Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 12

Viti 2010 = 200'000 hispanikë në SHBA bëhen muslimanë !

Nju Jork Times: SHBA, 200 000 hispanikë pranojnë islamin

Gazeta amerikane ‘Nju Jork Times’ shkruante se në Amerikë gjatë vitit rreth 200 000 hispanikë konvertohen në fenë islame.
    Gazeta amerikane shkruan: Islami po përhapet me të madhe në mesin e pakicave të ndryshme amerikane si dominikanët, meksikanët, kubanezët dhe spanjollët.
    Në raportin e ‘Nju Jork Times’ thuhet se çdo vit rreth 200 000 amerikanë me prejardhje spanjolle pranojnë fenë islame.

http://www.gazetajone.com/2011/01/10...nojne-islamin/

PS: Ngritja e gishtit tregues, ka per dmth-je dëshmin e Një Zoti të vetëm, Allahun svt.
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    hispaniket muslims? wow. lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Islami eshte ka triumfon kjo fe ka me triumfu i pelqej kujt e si pelqej , treni po ec e nuk ka te ndalun e kush don me u bashkangjit ne e mirpresim e kush jo prap All-llahu e udhzoft
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

Revolucioni është afër Maska e Nuh Musa
    Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    hispaniket muslims? wow. lol

...spanja ka qen muslimane para se te behet e krishtere....sot e kesaj dite verehen emrat dhe "sjelljet" tipike ne perditshmeri qe jane laramane e jo puro kritiane.....gjith amerika latine eshte pushtuar nga spanjollet dhe portugezet....

Dmth....eshte nje lloj qendrimi sic ai i shqiptareve, te cilet thone....ti kthehemi fese se te pareve tane....PRA, nuk eshte cudi, qe spanjollet i "kthehen" fese se te pareve tyre, qe ka qene gati 700 vite islami....

hajt tung
    albanish by nature

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar më parë nga Nuh Musa Lexo Postimin
    ...spanja ka qen muslimane para se te behet e krishtere....sot e kesaj dite verehen emrat dhe "sjelljet" tipike ne perditshmeri qe jane laramane e jo puro kritiane.....gjith amerika latine eshte pushtuar nga spanjollet dhe portugezet....

Dmth....eshte nje lloj qendrimi sic ai i shqiptareve, te cilet thone....ti kthehemi fese se te pareve tane....PRA, nuk eshte cudi, qe spanjollet i "kthehen" fese se te pareve tyre, qe ka qene gati 700 vite islami....

hajt tung
    lajmi thote "hispaniket" e jo "spanjollet".
    hispaniket ne shba jane thuajse te gjithe nga amerika latine.
    c'lidhje ka spanja ketu?

po te arsyetonin sic po thua ti, pra po kthehen ne fene e te pareve, do te ktheheshin ne fete e majave, aztekeve, inkave etj
    Vasudhaiva Kutumbakam

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    lajmi thote "hispaniket" e jo "spanjollet".
    hispaniket ne shba jane thuajse te gjithe nga amerika latine.
    c'lidhje ka spanja ketu?

po te arsyetonin sic po thua ti, pra po kthehen ne fene e te pareve, do te ktheheshin ne fete e majave, aztekeve, inkave etj

....nope,

.......banoret e amerikes latine jane pasardhes te "spanjolleve dhe portugezeve"....ish-popuj musliman.

Popujt indigjen te amerikes latine akoma qendrojn ne paganizem...por numri i tyre eshte jorelevant, sepse sillet diku ne rrendin e dyt pas presjes nga perqindja, ka kry pune me vend kisha asaj kohe dhe ose i ka shfaros va ka lujt semen, ose i ka konvertu me dhune...

Keta njerez jetesojn enderren e shqiptareve me bataria "kthimi ne fene e te pareve"........ne kete rast nga "krishterimi laraman"-amerikanolatin ne islam....

tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ....nope,

.......banoret e amerikes latine jane pasardhes te "spanjolleve dhe portugezeve"....ish-popuj musliman.

Popujt indigjen te amerikes latine akoma qendrojn ne paganizem...por numri i tyre eshte jorelevant, sepse sillet diku ne rrendin e dyt pas presjes nga perqindja, ka kry pune me vend kisha asaj kohe dhe ose i ka shfaros va ka lujt semen, ose i ka konvertu me dhune...
    dmth popujt indigjen te amerikes akoma sakrifikojne njerez ne emer te zoterve te tyre?????? hahaha.
    me vjen keq por po ia fut krejt kot. nuk e di ku i ke marre keto info?
    na jep ca prova per ato gje thua.

po te jap une disa statistika:
    ne peru 45% quhen "meztizo" dhe jane mix i gjakut indigjen dhe atij spanjoll.
    35% jane pasardhes te indigjeneve dhe thuajse te gjithe jane te krishtere e jo pagene. lol. as 15% nuk jane pasarddhes te iberikeve.

ne meksike 60% jane meztizo. edhe aty me pak se 15% jane pasardhes te iberikeve ndersa pak me pak se 20% jane pasardhes te indigjeneve (dhe nuk jane "pagane").

ne bolivi 55% jane pasardhes te indigjeneve, 30% jane meztizo. sa i bien te jene iberike???

ne argjentine jane me shume pasardhes te italianeve se te spanjolleve.
    etj etj etj.

pra ajo qe the, eshte dicka e pavertete!!!!!!
    Vasudhaiva Kutumbakam

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Shum mir!.Po na shtohen vellezerit e zinj edhe nga Amerika.

Anëtarësuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenë, austri
    Postime
    4,463
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    dmth popujt indigjen te amerikes akoma sakrifikojne njerez ne emer te zoterve te tyre?????? hahaha.
    me vjen keq por po ia fut krejt kot. nuk e di ku i ke marre keto info?
    na jep ca prova per ato gje thua.

po te jap une disa statistika:
    ne peru 45% quhen "meztizo" dhe jane mix i gjakut indigjen dhe atij spanjoll.
    35% jane pasardhes te indigjeneve dhe thuajse te gjithe jane te krishtere e jo pagene. lol. as 15% nuk jane pasarddhes te iberikeve.

ne meksike 60% jane meztizo. edhe aty me pak se 15% jane pasardhes te iberikeve ndersa pak me pak se 20% jane pasardhes te indigjeneve (dhe nuk jane "pagane").

ne bolivi 55% jane pasardhes te indigjeneve, 30% jane meztizo. sa i bien te jene iberike???

ne argjentine jane me shume pasardhes te italianeve se te spanjolleve.
    etj etj etj.

pra ajo qe the, eshte dicka e pavertete!!!!!!

..aiiiiiiiiiiiiiii, puna na qenka lesh e tollovitur bre.....ne flasim per perqindjen e atyre qe akoma e mbulojn "lucin" me gjethe banane....puro indigjenet e xhunglles....kurse tjereve va kan ngran petullat spanjollet e portugezet etj.......mentaliteti eshte europjano- mauro-arabo e ku ta di une cfara me gjere...

tung

hajt tung
    albanish by nature

Anëtarësuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    ..aiiiiiiiiiiiiiii, puna na qenka lesh e tollovitur bre.....ne flasim per perqindjen e atyre qe akoma e mbulojn "lucin" me gjethe banane....puro indigjenet e xhunglles....kurse tjereve va kan ngran petullat spanjollet e portugezet etj.......mentaliteti eshte europjano- mauro-arabo e ku ta di une cfara me gjere...

tung

hajt tung
    aha!!! kjo eshte pune tjeter.

sdq amerikano latinet nuk kane te bejne me muslimanet e spanjes.
    muslimanet e spanjes pasi nuk munden as te konvertoheshin me dhune nga inkuizicioni, u perzune perfundimisht nga spanja ne vitin 1609.

as spanjollet e sotem thuajse nuk kane me lidhje me to, e jo me amerikano latinet.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •