Bohhhh histori e kane bere,ka marr vesh qika deri tani me.
Ela mundohu te mos kesh kaq ankth , pse me dhemb ketu e pse me dhemb aty .Mundohu ta shfrytezosh kohen e shtatzanise sa me kendshem .
un nuk e di nga ca lloj personash je e rrethuar ti PINK, por un gjyshen time e kam aq te mencur sa se merr me mend ! sa sa e gra ka shpetuar gjyshja ime gjat shtatzanis se ke idene ! un prandaj i thash asaj qe degjo fjalen e ndonje plake te vjeter ! megjithate plakat persa i perket kesaj ceshtje dine me shum se sa un edhe ti bashke !
pse ca dine plakat me shume se ne mi? lol
formen e barkut e? sa here kane rrejt ato plakat vetem per kete, mos marr raste te tjera. Meqe kembengul e dine plakat.
ne kohen e dikurshme, plakat i mbanin si gojedhena te sheruesheme, sepse skishin mjeksi. E dine plakat thonin, goje me goje shkoni gojedhenat e plakave, po se kush ishin keto plakat nuk u mor vesht. Plakat shekullore, ishte si tip miti. Sa me acarojne gocat e reja kur thone- e dine plakat. lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
epo kete te thoje qe ne fillim; degjo ndonje plake qe eshte doktoreshe !! Se ti i the tjetres; degjo plakat, se doktoreshat te marrin n'qafe. Prandaj, kshu dhe plakat. lol
Endless, retard, ca ke me old people ti? Ok, jam zog plak, 45 vjec. Po shoqet e mia sjane martuar akoma, how dare you? lol
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Krijoni Kontakt