busavate,qe te kuptohemi qe ne fillim;askush nuk ka te drejte t`i perzihet tjetrit se cfare muzike ndegjon.Mirepo,ka nje pike qe duhet te kihet parasyshe :
kerko neper forume te sllaveve,zor se ke me gjete teme me muzike shqip.
Adi pse e bera me bold ate pjesen e tekstit qe e citova?Per te ta kujtue "riblja qorben" e b.gjorgjeviqit dhe kangen,"pogledaj t(s)voj dom angjelle...qe njeri ma qetnik dhe antishqiptar se ky s`ke pase nga rockerat.
Une vet kam ndegjue shume muzike kroate,sa kam qene ne Zagreb.Me se shumti i kam ndegjue Oliver Dragojeviqin e Splitit dhe Ksenija Erker-in.
Asnjerin nuk do t`i "sillja" ketu.Pse? Sepse do te mbushej forumi me muzike te shkijeve dhe kjo do te me pengonte.
Edhe ashtu ,sic po duket, ka per t`u mbushe...
shendet busavate
ja ati dot me shohesh,
http://www.youtube.com/watch?v=kmR3Z8EMO4g
Adresa jon ne boten e Liris esht: Besa Shqiptare.
A s'po e kupton a? (lol)
Disave nuk ju pelqen ajo gjuhe qe perdoret ne kenget jugosllave. Une e kam shume qejf nje kengetar sllav , por s'ma mban me vu me kenge ne forum, se i pari qe do me marre inat eshte Busavata, pastaj te tjeret me radhe. S'dua te humb shoqnine per nje cope kenge! Megjithate, per nje here, s'behet kiameti.
![]()
![]()
Where does a thought go when it's forgotten?
Mi Corazon, Zdravko i ka kaluar kufinjte e ish-Jugosllavise e eshte i njohur edhe ne Itali, France etj. Plus qe eshte Bosnjak. lol
Ja dhe nje kengetar kroat qe kisha kohe pa e degjuar.
per Boke , Mi Corazon edhe Ilazin e Bukovikut
Serafim edhe njo per Ty
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga busavata : 26-12-2010 mė 21:02
Flm busavate
Krijoni Kontakt