Close
Faqja 101 prej 134 FillimFillim ... 519199100101102103111 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 1,001 deri 1,010 prej 1336
    Natyre e turbulluar... Maska e Robbery
    Anėtarėsuar
    03-11-2007
    Vendndodhja
    Firenze
    Postime
    1,449
    Injoranca dhe Viktimizmi..
    https://www.behance.net/robberysk1100

i/e regjistruar Maska e lisa12
    Anėtarėsuar
    30-11-2008
    Postime
    2,624
    Po me acaron kjo bora qe se nxirrnim makinen na u desh me e shtyr dhe mezi
    Ti me sjell gjithmone fat dhe lumturi

Citim Postuar mė parė nga HELEN OF TROY Lexo Postimin
    Me acaron jashte mase nje shoqja time qe gjithmone vonohet
    edhe sa me shikon fillon e vrapon edhe fillon lloj lloj genjeshtra jo njeri ne rruge me zuri rrugen ,u zune dy veta bllablla
    haha, edhe mua me acarojne njerezit qe vijne me vonese!! E fatkeqsisht kam shume te shoqerise qe e kane zakon te vijne pas gjys ore

La vita non si spiega, si VIVE!

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anėtarėsuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar mė parė nga alem_de Lexo Postimin
    Ne kulm me acarojne ata qe perdorin fjale ofenduese,fjale rrugesh,rrugacesh.
    ato sjan gjo hic perpara dores !mu me acaron shum violenca!urrej personat qe jan violent sepse un vet sjam !cdo gje me mirkuptim !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga fashion_girl Lexo Postimin
    ato sjan gjo hic perpara dores !mu me acaron shum violenca!urrej personat qe jan violent sepse un vet sjam !cdo gje me mirkuptim !
    Mua me acarojne ca femra qe qajne me nje shpulle
    Dynjoja rrifen me dru e s`bejne ze hic
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

i/e regjistruar Maska e ajzberg
    Anėtarėsuar
    22-09-2004
    Postime
    2,214
    Ktunarizmi ne pergjithesi,muzika e larte ne klube,zeri i larte ne to,lajmet politike ne tv,shtyrja ne autobuz per te zene nje vend,shitesat qe duan te mbushin mendjen se kjo apo ajo rrobe me shkon shume,shiu,berberi qe te pyet se ku te kam pare,buzeqeshja e policit ne semafor etj.............
    Dija eshte injorance e mesuar.....

me acarojne tipat qe te gjitha femrave i futin ne nje thes
    gjejne ca fshatare qe ju eshte merzitur jeta nga burri i tyre qe ju a bene me mbleseri sa per te shkuar ne asfaltin e qytetit
    ato shkojne me ta per nje lepirse edhe per ca fjale te bukura edhe pse atyre burrave nuk ju punon pulti edhe besojne se te gjitha femrat jane ashtu
    njeriu ka nje seder o tutkune nuk eshte lope
    Kthe respektin me respekt... perballo me gjakftohtesi provokimet... dhe dhuroji hipokrizise indiferencen tende ...

… ßriläntě … ΅ Ų λŁŁї Ϊм Maska e [Perla]
    Anėtarėsuar
    07-09-2006
    Vendndodhja
    Aconteceu !!! Estava escrito assim...
    Postime
    6,577
    Kurse mua me acaron krahasimi "fshatare" qe ka perdorur Helena. Tani na mbushe mendjen.
    Un amigo verdadero es algien que cree en ti aunque tu hayas dejado de creer en ti mismo.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Elonaa Lexo Postimin
    Degjo perpara gjithe botes kam i cik debules per vendin tim.
    Une arsyetova ne kete drejtim: psh. shqiptaret atje shiten droge dhe moren leket i sollen dhe i investuan ne shqiperi.Tani ata drogaxhinjt italian apo zvicerian pse ta blinin drogen tek italianet e zvicerianet??/ta blejn tek shqiptari ,s'ka asgje te keqe.Se per te bler do e blejne ata lum miku, sikur nami te behet.PO i hyre asaj rruge s'heq me dore.Une s'shof asgje te keqe ktu, gjithashtu asnjelloj lidhje me edukaten.Kjo eshte i tregti e jashtligjshme kaq.Gjithe kosovaret drogaxhinjt me te medhenj,ne shqiptaret jemi kategori e dyte.kshuqe ....

Qe e shiten ben mire ata, po vet mos ta perdornin dhe ne shqiperi mos ta binin,po su treguan aq te zgjuar, rane dhe vet ne gracke.
    hahahhahahah.me kete fjaline e parafundit nuk u pajtova(se hyj te ata qe thone jemi nje de....) po meqe ate pjesen tjeter e ke thene kaq lezeqem po e le ne tenden.hahahahahahahahahahaha

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e ēudirave
    Postime
    3,776
    Citim Postuar mė parė nga Don't Lexo Postimin
    suedaaa

femer e di ca o femer ? Po ajo .... goca del ben qef ...... dhe tap takohet me dike ..... boummmm kalon mire ...... dhe vie dita kur martohen ....... nciuuuungg u martuan ...... dhe vie dita kur behesh nene ....... dhe bapppp u bere nene .................... pasi qe je ber nene cdo gje eshte erret nuk ke me jete ...... kot-kot dhe kot ............ dhe pastaj vie dita ...... dhe vdes.

pyet shoqet e forumit po deshe
    e pra une do thoja ndryshe. goca del ben qef dhe tap takohet me dike .....kalon mire.... dhe martohet....... dhe vie dita behet nene........ dhe pasi qe eshte bere nene e sheh se zoti ka qene i padréjte me meshkujt kur i ka privuar nga ndjenja e te qenit nene.

Tema tė Ngjashme

1. Si jane Femrat shqiptare ne realitetin e sotshem
    Nga Dito nė forumin Tema shoqėrore
    Pėrgjigje: 111
    Postimi i Fundit: 09-10-2004, 16:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •