeni mashtrimin e rradhes sic e keni zakon .lol. U kap gjithe ai peshkaqen me ftyre e me ze e kur vje puna mundohen tet bejne budall sy per sy qe video eshte e montuar. haha.Po pse mer ..ca e kujton saliu miletin? Brari? qe besojne gjithcka qe nxjerr nga goja tij e pist prej shpellari .lol
Sa per psikopatin grun nuk e nxorri as ne rruge as ke fusha sportit ,por ne plazh nudo ,dmth vetem per nudistet, ato llloj plazhesh qe shoku berishes berluskoni i ka shume qef .lol.
Por psikopati tjeter merret cdo dite me djalin e rames dhe babain e tij te vdekur. Kjo po qe eshte skicofreni e kaluar skicofrenise. Une personalisht sdo e beja dot as per hasmin e jo me per nje njeri qe tek e fundit luan vetem rolin e opozites asgje me shume.
E more vesh tani se kush eshte me shume psikopat. Saliu familjen ta kete sa te doje te shendetcme ,per ato cfare kemi pa deri tani ai eshte i rrjedhur e i pjerdhur. karte e djegme.
Against all odds..
Nese e ke pare foton, pas by.thes se Edit eshte nje femije ne ate plazh.
Nese Edi do kishte per baba nje njeri te thjeshte , qofte edhe anetar te PPSH perseri nuk do perbente problem.
Por kur ke nje baba qe ka urdheruar varjen e dikujt qe shkroi nje poezi, nuk mund ti shpetosh mallkimit te njerezve per babane , te pjellet e tij dhe tere gjakun e tij te prishur.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Na cmene o burri dheut ,je bo me keq se vete sala vetem me thashetheme .lol
Ku jane faktet qe kristaqi paska hudh firmen per varjen e dikujt?
Po sikur tet them une qe me firmen e saliut ne 97 u nisen forca te nderhyrjes se shpejte me nje liste emrash ne dore per te ekzekutu disa persona ne cerrik? e beson? Po sikur tet them qe me firmen e sales u nisen avionet luftarak per te bombardu vloren? Po sikur tet them qe me aprovimin e sales u hap gerdeci i cili vrau 26 veta?
Ps. Edi ka pas nje baba te thjeshte ,leji prrallat e ktyne injoranteve. Ato permendore qe vendosin lule salat e topallat ke varrezat e deshmorve jane bo nga vete dora kristaqit. Pra ka qene thjesht nje skulptor dhe jo sic i do qefi sales ta bej.
Mos flasim kot tym ne ajer.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jackie : 19-01-2011 mė 17:38
Against all odds..
E ke idene ti qe baba i Edit ka qene nenkryetar i kuvendit popullor deri ne 1990?
E ke idene se ka hedhur firmen per varjen e Havzi Neles?
Nese nuk e di, pyet.
Mbase une e kam gabim.
Por nese nuk e kam gabim, do i shkoje pas djalit te nje krimineli? (qofte ky edhe skulptor i talentuar)
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
lol
Prap me thashetheme ti? ska fakte qe kristaqi ka firmos o 2043 pse ngul kembe kot?
Edhe kur doli ai i biri havziut a ca ishte ishte shume e qarte qe ishte paguar te shpifte. Dukej ashiqare. Dhe qe atehere ai i biri refuzoi me te intervistohej nga klani sepse iu be e qarte nga dikush qe per shpifje te tilla rrezikon deri ne 5 vjet burg.
Po pse ti kujton se po t'kishin firma te kristaqit demokratet do e linin me kaq? po jo o burri dheut se kto jane si hiena. Ti degjoje sot neper konferenca te vinte me vjell ,bastardi rama ,i paskrupullti rama ,ai qe mohoi femijen e tij , i biri kristaqit. Po jo mer vlla se nuk flitet kshu ,politika se pranon kte lloj fjalori. Skemi qene kshu me perpara, por qe kur erdhi shpellari kemi msu gjithcka te piset qe mund te flitet ne nje konference shtypi ose parlament dhe mos tet hyje gjemb ne kembe.
Edhe kur t'kesh kohe pergjigju dhe noi pikepytje qe kam lene ne postimet e mia..se kshu na bombardove me pytje lol
Against all odds..
Kjo pra eshte diferenca jone , sepse ti merresh akoma me 1939 , kurse mua me duken shume 20 vjet te humbura nga vendi yne ! E di se si eshte puna thjesht fare ? Te iki te p.irdhet nje here ky matufi se vij e bej une punen e tij , 100 here me mire dhe ne te mire te Shqiperise , sepse si per dije ashtu edhe per atdhetarizem me vjen anash Saliu mua ! Por per trimerine dhe burrerine e kam labce 24 karat ! Kaq do Shqiperia dhe populli i saj , asgje me shume ! Te tjerat i bejne vete shqiptaret sic jane duke i bere ketu ne Amerike , apo andej nga greqia dhe italia etj.
Ec mo se boll me keta plakaruqet e rrjedhur , qe nuk na i hoqen na qafa poshtersite !
e dim e dim qe skeni qen keshtu si ki maloku ju,qe hedh uje ne hava,e kopilat ia dredhin ne krahun tjeter sa munden ...por e dim edhe kete ama qe ju soji juaj,te buzeqeshnit diten e te vrisnit naten,te gjitha duke i ber ne emer te popullit
jeni mostra,ska fjale
shife taten sa bukur e embel te flet,ka lezet ajo kohe,jo kjo e sotmja.
Kush ju? lol
Mos e ke fjalen per gjysherit e tu ose kto qe na qeverisin sot qe dikur ishin kryetar kshillesh e sekretar partish ndersa sot mbajne tezen e Partise demokratike. Per kte e ke fjalen?
Against all odds..
Krijoni Kontakt