Close
Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 80
    i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga ela11 Lexo Postimin
    po mire mua do me kapin te gjitha le qe kam te vjellen po sot mu shtuaa dhe urinimi dhe pak djegje kur urinoj nuk po e duroj dot,, per se te vesh me pare bobo te gjitha do me zene
    Urinim i shpeshte gjate shtatezanise eshte normale sidomos per muajt e fundit te shtatezanise, por djegia nuk eshte normale. Sic ka permendur dhe dikush tjeter mund te kesh nje infeksion ne rruget urinare.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anëtarësuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688
    Bohhhh histori e kane bere,ka marr vesh qika deri tani me.

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Ela mundohu te mos kesh kaq ankth , pse me dhemb ketu e pse me dhemb aty .Mundohu ta shfrytezosh kohen e shtatzanise sa me kendshem .

MoDa KaLoN,sTiLi QeNdRoN! Maska e fashion_girl
    Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    Citim Postuar më parë nga PINK Lexo Postimin
    Fjalet e kujt te degjoj ajo, Fashion girl? Te plakave injorante?
    un nuk e di nga ca lloj personash je e rrethuar ti PINK, por un gjyshen time e kam aq te mencur sa se merr me mend ! sa sa e gra ka shpetuar gjyshja ime gjat shtatzanis se ke idene ! un prandaj i thash asaj qe degjo fjalen e ndonje plake te vjeter ! megjithate plakat persa i perket kesaj ceshtje dine me shum se sa un edhe ti bashke !

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    un nuk e di nga ca lloj personash je e rrethuar ti PINK, por un gjyshen time e kam aq te mencur sa se merr me mend ! sa sa e gra ka shpetuar gjyshja ime gjat shtatzanis se ke idene ! un prandaj i thash asaj qe degjo fjalen e ndonje plake te vjeter ! megjithate plakat persa i perket kesaj ceshtje dine me shum se sa un edhe ti bashke !
    po pra, plakat. E pse gjyshja jote qenka e mencur vetem kshu?

Shqiptaret kane nje gje- pyet plakat, se plakat e dine. Vetem plakat i japin shpjegim. Plakat shekullore ama, jane me te zgjuara.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    po pra, plakat. E pse gjyshja jote qenka e mencur vetem kshu?

Shqiptaret kane nje gje- pyet plakat, se plakat e dine. Vetem plakat i japin shpjegim. Plakat shekullore ama, jane me te zgjuara.
    ta thash njehere qe plakat ja dine kesaj pune me shum se ne ! un spo them pyt plaka per cdo gje , ktu po flitet per nje shtatzani! te them nje gje un ty pink, qe un sot jam gjall fale asaj gjyshe se te ishte per doktorret un do isha ne dhe nga 15 vjet !dhe me kaq e mbyll!

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anëtarësuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar më parë nga fashion_girl Lexo Postimin
    ta thash njehere qe plakat ja dine kesaj pune me shum se ne ! un spo them pyt plaka per cdo gje , ktu po flitet per nje shtatzani! te them nje gje un ty pink, qe un sot jam gjall fale asaj gjyshe se te ishte per doktorret un do isha ne dhe nga 15 vjet !dhe me kaq e mbyll!
    c'ja ke bere mire baxhos. vetem do te flasi tipja, dhe nuk e di pse po se per ca i duket sikur ka gjthmone te drejte. se kush e e genjen kete zog plak.
    Without deviation from the norm, progress is not possible

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    pse ca dine plakat me shume se ne mi? lol

formen e barkut e? sa here kane rrejt ato plakat vetem per kete, mos marr raste te tjera. Meqe kembengul e dine plakat.

ne kohen e dikurshme, plakat i mbanin si gojedhena te sheruesheme, sepse skishin mjeksi. E dine plakat thonin, goje me goje shkoni gojedhenat e plakave, po se kush ishin keto plakat nuk u mor vesht. Plakat shekullore, ishte si tip miti. Sa me acarojne gocat e reja kur thone- e dine plakat. lol

Anëtarësuar
    06-07-2010
    Postime
    2,409
    pse ca dine plakat me shume se ne mi? lol

formen e barkut e? sa here kane rrejt ato plakat vetem per kete, mos marr raste te tjera. Meqe kembengul e dine plakat.

ne kohen e dikurshme, plakat i mbanin si gojedhena te sheruesheme, sepse skishin mjeksi. E dine plakat thonin, goje me goje shkoni gojedhenat e plakave, po se kush ishin keto plakat nuk u mor vesht. Plakat shekullore, ishte si tip miti. Sa me acarojne gocat e reja kur thone- e dine plakat. lol
    skam cte them me pink mendoje si te duash ! thash edhe njehere varet se me ca personash ke te bosh ti , se un gjyshen time e kam shum inteligjente e kam te gjithanshme(e kam doktorresh, e kam guzhuniere ....)

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    epo kete te thoje qe ne fillim; degjo ndonje plake qe eshte doktoreshe !! Se ti i the tjetres; degjo plakat, se doktoreshat te marrin n'qafe. Prandaj, kshu dhe plakat. lol

Endless, retard, ca ke me old people ti? Ok, jam zog plak, 45 vjec. Po shoqet e mia sjane martuar akoma, how dare you? lol

Faqja 6 prej 8 FillimFillim ... 45678 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •