Close
Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 182
    i/e regjistruar Maska e saura
    Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga -BATO- Lexo Postimin
    Kjo traditė nė Jug nuk ėshtė ashtu siē mendohet. Kėto janė disa raste ekstreme qė pėrdoren si arsyetime nga pėrkrahėsit e "tė resė".

Vajza nuk shitej aspak dhe nuk martohej pa pėlqimin e saj. Asaj i merrej mendimi. Familja i gjente asaj disa burra derisa ajo zgjidhte njėrin.

Kėto tradita janė tė mira dhe duhen ruajtur. Familja i zgjidhte kėta djem nga familje tė mira, qė i njihnin. Nuk ishte nė interes tė familjes qė vajza e tyre tė martohej me njė burrė tė keq, qė rridhte nga njė familje e keqe.

Ato ishin kohė kur familjet i edukonin vajzat edhe djemtė se martesa ishte e shenjtė, se njeriu nuk duhet tė martohet mė shumė se njė herė. Ndryshonte puna nė raste fatkeqėsish.

Liria e sotme ėshtė vetėm shthurje dhe familja sot nuk ekziston mė.

Unė lexova shkrimet e tua nė njė temė tjetėr ku ti thoshe se burrat sot po diskriminohen. Kjo ėshtė e vėrtetė, dhe kėto i sjell liria dhe keqedukimi.

Liri e vajzave do tė thotė kurvėri dhe arrogancė. Pėr shkak tė kėsaj lirie dhe keqedukimi, pothuajse tė gjitha vajzat e sotme janė tė shthurura dhe arrogante.

Jo vetėm kaq, por po t'i lėsh vajzat tė bėjnė si tė duan, ato fillojnė tė martohen me tė zinj. Shumica e vajzave nė Perėndim po martohen me tė zinj. Drejt asaj rruge ėshtė edhe Shqipėria.

.

Bato. ti te kemi me te zografisurin ketu persa i perket drejteshkrimit ...
    Nje pietje kesha une si thuhet ''keto zakone duhen rruajtur ,apo ruajtur ''?
    Kam veshtiresi me rr ne shqiptim dhe e ngaterroj gjithmone me shkrim lera pastaj me goje ...

Ps .per temen...
    te drejte e ke.... keto zakone duhen ...uajtur (me rr a me r)...shyqyr qe kam punu ne uzin te traktorit qe me gjeti Pilo(Dulla e therRiste me LL korbin...qellova nje dite ne zyre....''me kishte therrit drejtori ne zyre ''kur ra zilja telefonit ...pergjigju t i ēupe e babait me tha ...baba? e nejse nga mosha po...kur ē'te degjoj ..alo pergjigjem ..Pil lo aty je me thote zeri ? Ua i them babait nga e mori vesh shoku Enver qe jam ketu ?Po jo me Nafie se me therret mua keshtu ...gjirokastritet ju pelqen shume Ll ...gjithandej jane te kursyer po per te folur ...shtojne dhe germa te tjera...e keshtu...) burre se pa martuar kisha per te ngelur ...ja po e shoh tani qe me ka vdekur s'po kujtohet njeri as nga familja as nga lagja ....:P
    po pati ndonje nga forumi te me ndihmoje nuk jam kondra ......ahahahaha
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

DESTINY Maska e freiheit
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    Citim Postuar mė parė nga saura Lexo Postimin
    Kam veshtiresi me rr ne shqiptim dhe e ngaterroj gjithmone me shkrim lera pastaj me goje ...

Na moj motra, po c'thua moj zeze, te le njerri tia moj, po na thuaj qish e do e nga e do, e me the te thashe e te thashe me the, se per ti, mbrėnda njezete e kater oresh, pa nje pa di, mblidhet kuvėndi i forumit , e shkoqit cėshtjen tėnde e i jep drėjtim. o kjo, po ne moj pos qėmė per njeri tjatrin per ke do jėmi mojjjjjjjj???
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    14-01-2009
    Postime
    3,263
    Sepse babi eshte pergjegjesi i vajzes........
    Jetė e rėndė.......!!!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382

Ps .per temen...
    te drejte e ke.... keto zakone duhen ...uajtur (me rr a me r)...shyqyr qe kam punu ne uzin te traktorit qe me gjeti Pilo(Dulla e therRiste me LL korbin...qellova nje dite ne zyre....''me kishte therrit drejtori ne zyre ''kur ra zilja telefonit ...pergjigju t i ēupe e babait me tha ...baba? e nejse nga mosha po...kur ē'te degjoj ..alo pergjigjem ..Pil lo aty je me thote zeri ? Ua i them babait nga e mori vesh shoku Enver qe jam ketu ?Po jo me Nafie se me therret mua keshtu ...gjirokastritet ju pelqen shume Ll ...gjithandej jane te kursyer po per te folur ...shtojne dhe germa te tjera...e keshtu...) burre se pa martuar kisha per te ngelur ...ja po e shoh tani qe me ka vdekur s'po kujtohet njeri as nga familja as nga lagja ....:P
    Saura, nga t'u kujtua kjo temė e vjetėr qė e rrėmove? Unė e kisha harruar fare.

