Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    si te duash.

Po mire 95% e popullit po tishte ..... po si u be qe 96% ......... eh, e pafalshmeeeee.

Dakort .... tflasim si duhet. ENVER HOXHA, ishte nje njeri i papam i cili kishte mijera probleme, nuk mesonte, nuk dinte asgje, detyrat/projektet i benin shoket, kishte punuar ..... ca skishte punuar qe tarrinte aty ku ka arritur, ENVER HOXHA nga hici u be krijesa me e dashur per popullin, nga hici mbeti "hic" (mund te thoni) ama ....... hic qe mbante popullin "crrng", qe sbonte ene miza "bzzzz" ..........!!!!! Beri reforma e dhjetra qindra gjera tcilat ene sot i dum.
    Me te lexuara i keni juve '' bemat'' e Enverit apo ju akane treguar?

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Don't Lexo Postimin
    si te duash.

Po mire 95% e popullit po tishte ..... po si u be qe 96% ......... eh, e pafalshmeeeee.

Dakort .... tflasim si duhet. ENVER HOXHA, ishte nje njeri i papam i cili kishte mijera probleme, nuk mesonte, nuk dinte asgje, detyrat/projektet i benin shoket, kishte punuar ..... ca skishte punuar qe tarrinte aty ku ka arritur, ENVER HOXHA nga hici u be krijesa me e dashur per popullin, nga hici mbeti "hic" (mund te thoni) ama ....... hic qe mbante popullin "crrng", qe sbonte ene miza "bzzzz" ..........!!!!! Beri reforma e dhjetra qindra gjera tcilat ene sot i dum.
    Nuk u be krijesa me e dashur per popullin por ju imponua popullit sepse nqs shpreheshin hapur i fuste brenga ne burg dhe gjithe familja ne internim.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga prenceedi Lexo Postimin
    Me fal Ksanthi por e bere σκατά muhabetin.
    Nese ti thua se prinderit e tu ishin budallenj, atehere ne baze te rregulles se treshit ti qe je pasardhese e prinderve te tu ......cfare i bije te jesh........?

Sa per Enverin nuk ja vlen te diskutohet me .....me te mirat dhe te keqiat tashme i perket historise.....
    Quaj budalla dike qe i imponon dikush tjeter menyren si te jetoj , si te shprehet , si te arsimohet dhe ne mund te arsimohet etj .Dhe sipas kesaj gjithe populli ishte budalla qe e duroi.

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Quaj budalla dike qe i imponon dikush tjeter menyren si te jetoj , si te shprehet , si te arsimohet dhe ne mund te arsimohet etj .Dhe sipas kesaj gjithe populli ishte budalla qe e duroi.
    Ti ç'far bëre në atë kohë (meqë e paske kuptuar budallallëkun), ne të tjerët në budallallëkun tonë nuk e kuptuam me kohë.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Ti ç'far bëre në atë kohë (meqë e paske kuptuar budallallëkun), ne të tjerët në budallallëkun tonë nuk e kuptuam me kohë.
    Une cfare bera ...........Isha thjesht nje femije qe shikoja prindrit e mi dhe te gjithe perreth te vuanin .

i/e regjistruar Maska e ILMGAP
    Anëtarësuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    In
    Postime
    2,791
    po pse une pas cdo postimi tendin sa vjen e me zgjohet e me shume e me shume epshi per tbo seks me ty ? Di gje ?

(ishalla sna del si tetka vera ne realitet (muahhhhaha))
    Nje pjese njerezish vepron pa menduar,pjesa tjeter mendon,por pa vepruar.

Veprat e Enverit kanë mangësi

Nga Lirim Deda

Ne radhe te pare nuk jane vepra. Se dyti njrezit qe shkruajne e bejne vepra(ne kuptimin intelektual te nocionit) duhet te jene njerez te kultivuar ne ate aspekt te cilin e sjellin ne veper, ..............Vekja ishte injorant i djallezuar dhe vetem. ndaj eshte dhe simbol i mangesise jo vetem ne te ashtuquajturat dikur "vepra".
    Paqe!

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Citim Postuar më parë nga Ksanthi Lexo Postimin
    Τρελάρα.......nuk ja vlen te debatojme per kete qe thoni..........
    Pak me teper respekt per prinderit............

JUDO Maska e Gogi
    Anëtarësuar
    10-08-2008
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,669
    Enver Hoxha;

- nuk ka ditur te shkruaj

- e ka lene shkollen ne gjysme

- ka vrare shoket e vet pa luftes ( kinse komunistet e vertet)

- e ka izoluar vendin nga e tere bota

- eshte marr vesh me Titon qe ky i fundit ta sundoj Kosoven

- i shpalli ilegale objektet fetare

- prap ne fund i ekzekutoj shoket e vet edhe pse e ndegjuan

Une vetem nje gje nuk e kuptoj pse nuk u ekzekutua me vdekje ky qeni Ramiz Alia pas te 90 tave?

i/e regjistruar Maska e Helikranon
    Anëtarësuar
    14-11-2010
    Postime
    359
    Ksanthi-trelara !

Qe Enveri ishte diktator kjo nuk vihet ne dyshim e diskutim.

Ne kohen e Enverit , njerezit qanin se nuk kishin kepuce;

ndersa sot nuk qajne me sepse shohin njerez pa kembe.

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •