Close
Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 276
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    drenica

a eshte ky 'incident' vrasje politike?

a eshte i lidhur me politiken ky krim?
    G.2 per ju
    /Ju jeni pjes e kesaj vrasje ne malishev me doren ejuaj te ndihmuar nga sherbimet serb e dh6e politka e albinit kudres dh6e sh6erbimet e juaja turp per ju dh6e politken ejuaj m,,,ju jeni pjes e ktyre vrasjev edh6e ne prish6tin qe kan ndodh6ure qe sa e sa se vertet jeni te till te krijuar dh6e te lindure kunder keti poplli dhe kesaj kosove,,,po mire e ke o psiopatriot se tanim po merresh edhe me shtjen dhe blerjen dhe tradhtin eketi kombi me tokat e shkive dhe del e le sikur kudre eshte turp per tu dhe ata si ti,se rat ju klyshet e serbis ja qitet koosves hijen ezez,ose me mire me than faqen e zez turp turp

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga drenicaku Lexo Postimin
    Ani deqan drenica ani veq pyetja ishte e qart pergjigju.
    kur nuk ishte vv kush i vriste shqipetaret?
    Ti dhe shoqerija e juaj se bashku em ty e ksuh tjeter ti e din mire se jeni i perfeshire ne to ,,edhe ne rastin emalisheves,,,edhe tani pretendoni te meshifeni pas ketyre siq thoni ju kishe me kete fundosjen dhe tani po dalin ne shesh te gjitha vrasje edhe po dihen se kush i ka ber keto,,po ju dhe politka e juaj

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga KILI MERTURI Lexo Postimin
    ALBIN ME VETVENDOSJE! DO TA BËJNË KOSOVEN!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!

kështjella 100 , a je ma mirë, se po duket koke kon paqef pak!
    Tanime edhe trimeronu se e vrate nje djal shqipatri i cili ja kushtoj qlirimit te koosves edhe tani ju dul rende juve te ja merrni jeten ju kopilat e milloshit dhe politikes se ti,,se ju edhe gjat luftes ishit kunder qlirimtarev sikures edhe sot,se gjat luftes punojshit per shtetin pushtus te kosoves dhe kete ta them me plot gojen se edhe ketu e keni humbure edhe ju klyshet e serbis ne kry me albin kudren po nuk jeni ka edini se jeni tu e ngux gacen me benzin ,,,se juve duhet me jav djeg bithen sikures milloshit ,se ju jeni bit e ti se juve ju ka len ne doren ejuaj milloshat evogel kunder kosoves dh6e popllit shqipatre,,po kot e kni njeqinde mi ushtare i ka pasur serbija dh6e i kan ndjekure ng5a kosova po edh6e juve do te ju vije fundi nje dite ,,se jeni miqasi me ta dhe nede jeni ka lidheni miqsi me liderin ejuaj,,sikures florim krasniq me serb kudra me sfetllanen ,,trashne miqasin me ta

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Ganiu duhet te dal para mediave e te ju tregoi shqipetarve sepse ua ka borgj arsyen ta kuptoim edhe ne te verteten.
    Ganiu deri dje ka qen eksponent i pdk,dhe mbrenda nates nuk mundet nga nje engjell te behet vrases,siq pretendoin disa.
    Vrasjet politike na i sollen keta te pdk,per ket sot ka njerz ne burg,dhe shume tjer te akuzuar.
    Nuk mundet vv te ket dor ne kete vrasje ,keto jan qerim hesapesh te vjetra,prandaj ti quash politike nuk eshte e drejt.

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    Tanime edhe trimeronu se e vrate nje djal shqipatri i cili ja kushtoj qlirimit te koosves edhe tani ju dul rende juve te ja merrni jeten ju kopilat e milloshit dhe politikes se ti,,se ju edhe gjat luftes ishit kunder qlirimtarev sikures edhe sot,se gjat luftes punojshit per shtetin pushtus te kosoves dhe kete ta them me plot gojen se edhe ketu e keni humbure edhe ju klyshet e serbis ne kry me albin kudren po nuk jeni ka edini se jeni tu e ngux gacen me benzin ,,,se juve duhet me jav djeg bithen sikures milloshit ,se ju jeni bit e ti se juve ju ka len ne doren ejuaj milloshat evogel kunder kosoves dh6e popllit shqipatre,,po kot e kni njeqinde mi ushtare i ka pasur serbija dh6e i kan ndjekure ng5a kosova po edh6e juve do te ju vije fundi nje dite ,,se jeni miqasi me ta dhe nede jeni ka lidheni miqsi me liderin ejuaj,,sikures florim krasniq me serb kudra me sfetllanen ,,trashne miqasin me ta
    Deqan drenica
    Lopet qysh i ke,a ke mujt me ju siguru yshym per dimen,naj posterrum a e ka mujt me ban,dimen apo kini .
    Ani deqan drenica kece si plaka ne k...ri po mos meno se ta merr dikush per normale ate qka e thua,ti nuk je per kompjuter shko hiqjav baglat lopve se ne qaf i morre

Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga gjilan55 Lexo Postimin
    perveq asaj se njera pal jan pdk e tjetra vetvendosje a ka mundsi qe kjo vrasje te jete pasoj e konfliktit material apo ndarjes se territoreve te cilat do ti plaqkisin njera apo tjetra pale,sepse eshte pak e besushme qe nje njeri normal te fitoj disa vite burg dhe nje hasmeri te perjetshme me nje familje per shkak te ciles do parti.
    Pse mos menove qe per vatan tu kan vra jo shokit,jan vra qysh me ardh sa ma shpejt ne pushtet e me vjedh kete popull

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Deqan drenica
    Lopet qysh i ke,a ke mujt me ju siguru yshym per dimen,naj posterrum a e ka mujt me ban,dimen apo kini .
    Ani deqan drenica kece si plaka ne k...ri po mos meno se ta merr dikush per normale ate qka e thua,ti nuk je per kompjuter shko hiqjav baglat lopve se ne qaf i morre
    Shko ti ne drenic se une shkoj shpesh,,dhe nese dikush eshte laruk dhe lope je ti ,,,dhe shko kqyri po tregoj te verteten e mso i merr njerzit per goje se ti je aj qe merresh me krim dhe korrupsion dhe keto vrasjet si po ndodhin ti edin kete mire po nuk po ki deshire me than te verteten se pushteti i kaluar ju ka mesuar juve dhe klikes se juaj sikures kudra ,,,se te till jeni,,,dil e vraj dhe ben kish nuk po edin dhe qaj turpi qofte me juve gjithe jeten ejuaj si i shkruimut kete kosove ju tradhtaret eketi kombi,,,, te isha drenicak me nderin me te laret qe egziston,,po edhe si jam deqani gjithe here drenicen ekam ne zemer se jo si ju vetem me ja be tradhtit dhe drenice jam me ty,,,e thik pas shpin s eju jeni lindure te till per tradhti

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Po kosova gjithe here e ka pasur me te veshtire prej tradhtarev te vete te brendeshme se sa prej serbis ,se gjithe here kan then me zi ta ben i yti se sa shkave se te pret ne bes sikures serbija po shkaun e kemi dite se ekmi pushtus ,po keta kopilat brenda spo mundemi me i dite te gjithe se jan nje pjell e nje pushtti te kaluar

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Ganiu duhet te dal para mediave e te ju tregoi shqipetarve sepse ua ka borgj arsyen ta kuptoim edhe ne te verteten.
    Ganiu deri dje ka qen eksponent i pdk,dhe mbrenda nates nuk mundet nga nje engjell te behet vrases,siq pretendoin disa.
    Vrasjet politike na i sollen keta te pdk,per ket sot ka njerz ne burg,dhe shume tjer te akuzuar.
    Nuk mundet vv te ket dor ne kete vrasje ,keto jan qerim hesapesh te vjetra,prandaj ti quash politike nuk eshte e drejt.
    Edhe ti je pjes e ketyre vrasjev ne malishev,,ganiu sa ishte pjes e pdk,,kurr nje njeri nuk e ka fyere edhe pse kishte bindje tjeter po ju e tradhtuat dhe ja bet siq ja bet se jeni te till,sikures sherbimet e shkaut dhe me te zi ,,,se ju e deshironi kosven pjes te serbis e jo te shqiperis

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Citim Postuar më parë nga G-2 Lexo Postimin
    deqanlia i drenices debato si duhet mos u merr me antaret ndryshe rregullorja e ketij forumi te perjashton dhe mbesim pa nje analfabet dhe pseudopatriot forumi!
    Po mendoj se sikur ju te ishit pytur me siguri se nuk do te me kishin pranuar ne kete forum se ,ju jeni mesuar me i perjashtu njerzit te cilet nuk ju pershtaten juve ne mendime dhe politik se koha e kaluar ju ka mesuar ,,po tanim koha ejuaj ka kaluar kete e din edhe ti mire,po tanim jeni dalure edhe hapur ne vrasjen e njerzev te pa fajeshme siq ishte rasti ne malishev se i tradhtuat ganin me djem turp per ju dhe kliken ejuaj se bashku me te kudres

Faqja 16 prej 28 FillimFillim ... 6141516171826 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •