Close
Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 260
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-09-2009
    Postime
    143
    U regulluaaaaaa perdora per se dyti chkdsk /r por tash me SP2 se heren e pare provova me SP3 por nuk shkoi deri ne fund 100% shkoi deri ne 70% pastaj ra perseri ne 50% e lash nja 2 ore te mira dhe e bera restart mendova nuk u be prap, me tallen, por kur e ndoza laptopin hyri ne windows tash tja fus nje format dhe ne regull eshte flm njehere Valdet dhe ben
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rinor.1 : 03-12-2010 mė 16:46

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869

Bateri+rryme elektrike?

Duket pyetje jo shume shqetesuese, por sa per informacion.
    A preferohet qe nje laptop te jet i ndezur dhe te jet duke punuar me rryme elektrike dhe ta ket baterin e vendosur ne te? Apo preferohet qe kur te mbushet bateria, te shkyqet nga korenti-rryma elektrike?
    A demtohet bateria nese pas mbushjes se saj laptopi vazhdon te jet i lidhur per korenti?

Falemnderit.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Unė kur jam nė shtėpi dhe punoj me laptop,karikoj baterinė,fik laptopin,heq baterinė,ndez laptopin.Dmth e punoj me rrymė ,pa bateri.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Edhe po ta mbash ne rryme nuk i ben ndonje gje, pasi bateria karikohet, thjesht luan rolin e nje transmetuesi rryme dhe nuk i ben asnje dem dhe po te jete ne korent.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    Per mua eshte e pa kuptimt qe pas mbushjes se bateries te punohet vetem me te, ose te hiqet bateria kur je me rryme! Ne fakt nuk kam pare per ndonje manual nga prodhuesit e laptopeve (te pakten une nuk kam pare) qe te thone qe te mos punohet edhe me bateri edhe me rryme ter kohen.
    Kohet e fundit, kam ndegjuar disa opinjone qe disa persona kan pasur probleme me baterite, pasi pas mbushjes kan vazhduar te punojn edhe me bateri edhe me rryme. Disa thone se bateria iu eshte dobesuar dhe nuk mban shume energji si me pare e madje e pa shfrytezueshme.
    "Nė fillim ishte Fjala dhe Fjala ishte pranė Perėndisė, dhe Fjala ishte Perėndi!"

Citim Postuar mė parė nga Gregu Lexo Postimin
    Per mua eshte e pa kuptimt qe pas mbushjes se bateries te punohet vetem me te, ose te hiqet bateria kur je me rryme! Ne fakt nuk kam pare per ndonje manual nga prodhuesit e laptopeve (te pakten une nuk kam pare) qe te thone qe te mos punohet edhe me bateri edhe me rryme ter kohen.
    Kohet e fundit, kam ndegjuar disa opinjone qe disa persona kan pasur probleme me baterite, pasi pas mbushjes kan vazhduar te punojn edhe me bateri edhe me rryme. Disa thone se bateria iu eshte dobesuar dhe nuk mban shume energji si me pare e madje e pa shfrytezueshme.
    Ty mbase tė duket e pakuptimtė,dhe nqs tė duket ashtu atėhere vazhdo me atė midenė tėnde.UNė e kam provuar prandaj dhe veproj kėshtu.Mė ndodhi ajo qė po thua ti,bateria u bė e papėrdorshme fare.Sapo shkėputej rryma,nuk mbante as 30 seconda.Nuk tė linte ta fikje PC.
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321
    Baterite kane nje fare jetegjatesie, varet se nga kush dhe ku jane prodhuar. Asgje nuk eshte e perjetshme. Po qe per baterine, ajo nuk peson asnje lloj gjeje nese qendron ne rryme pas karikimit. Nje lap top i punes time, ka 2 vite qe qendron gjithmone ne rryme dhe nuk fiket pothuajse asnjehere, dhe po ta mar e te shkoj diku me te, mban mbi 4 ore.
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

Shtegtari! Maska e Gregu
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    869
    BlooD_VenoM,

Une po te isha nje ekspert ne kete fushe nuk do e hapja kete teme. Dhe pamvarsisht opinjonit tim une po kerkoj dicka te vertet. Megjithate, falemnderit per mendimet e tua.
    Gjeta nje material ne nje webfaqe, dhe duket se nuk ka dicka absolute mbi kete teme. Disa kompani japin mendime se nuk ka problem nese punohet me te dya burimet e energjis, disa thone qe te punohet me njeren.

Lenovo and Dell told the Lantern your battery should be fine if your computer stays plugged in; HP says you should remove the battery if you are running on AC power for weeks at a time; and Apple suggests you should unplug and run off the battery every once in a while.

http://www.slate.com/id/2205761/

i/e regjistruar Maska e tullumi
    Anėtarėsuar
    26-09-2007
    Postime
    92
    Mendoj seur bateria mbushet ne maximum ne menyr automatike shkyqet nga mbushja,prandaj nuk shoh ndonje demtim per baterin.Baterit varesisht nga kfaliteti, kan edhe jetėgjatesin e tyre.Nuk preferohet qe te lejoni zbrazjen ne tersi te bateris sepse kjo mund ta demtoj ne kapacitet.

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Baterite kane nje fare jetegjatesie, varet se nga kush dhe ku jane prodhuar. Asgje nuk eshte e perjetshme. Po qe per baterine, ajo nuk peson asnje lloj gjeje nese qendron ne rryme pas karikimit. Nje lap top i punes time, ka 2 vite qe qendron gjithmone ne rryme dhe nuk fiket pothuajse asnjehere, dhe po ta mar e te shkoj diku me te, mban mbi 4 ore.
    Edhe une kshu mendoj, pasi kam eksperience per 1 kohe te gjate me laptops. Bateria eshte 'programuar' te jetoj per nje periudhe kohe te caktuar. Shume shume mund tja zgjasesh jeten me keto karikim/shkarikim disa muaj me shume. Po zakonisht jeten e kane aty te 2 vjet. E pastaj fillojn bien, ska rendesi si e perdore apo jo.

Une ka raste e harroj gjithe nates ne korent. Ka raste, ja hep laptopit prizen, edhe e lej kshu n'ajer, se ca karikon i zot e di . LOL
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Faqja 25 prej 26 FillimFillim ... 1523242526 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •