Un mendoj edhe vajza edhe djali,,,duhet vetem te merresh sa me shume me ta qe te dish cdo here a jane ne rruge te mabre apo mos kane dale nga rruga e drejte...
Sasija e problemeve eshte e njejt vetem qe jane te ndryshme![]()
Un mendoj edhe vajza edhe djali,,,duhet vetem te merresh sa me shume me ta qe te dish cdo here a jane ne rruge te mabre apo mos kane dale nga rruga e drejte...
Sasija e problemeve eshte e njejt vetem qe jane te ndryshme![]()
varet nga karakteri, personaliteti i femijes. Nuk kane gjini, problemet qe sjellin. Cdo femi eshte ndryshe. Brenda 1familje 2binjake sjane njelloj. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Po meshkujt jane me guximtare dhe jane me te gatshem te perballen me cdo realitet prandaj djemte mund te sjellin me shume probleme...
mvaret se ne cfar rrjeti futen kur rriten si djali dhe vajza,po paten nje shoqeri te mire nuk sjell asnjeri probleme,por po te jete shoqeri rrugacesh me droge dhe alkohol, problemi eshte per te dy gjinite njelloj.
une i kam te vegjel akoma dhe se di si do ti mari jeta, por tani per tani cuni eshte 8 dhe goca 6 me shume me merzit goca se don te vishet si i pelqen dhe jo se cfar i nxjerr une me vesh,kurse cuni sben ze fare mashallah
Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi
djemt, arsya sepse jane te nxituar & kokefort.
I LOVE GOD
j&g
Nė fakt moj teta Vera unė them qė djali sjell mė shumė probleme, pse e them.
Populli thotė: Kur fėmijėt janė tė vegjėl tė zgjojnė natėn nga gjumi, kur ata riten tė lenė pa gjumė, kjo qė them ėshtė nė pėrgjithėsi.
Por larg qoftė dhe mos o zot sikur tė bėhet djali pederast, atėher si tja bėsh???![]()
Ja te gjitha gjyshet u bashkuan per te qare hallet. Shkruaj jo ne titullin e gjyshit por nga pershtypja se si gjyshet bashkojn mendimet.
Problemet ne familje nisin nga prinderit, varet se si prinderit rrisin femijen e tyre.
Dashuria, miqsia,respekti nuk formojn lidhje aq te forta sa nje urrejtje e perbashket
te dy si mbas mendimit tim cecili ka problemet e veta qe sjell....
zemra ime tull shpirti jot llac dashurija jon pallat 15 kac
Troc muhabeti: Gabimet e mashkullit jane siperfaqesore, pra nuk eshte se problemi rendon, ato te femres jane te thella, si rrjedhoje, problematike![]()
Krijoni Kontakt