Nuk e kuptova dhe aq mirė kėtė humorin tėnd, po thelbin e kapa. Domethėnė, ti je kundėr zakoneve tė vjetra.

Kjo ėshtė ēėshtje preferencash. Vajzat qė janė kundėr zakoneve tė vjetra, duan tė provojnė sa mė shumė burra, ndėrsa ato qė janė pro, duan tė kenė vetėm njė. Kjo ėshtė njė gjė shumė e thjeshtė pėr t'u kuptuar dhe nuk ka se ēfarė tė diskutohet. Me sa shoh, ti bėn pjesė nė grupin e parė.

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga freiheit Lexo Postimin
    Na moj motra, po c'thua moj zeze, te le njerri tia moj, po na thuaj qish e do e nga e do, e me the te thashe e te thashe me the, se per ti, mbrėnda njezete e kater oresh, pa nje pa di, mblidhet kuvėndi i forumit , e shkoqit cėshtjen tėnde e i jep drėjtim. o kjo, po ne moj pos qėmė per njeri tjatrin per ke do jėmi mojjjjjjjj???
    UNE DUA TE MARTOHEM ME QEF ....AHAHAHAH,KUSH MARTOHET ME QEF E QUAJ NE QEFLIE ,KUSH MARTOHET PER HALL I THONE HALLEXHIE ,E KUSH MARTOHET ME ZOR ZORRAXHIE ...
    ēESHTE KJO PUNE KESHTU PER 24 ORE DO MA ZGJIDH HALLIN ?

ME DUKET SE TE NJOH UNE TY... NUKU KAM BESIM TE TY JE GENJESHTAR I MADH ....LOL..

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Saura, nga t'u kujtua kjo temė e vjetėr qė e rrėmove? Unė e kisha harruar fare.

Nuk e kuptova dhe aq mirė kėtė humorin tėnd, po thelbin e kapa. Domethėnė, ti je kundėr zakoneve tė vjetra.

Kjo ėshtė ēėshtje preferencash. Vajzat qė janė kundėr zakoneve tė vjetra, duan tė provojnė sa mė shumė burra, ndėrsa ato qė janė pro, duan tė kenė vetėm njė. Kjo ėshtė njė gjė shumė e thjeshtė pėr t'u kuptuar dhe nuk ka se ēfarė tė diskutohet. Me sa shoh, ti bėn pjesė nė grupin e parė.
    Aman BATO sa mbrapa ke ngelur ...prandaj nuk po gjen gje
    me ofendove shume s'do me zeje gjumi sonte ...

Sa vajza te mira besuan ne dashurine ne ate kohe dhe ngelen beqare per gjithe jeten nga meskiniteti ,thashethemet ,dhe niveli i ulet i asaj kohe ...
    E dini shume mire se ēfare ndodhte neper uzina ,brigada ,administrata ,komitete partish ,etjetj...sistem e ndyre hipokrit...

DESTINY Maska e freiheit
    Anėtarėsuar
    20-11-2010
    Vendndodhja
    al
    Postime
    229
    UNE DUA TE MARTOHEM ME QEF ....AHAHAHAH,KUSH MARTOHET ME QEF E QUAJ NE QEFLIE ,KUSH MARTOHET PER HALL I THONE HALLEXHIE ,E KUSH MARTOHET ME ZOR ZORRAXHIE ...
    ēESHTE KJO PUNE KESHTU PER 24 ORE DO MA ZGJIDH HALLIN ?

ME DUKET SE TE NJOH UNE TY... NUKU KAM BESIM TE TY JE GENJESHTAR I MADH ....LOL..
    mire de mir, si te duac bej, un borxhit te dola, pa ti bej me kok tende.
    however ne ktu na gjen.
    Liebe -die schwankungen in mir wenn ich deine Schritte höre

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    05-11-2009
    Postime
    2,382
    me ofendove shume s'do me zeje gjumi sonte ...
    Nuk e thashė tė tė fyeja, thashė tė vėrtetėn. Ti e ke pėr nder tė provosh shumė burra, jo pėr fyerje.

E dini shume mire se ēfare ndodhte neper uzina ,brigada ,administrata ,komitete partish ,etjetj...sistem e ndyre hipokrit...
    Zakonet e vjetra nuk janė ato tė kohės komuniste.
    .
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga -BATO- : 08-01-2011 mė 16:01

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Citim Postuar mė parė nga freiheit Lexo Postimin
    mire de mir, si te duac bej, un borxhit te dola, pa ti bej me kok tende.
    however ne ktu na gjen.

QE NE VERE ATY PASKE NGELUR....:P

Anėtarėsuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    Nuk e thashė tė tė fyeja, thashė tė vėrtetėn. Ti e ke pėr nder tė provosh shumė burra, jo pėr fyerje.

Zakonet e vjetra nuk janė ato tė kohės komuniste.
    .
    PIRDH ,PIRDH SE LEROHESH BATO...
    NORMALE ESHTE TE PROVOSH ,SE SA SE SI DHE PSE KJO ESHTE PUNE QE ME TAKON NEVE S'KEMI PSE TE JAPIM LLOGARI TY....
    TI KUJDES MES TE SHKOJ DJEGJA E DUARVE NE GRADE TE TRETE NGA FERKIMI....

Faqja 16 prej 19 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •