Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 31
    i/e regjistruar Maska e Flora82
    Anëtarësuar
    17-04-2006
    Vendndodhja
    afer detit
    Postime
    899
    pa pa pa ani Albini demek po e meritojka besimin e popullit ncncnc mani mor amoni ju koft mos shkarravitin ktu me kto tema pa lidhje .

i/e regjistruar Maska e THOTI
    Anëtarësuar
    09-07-2008
    Postime
    123
    temat e hapura nga ARIANI_TB
    Mendoj se ky njeri mer pare te majme nga biznismenet vetevendoses.
    Eshte njeri i rekrutuar nga vetevendosja per te kundershtuar te gjith te tjeret e sidomos THAQIN.
    I nderuar me tregoni se sa paguheni per nje shkrim.
    Edhe a pranoni njerz te tjer qe shruajn per ju dhe kunder te gjitheve perveq juve vetevendosjes.
    Me tregoni se sa eshte paga per nje shkrim se ktyne tjerve sja u pash hajrin kurr se kurr nuk shkruajta per qefin e askuj e nashta me ni pag te majme do ta ndryshoja mendimin, sepse ka diqka qe me pelqen te vetevendosja e ato jan PAGAT E MAJME
    Thoti

ne vijim jan temat e hapura te ARIANI_TB

Vetëvendosja! e meriton besimin e qytetarëve
    ARIANI_TB

Ai që thotë se "Shqipëria Natyrale" nuk është reale, ai nuk është shqiptar!
    ARIANI_TB

Thaçi: Jam i gatshëm të takohem me Tadiqin
    ARIANI_TB

Deklarata e Pavarësisë së Kosovës e lexuar ne parlament (Temë me disa faqe 1 2)
    ARIANI_TB

Ilir Deda kundër bashkimit kombëtar (Temë me disa faqe 1 2)
    ARIANI_TB

Për Pushtet E Falin Kosovën
    ARIANI_TB

Parimet dhe prioritetet programore Te Levizjes VETEVENDOSJE !
    ARIANI_TB

Albin Kurti lideri maj pelqyer ne Kosov (Temë me disa faqe 1 2)
    toni-as.roma

Bisedime për ta mbuluar korrupsionin
    ARIANI_TB

Albin Kurti: Vetëvendosja në politikë, që Pavarësisë ti shtojmë sovranitetin
    ARIANI_TB

Roli I Lëvizjes Vetëvendosje Në Politikën Aktuale (Temë me disa faqe 1 2)
    ARIANI_TB

Thaçi prezanton strategjinë për privatizimin e PTK’së (Temë me disa faqe 1 2 3 ... Faqja e Fundit)
    ARIANI_TB

ÇOHU KOSOVË - Ka ardhë koha - VETËVENDOSJE !
    ARIANI_TB

SHPK-ja - Policia e Kosoves !!!
    ARIANI_TB

Kategorizimi
    ARIANI_TB

Deda: Zgjedhjet serbe, fundi i strategjisë për veriun
    ARIANI_TB
    Ndryshuar për herë të fundit nga THOTI : 28-12-2010 më 10:32
    VETEVERTETA E VETVENDOSJES ESHTE VETEFUNDOSJA

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-11-2009
    Postime
    220
    Po fundosja e meriton qeverisjen e atyre qe eshte argat i tyre dhe eshte mire me shku ata ne serbi dhe me konkuru per zgjedhjet e ardhemshme atj dhe ndoshta i fiton zgjedhjet ,se tanimo edhe miqasin vetem sa e kan forcuar albini dhe florim krasniqi me bukuroshet e tyre

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga deqani2009 Lexo Postimin
    Po fundosja e meriton qeverisjen e atyre qe eshte argat i tyre dhe eshte mire me shku ata ne serbi dhe me konkuru per zgjedhjet e ardhemshme atj dhe ndoshta i fiton zgjedhjet ,se tanimo edhe miqasin vetem sa e kan forcuar albini dhe florim krasniqi me bukuroshet e tyre
    Lajmi nga BRUXELI thot ndryshe nga ju analfabeta qe ja qit faqen e zeze popullit :
    Nuk di pse nuk po shkruan per tjera shtete kshtu por vetem Kosoven ?

Kosova 2011: Vrima e zezë e Ballkanit

Bruksel, 28 dhjetor - Agjencia e lajmeve EU Observer, që raporton në detaje për marrëdhëniet e Ballkanit Perëndimor me Bashkimin Evropian, e sheh të zymtë vitin 2011 për Kosovën.
    “Shteti më i ri i Evropës nuk po ecën drejt Bashkimit Evropian dhe ka shumë vështirësi brenda. Kosova është bërë pikërisht ajo që BE-ja nuk dëshiron: vrimë e zezë e Ballkanit Perëndimor.
    Qytetarët e saj pothuajse nuk mund të shkojnë askund pa viza. Mashtrimet dhe parregullsi të tjera përshkuan zgjedhjet e para pas pavarësisë, krimi i organizuar dhe korrupsioni shumë i përhapur po e vënë në pikëpyetje ndihmën nga jashtë. Në të njëjtën kohë, EULEX-i dhe 2 000 njerëzit e tij janë nën presion të madh për të dhënë rezultate në vitin 2011, transmeton portali Indeksonline.
    Kosova do të nisë dialogun me Serbinë, që ndërmjetësohet nga BE-ja, por kjo nuk do të ndryshojë asgjë. Një marrëveshje tregtare me BE-në nuk pritet të ketë ndonjë efekt praktik. Asnjë nga 5 shtetet e BE-së, që nuk e kanë njohur deri tash, nuk pritet ta bëjë këtë as në vitin e ardhshëm dhe Kosova nuk do të jetë pjesë e FIFA-s, as UEFA-s.
    Nëse nuk ndodhë ndonjë befasi pozitive, viti 2011 nuk duket aspak i ndritshëm për Kosovën”.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Vetëvendosja! e meriton besimin e qytetarëve
    ....vetfundosja e meriton me ja arrestu ata lidera serbofila edhe me i denu me jet , pra duhet ta marrin denimin e merituar para opinionit para popullates me ja nxerr shpyrtin me gur.....

Pasioni për shkencën Maska e KILI MERTURI
    Anëtarësuar
    23-01-2008
    Vendndodhja
    evropë
    Postime
    1,838
    Kosova e udhëhequr nga krimi ka arit piken më të madhe të së keqes.

Populli po e din , por krimi ja mori nga dora edhe voten e lirë popullit.

Nuk ka dyshim se partit e pastërta Vv dhe FER e kan merituar voten e popullit.

Kta mbeturinat enveriste ne krye me hasen po mendojnë se Evropa nuk po i vërne hajnit e tyre.

Natyrisht , se serbija ka më shumë ndikim si për të keq ashtu edhe për të mirë se ne në Evrop , prandaj , Evropa punon në rehatimin e shkijeve. Pse jo nuk shkon në favor te shqiptarëve, nuk mërziten hiq. Ata edhe historikisht na ka bërë zgjedhje te këqija për ne.
    Për të aritur palqimin nga ana e Kosoves, atyre u duhet njerëz me bisht si hasa!

Kur te kryhet puna, pra kur ndahet Kosova, dhe shkijet futen në BE , Kosven nuk do ta udhëheqim më kriminel ëte pdk-së, ata do te jen në burg , po Kosva do te jet e cunguar!

Vazhdoni përkrahni krimin , ju kriminel!

Kili
    SHQIPËRIA ETNIKE ËSHTË GJAKU IM QË NUK FALET!
    BAC, U KRYMB!
    hasa ME BISHT , PO MUNDOHET MI BO TE GJITH ME BISHTA , EDHE TY BAC, PER SE VDEKURI!
    Në dreq të mallkuar të gjithë antishqiptarët dhe tradhtarët e kombit!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....vetfundosja e meriton me ja arrestu ata lidera serbofila edhe me i denu me jet , pra duhet ta marrin denimin e merituar para opinionit para popullates me ja nxerr shpyrtin me gur.....
    Pse i ikni postimit me larte qe e postova ?
    Nuk doni ta shifni realitetin dhe kapeni ku nuk duhet .

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Pse i ikni postimit me larte qe e postova ?
    ......pffffffffff....

nga te gjitha shtetet ne Ballkan , shteti im eshte me i pastri me i miri....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    www.arberiaonline.com
    Postime
    1,187
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ......pffffffffff....

nga te gjitha shtetet ne Ballkan , shteti im eshte me i pastri me i miri....
    Ho se me rrugaq pernime edhe nuk mundesh dy fjal mi ndru si njeri , as Bruxeli nuk eshte gje per juve .
    E kane pa edhe ata tash :

Kosova 2011: Vrima e zezë e Ballkanit

Bruksel, 28 dhjetor - Agjencia e lajmeve EU Observer, që raporton në detaje për marrëdhëniet e Ballkanit Perëndimor me Bashkimin Evropian, e sheh të zymtë vitin 2011 për Kosovën.
    “Shteti më i ri i Evropës nuk po ecën drejt Bashkimit Evropian dhe ka shumë vështirësi brenda. Kosova është bërë pikërisht ajo që BE-ja nuk dëshiron: vrimë e zezë e Ballkanit Perëndimor.
    Qytetarët e saj pothuajse nuk mund të shkojnë askund pa viza. Mashtrimet dhe parregullsi të tjera përshkuan zgjedhjet e para pas pavarësisë, krimi i organizuar dhe korrupsioni shumë i përhapur po e vënë në pikëpyetje ndihmën nga jashtë. Në të njëjtën kohë, EULEX-i dhe 2 000 njerëzit e tij janë nën presion të madh për të dhënë rezultate në vitin 2011, transmeton portali Indeksonline.
    Kosova do të nisë dialogun me Serbinë, që ndërmjetësohet nga BE-ja, por kjo nuk do të ndryshojë asgjë. Një marrëveshje tregtare me BE-në nuk pritet të ketë ndonjë efekt praktik. Asnjë nga 5 shtetet e BE-së, që nuk e kanë njohur deri tash, nuk pritet ta bëjë këtë as në vitin e ardhshëm dhe Kosova nuk do të jetë pjesë e FIFA-s, as UEFA-s.
    Nëse nuk ndodhë ndonjë befasi pozitive, viti 2011 nuk duket aspak i ndritshëm për Kosovën”.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    15-12-2010
    Vendndodhja
    ....Europe...
    Postime
    1,155
    Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Ho se me rrugaq pernime edhe nuk mundesh dy fjal mi ndru si njeri , as Bruxeli nuk eshte gje per juve .
    E kane pa edhe ata tash :
    ....jo jo une jam PDK , sjam vetfundosje ....rrugaq , rrugaq jeni ju qe rrini me Vo ndor e me gur me ngjyra me shkru diqka naper sllogane e foto....per rrugaq ska kush o ma rugaq se ju.

...o s'jem ka e rrujm o ti.

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •