Postuar mė parė nga Njoni-ch Nje puthje per diken qe Do jet afer meje..shum afer!!!! Lum ajo qe do ket kete fat
Mɛ мιяɛ тɛ ʝɛм иɛ ɛяяɛƨιяɛ ɛ тɛ и∂ʝɛʝ αяσмɛи ɛ ∂яιтɛƨ, ƨɛƨα тɛ ʝɛм иɛ ∂яιтɛ ɛ тɛ мσƨ ɛ ƨнσн ғαяɛ✿⊱╮
Postuar mė parė nga RiGerta Nga cunat jam pak alergjike As marr e as jap puthje Po meqe u paraqite,po te jap nje pershendetje ty.Me shume nuk ka nga cunat edhe une kam alergji per vete nuk jam cun , keshtu qe nuk i bej kujt alergji
Unė jam njeri i thjeshtė. Kėnaqem me pak. Mė mjafton mė e mira.
Postuar mė parė nga 2043 nga cunat edhe une kam alergji per vete nuk jam cun , keshtu qe nuk i bej kujt alergji ahahahaha as burrave se harrova
Postuar mė parė nga RiGerta ahahahaha as burrave se harrova ate po thosha edhe une: as burrat e as vajzat nuk te bejne alergji.
Postuar mė parė nga RiGerta Nga cunat jam pak alergjike As marr e as jap puthje Po meqe u paraqite,po te jap nje pershendetje ty.Me shume nuk ka Un jam femer. Nje puthje?
We never really grow up, we only learn how to act in public.
Postuar mė parė nga 2043 ate po thosha edhe une: as burrat e as vajzat nuk te bejne alergji. Tani mos u bej i keq perderisa je i mire :P Jam molle e ndaluar per cunat dhe BURRAT-Kapishi tani? Aldi te dija mashkull ore
Postuar mė parė nga RiGerta Tani mos u bej i keq perderisa je i mire :P Jam molle e ndaluar per cunat dhe BURRAT-Kapishi tani? Aldi te dija mashkull ore qe nga dita e pare qe njerezit populluan planetin Toke, MOLA E NDALUAR ESHTE SHPALLUR E DESHIRUAR
Postuar mė parė nga 2043 qe nga dita e pare qe njerezit populluan planetin Toke, MOLA E NDALUAR ESHTE SHPALLUR E DESHIRUAR Une e di se u shpall e mallkuar
Postuar mė parė nga RiGerta Une e di se u shpall e mallkuar deshira per mollen e ndaluar eshte mallkimi qe zoti i beri njeriut qe diten e pare
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt