pa pa pa ani Albini demek po e meritojka besimin e popullit ncncnc mani mor amoni ju koft mos shkarravitin ktu me kto tema pa lidhje .
pa pa pa ani Albini demek po e meritojka besimin e popullit ncncnc mani mor amoni ju koft mos shkarravitin ktu me kto tema pa lidhje .
temat e hapura nga ARIANI_TB
Mendoj se ky njeri mer pare te majme nga biznismenet vetevendoses.
Eshte njeri i rekrutuar nga vetevendosja per te kundershtuar te gjith te tjeret e sidomos THAQIN.
I nderuar me tregoni se sa paguheni per nje shkrim.
Edhe a pranoni njerz te tjer qe shruajn per ju dhe kunder te gjitheve perveq juve vetevendosjes.
Me tregoni se sa eshte paga per nje shkrim se ktyne tjerve sja u pash hajrin kurr se kurr nuk shkruajta per qefin e askuj e nashta me ni pag te majme do ta ndryshoja mendimin, sepse ka diqka qe me pelqen te vetevendosja e ato jan PAGAT E MAJME
Thoti
ne vijim jan temat e hapura te ARIANI_TB
Vetëvendosja! e meriton besimin e qytetarëve
ARIANI_TB
Ai që thotë se "Shqipëria Natyrale" nuk është reale, ai nuk është shqiptar!
ARIANI_TB
Thaçi: Jam i gatshëm të takohem me Tadiqin
ARIANI_TB
Deklarata e Pavarësisë së Kosovës e lexuar ne parlament (Temë me disa faqe 1 2)
ARIANI_TB
Ilir Deda kundër bashkimit kombëtar (Temë me disa faqe 1 2)
ARIANI_TB
Për Pushtet E Falin Kosovën
ARIANI_TB
Parimet dhe prioritetet programore Te Levizjes VETEVENDOSJE !
ARIANI_TB
Albin Kurti lideri maj pelqyer ne Kosov (Temë me disa faqe 1 2)
toni-as.roma
Bisedime për ta mbuluar korrupsionin
ARIANI_TB
Albin Kurti: Vetëvendosja në politikë, që Pavarësisë ti shtojmë sovranitetin
ARIANI_TB
Roli I Lëvizjes Vetëvendosje Në Politikën Aktuale (Temë me disa faqe 1 2)
ARIANI_TB
Thaçi prezanton strategjinë për privatizimin e PTK’së (Temë me disa faqe 1 2 3 ... Faqja e Fundit)
ARIANI_TB
ÇOHU KOSOVË - Ka ardhë koha - VETËVENDOSJE !
ARIANI_TB
SHPK-ja - Policia e Kosoves !!!
ARIANI_TB
Kategorizimi
ARIANI_TB
Deda: Zgjedhjet serbe, fundi i strategjisë për veriun
ARIANI_TB
Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 28-12-2010 më 10:32
VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA
Po fundosja e meriton qeverisjen e atyre qe eshte argat i tyre dhe eshte mire me shku ata ne serbi dhe me konkuru per zgjedhjet e ardhemshme atj dhe ndoshta i fiton zgjedhjet ,se tanimo edhe miqasin vetem sa e kan forcuar albini dhe florim krasniqi me bukuroshet e tyre
Lajmi nga BRUXELI thot ndryshe nga ju analfabeta qe ja qit faqen e zeze popullit :
Nuk di pse nuk po shkruan per tjera shtete kshtu por vetem Kosoven ?
Kosova 2011: Vrima e zezë e Ballkanit
Bruksel, 28 dhjetor - Agjencia e lajmeve EU Observer, që raporton në detaje për marrëdhëniet e Ballkanit Perëndimor me Bashkimin Evropian, e sheh të zymtë vitin 2011 për Kosovën.
“Shteti më i ri i Evropës nuk po ecën drejt Bashkimit Evropian dhe ka shumë vështirësi brenda. Kosova është bërë pikërisht ajo që BE-ja nuk dëshiron: vrimë e zezë e Ballkanit Perëndimor.
Qytetarët e saj pothuajse nuk mund të shkojnë askund pa viza. Mashtrimet dhe parregullsi të tjera përshkuan zgjedhjet e para pas pavarësisë, krimi i organizuar dhe korrupsioni shumë i përhapur po e vënë në pikëpyetje ndihmën nga jashtë. Në të njëjtën kohë, EULEX-i dhe 2 000 njerëzit e tij janë nën presion të madh për të dhënë rezultate në vitin 2011, transmeton portali Indeksonline.
Kosova do të nisë dialogun me Serbinë, që ndërmjetësohet nga BE-ja, por kjo nuk do të ndryshojë asgjë. Një marrëveshje tregtare me BE-në nuk pritet të ketë ndonjë efekt praktik. Asnjë nga 5 shtetet e BE-së, që nuk e kanë njohur deri tash, nuk pritet ta bëjë këtë as në vitin e ardhshëm dhe Kosova nuk do të jetë pjesë e FIFA-s, as UEFA-s.
Nëse nuk ndodhë ndonjë befasi pozitive, viti 2011 nuk duket aspak i ndritshëm për Kosovën”.
....vetfundosja e meriton me ja arrestu ata lidera serbofila edhe me i denu me jet , pra duhet ta marrin denimin e merituar para opinionit para popullates me ja nxerr shpyrtin me gur.....Vetëvendosja! e meriton besimin e qytetarëve
Kosova e udhëhequr nga krimi ka arit piken më të madhe të së keqes.
Populli po e din , por krimi ja mori nga dora edhe voten e lirë popullit.
Nuk ka dyshim se partit e pastërta Vv dhe FER e kan merituar voten e popullit.
Kta mbeturinat enveriste ne krye me hasen po mendojnë se Evropa nuk po i vërne hajnit e tyre.
Natyrisht , se serbija ka më shumë ndikim si për të keq ashtu edhe për të mirë se ne në Evrop , prandaj , Evropa punon në rehatimin e shkijeve. Pse jo nuk shkon në favor te shqiptarëve, nuk mërziten hiq. Ata edhe historikisht na ka bërë zgjedhje te këqija për ne.
Për të aritur palqimin nga ana e Kosoves, atyre u duhet njerëz me bisht si hasa!
Kur te kryhet puna, pra kur ndahet Kosova, dhe shkijet futen në BE , Kosven nuk do ta udhëheqim më kriminel ëte pdk-së, ata do te jen në burg , po Kosva do te jet e cunguar!
Vazhdoni përkrahni krimin , ju kriminel!
Kili
SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
BAC, U KRYMB!
hasa ME BISHT , PO MUNDOHET MI BO TE GJITH ME BISHTA , EDHE TY BAC, PER SE VDEKURI!
Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!
......pffffffffff....Pse i ikni postimit me larte qe e postova ?
nga te gjitha shtetet ne Ballkan , shteti im eshte me i pastri me i miri....
Ho se me rrugaq pernime edhe nuk mundesh dy fjal mi ndru si njeri , as Bruxeli nuk eshte gje per juve .
E kane pa edhe ata tash :
Kosova 2011: Vrima e zezë e Ballkanit
Bruksel, 28 dhjetor - Agjencia e lajmeve EU Observer, që raporton në detaje për marrëdhëniet e Ballkanit Perëndimor me Bashkimin Evropian, e sheh të zymtë vitin 2011 për Kosovën.
“Shteti më i ri i Evropës nuk po ecën drejt Bashkimit Evropian dhe ka shumë vështirësi brenda. Kosova është bërë pikërisht ajo që BE-ja nuk dëshiron: vrimë e zezë e Ballkanit Perëndimor.
Qytetarët e saj pothuajse nuk mund të shkojnë askund pa viza. Mashtrimet dhe parregullsi të tjera përshkuan zgjedhjet e para pas pavarësisë, krimi i organizuar dhe korrupsioni shumë i përhapur po e vënë në pikëpyetje ndihmën nga jashtë. Në të njëjtën kohë, EULEX-i dhe 2 000 njerëzit e tij janë nën presion të madh për të dhënë rezultate në vitin 2011, transmeton portali Indeksonline.
Kosova do të nisë dialogun me Serbinë, që ndërmjetësohet nga BE-ja, por kjo nuk do të ndryshojë asgjë. Një marrëveshje tregtare me BE-në nuk pritet të ketë ndonjë efekt praktik. Asnjë nga 5 shtetet e BE-së, që nuk e kanë njohur deri tash, nuk pritet ta bëjë këtë as në vitin e ardhshëm dhe Kosova nuk do të jetë pjesë e FIFA-s, as UEFA-s.
Nëse nuk ndodhë ndonjë befasi pozitive, viti 2011 nuk duket aspak i ndritshëm për Kosovën”.
Krijoni Kontakt