Close
Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 110
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-11-2009
    Postime
    212
    Citim Postuar më parë nga Shpend Hajdari Lexo Postimin
    Mjafton te lexoni kete postim te bere nga Prishtina.C dhe pergjigjuni nese mundeni. Te tjerat i kuptoni vete.
    Vetem kjo pyetje pak me shume rendesi "Ky Albin Kudra duhet te tregoje se qfare ngjau me Ukshin Hotin i cili ishte ne po te njeten qeli me Albin Kurtin ,Pse Albin Kurti shpetoje ndersa Ukshin Hoti u zhduk:
    Keshtu mendoj edhe une si ti se gjdo adedhetare te vertet te kombite shqipatre sebija e ka zhduk,kures albini jo se edhe une i druhem se vertet ky tani eshte shprehur i gateshme ta shkatrroj kosven dhe shqipewrin me kete qka aj deklaron se kosva dhe shqiperija jan nje edhe tani,,po ky ka kaluar nje kohe ne bograd dhe ato si i qitke tv serbija gjat luftes mendoj se vertet ishin vetem manipulime te albinit

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e beni33
    Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    parenemdoni ky memli krasniqi narkoman i podrumeve te banesave akuzon vetvendosjen ishte qesharake akuza e ti ja pra qfar zedhjensaka PDK-JA
    un i them kti gomari letemerret me biznis te tij mamir i bjen
    edhe diqka kam qesh me ket idiot aq shum sot ne mbremje kur permendete luften ky memli kur ne kohen e luftes ky ka qen me pemparsa ende kurse albin kurti ishte ne burg ja pra ku esht diferenca me albinin dhe memli krasniqoviq

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

shpend hajdari

Mjafton te lexoni kete postim te bere nga Prishtina.C dhe pergjigjuni nese mundeni. Te tjerat i kuptoni vete.
    Vetem kjo pyetje pak me shume rendesi "Ky Albin Kudra duhet te tregoje se qfare ngjau me Ukshin Hotin i cili ishte ne po te njeten qeli me Albin Kurtin ,Pse Albin Kurti shpetoje ndersa Ukshin Hoti u zhduk:
    o kadal e burr po pyte at qe ja dhe voten aj e ka zhduk hashimi pra se albin kurti bash as gje nuk mund te akuzosh ti aq ma pak kur ju jeni nje klan mafios

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230

shpend hajdari

po pra pse adem jashari me familje uvra e hashim traktoristi jakup kupa fatmir lima gjavit haliti edhe disa matrapaz qe po lehin te OLV-S PSE KTA SHPETUAN NA TEEGO O GOMAR

Anëtarësuar
    27-04-2008
    Postime
    4,230
    Me Albinin Jemi Krenar Posht Kriminelet Dhe Hajnat E Klanit Te Pdk-s

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Hard Lexo Postimin
    ....edhe une kam thon se kete vetem ne burg duhet me mshel.....e meriton.
    Ky eshte me shkie ?!!!

Albini me shkie,vetem se kerkon te rikthehen simbolet tona,flamuri dhe himni.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon bashkimin e Mitrovices dhe trojet tjera shqiptare.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon crrenjosjen e decentralizimit,qe ja mundeson serbve komuna te reja.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon nderrimin e kushtetutes anti-komebtare.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon crrenjosjen e Pakos se Ahtisarit.?!
    Albini me shkie,vetem se reagon ndaj cdo padrjetesie qe i behet popullit shqiptar.?!
    Albini me shkie,vetem se nuk i neshtrohet te huajve ?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon BASHKIMIN KOMBETAR?!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Citim Postuar më parë nga Disa Lexo Postimin
    Ky eshte me shkie ?!!!

Albini me shkie,vetem se kerkon te rikthehen simbolet tona,flamuri dhe himni.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon bashkimin e Mitrovices dhe trojet tjera shqiptare.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon crrenjosjen e decentralizimit,qe ja mundeson serbve komuna te reja.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon nderrimin e kushtetutes anti-komebtare.?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon crrenjosjen e Pakos se Ahtisarit.?!
    Albini me shkie,vetem se reagon ndaj cdo padrjetesie qe i behet popullit shqiptar.?!
    Albini me shkie,vetem se nuk i neshtrohet te huajve ?!
    Albini me shkie,vetem se kerkon BASHKIMIN KOMBETAR?!
    HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    tash ke tregue krejt shifni ju vet se qka ke shkrue
    se me miqt tan albini nuk don me punue veq me shkie
    albini me shkie po punoika per bashkimin kombeta e me rrzue kushtetuten e shtetit e me hek flamurin e shtetit etj.
    pra kjo po perputhet me ato qka kam than une me pare se albini eshte piell e shkieve flm.qe na tregove edhe ti
    na qito qe po i kerkoika albini me shkie te bashkpunoi ne i kemi fitue me luft e tuj na nimue miqet tan NATO dhe SHBA
    aaaaaaaiiiiihhhhhhh po mier e ren ke tregue per albin-shkaun
    Ndryshuar për herë të fundit nga Llapi : 24-12-2010 më 07:18
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    kur je shpall parti.. me letra.. dmth ke pranu regllat..

prit oj vetvete e vendosur.. hapjen e kuvendit.. mbaroni atje ato regulla te punes se kuvendit.. e pastaj ligjeroni kur ju a jep fjalen kryesia e kuvendit..

do bejm shtet apo pazar ..

thirrrini mendjes..

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Citim Postuar më parë nga Prishtina.C Lexo Postimin
    Ky fare Albin kudra duhet ti sqaroje shume gjera para shqiptarve se si ndodhi qe shume shoke te arrestuar me Albin Kurtin u egzekutuan nga paramilitaret serbe dhe Albin Kurti shpetoje .

Ky Albin Kudra duhet te ju sqaroje shqiptarev edhe prejardhejn e tije pse u shperngul nga Presheva ne Prishtine

Ky Albin Kudra duhet te tregoje se cilat ishin deklaratat e tija te veretat dhe qka kishte deklaruar kur ishte marre ne pytje nga sherbimi sekret i milosheviqit ne kosove por edhe sa ishte ne burge ne serbi .

Ky Albin Kudra duhet te tregoje se qfare ngjau me Ukshin Hotin i cili ishte ne po te njeten qeli me Albin Kurtin ,Pse Albin Kurti shpetoje ndersa Ukshin Hoti u zhduk

Etj Etj..........
    Po ne qoft se i quajm edhe hashimin edhe pacollin kudra qfar mendimi ke ti per kete,lere more se ti qenke ahmak.
    Don ti apo jo albini eshte i treti sot perkah votat,edhe ate per nje ko rekorde te shkurter ku nuk ka pas mundesi te zgjerohet per nje koh te shkurt,prit veq edhe pak se shpejt ke me pa ne krye te institucioneve,nuk shkohet perpara me pacovat e tu qe ketij populli ja ka ber jeten ferr
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 24-12-2010 më 07:23

Faqja 4 prej 11 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •