Close
Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 178
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    30-11-2009
    Postime
    113
    Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin

Projekti21!
    Me asnje nje te drejt nuk mund te ia ndalosh mendimin e lire askujt sot, e me se paku dikujt qe ka kontribuar... per lirine e Kosoves, nga atje ku Ti ndodhesh. Po te ishe duke jetu e vepru ne Kosove, ndryshe do ishte, por je larg nga Kosova, dhe larg rrjedhes se ngjarjeve, ose je i manipuluar politikisht!
    Do te ishte absurditet qe une te jap mendim, per rrjedhen e ndonje ngjarje aty ku ti jeton, para se ti ta shfaqesh mendimin tend!
    O qena jeni ju drencak zhuganat. hajna ini ju plaqkitsa kriminela. veq pom dokt ju ka arll funi. thu bre zoti ju marroft faqezi. tash krej alem e dyje po ju din kush ini. hajduka. shkoni me lop se iu nuk ini per qeter gjo. patshi faqen e zez bre magjupa.
    pse nuki pi qet n radije marrinat edhe poshtersinat e jue po munohesh me i msu ata qert qysh mu sill. drenicak hajnin e ngjeh niri pi ballones.

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anėtarėsuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar mė parė nga Llapi Lexo Postimin
    http://www.kryeministri-ks.net/repos...e_qeverise.jpg

Deklaratė pėr media e Qeverisė sė Republikės sė Kosovės

Prishtinė, 14 dhjetor 2010

Qeveria: Dick Marty ėshtė njeri pa asnjė kredibilitet moral

Marty akuzon Thaēin
    Ciles qeveri o trim - kush jane keta kriminela qe flasin ne emer te qeverise se kosoves - ku ka kosova qeveri - qeveria eshte shperbere o trim - dhe thaqi i vetquajtur kryeminister nuk eshte aspak me kryeminister se llapi i forumit qi e ka gabu temen krejt. s'po din as cka po flet.

jemi ne temen: "thaqi ia jep vet vetes kuroren" e miss manekenit te kosoves dhe nuk pyet per komision hiq.

I vetquajturi i vetshpallur gellin e nderron zanatin se nderron
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

Citim Postuar mė parė nga Ēaushi Lexo Postimin

Projekti21!
    Me asnje nje te drejt nuk mund te ia ndalosh mendimin e lire askujt sot, e me se paku dikujt qe ka kontribuar... per lirine e Kosoves, nga atje ku Ti ndodhesh. Po te ishe duke jetu e vepru ne Kosove, ndryshe do ishte, por je larg nga Kosova, dhe larg rrjedhes se ngjarjeve, ose je i manipuluar politikisht!
    Do te ishte absurditet qe une te jap mendim, per rrjedhen e ndonje ngjarje aty ku ti jeton, para se ti ta shfaqesh mendimin tend!
    Pėrshėndetje Ēaush, asnjėherė nuk ia kam ndaluar fjalėn askujt. Hera e parė ėshtė qė "e panjohura" i kam shkruar atė qė ti e ke cituar. Arsyeja ishte e qartė, pas ngjarjeve tė votimit. AJo bėri nja dy tri "mahi", me tė cilat u hapej goja tė tjerėve qė ta shanin Drenicėn. Unė jam fanatik Ēaush. Drenicėn e dua deri nė fanatizėm. Jam i vetmi drenicak qė nė adresėn time kam vendosur haptazi firmėn: Drenicė - Danimarkė. Tri gjera kurrė s'i kam mohuar nė jetė: se jam shqiptar, se jam drenicak dhe se jam gash. Kėtė tė tjerėt ma kanė imponuar, sepse kurrė nuk mė kanė marrė ( tė huajt ) pėr shqiptarė, ndėrsa nė Kosovė pėr drenicak. Nuk di pse? Po ta tregoj njė rast nė Danimarkė, si mėsue kur kam punuar me nxėnėsit shqiptar. Nė njė pushim nga ushtrime me grupet artistike, njė vajzė nga Fushė Kosova mė pyeti:"Pash Zotin profesor, kaq kohė qė po na jep mėsim, kurrė s'tė kam pyetur nė cilėn lagje nė Prishtinė jeton"? Unė buzėqesha dhe i thashė: "Jo V.......ė, unė jam drenicak". Edhe tani po mė del para sysh ajo pamja qė mori ajo nė fytyrė dhe pėrgjigja e saj shumė nė mėnyrėn habitore"Aaaaaaa"! dhe kjo pėrgjigje e saj "aaaa" m'u bė sikur tha: "s'qenke askushi". Kėtė kurrė nuk e harroj.
    Prandaj ēaush, unė fare mirė e di se nė forum ka plot drenicakė, por asnjėri nuk e tregon veten pėr tė treguar se ėshtė drenicak. Dhe nuk e di pse??
    Ēaush, pėr trimat e lirisė e pėr krahun e luftės asnjėherė nuk kam folur keq, sepse njeriu nuk ka ēka jep mė shumė se jetėn pėr atdheun. Unė kėtyre u pėrulem. Unė nė radion qė drejtoj Ēaush jam i pari qė kam ngritur zėrin pėr krehun e luftės. Tė kujtohet besoj unė jam i pari qė kam shkruar ta zėmė pėr kolonel Adem Mulajn, kur ju nė Drenicė as e pėrmendni. Unė jam i pari qė kam ngritur zėrin se luftėtarėt e lirisė po diskriminohen. Besoj do tė mė besosh Ēaush nėse tė them se unė kam qarė kur e kam parė njė luftėtar nė gjendje tė mjerueshme, i cili pas pak vdiē, pa kurrfarė pėrkujdesje.
    Por, Ēaush ti e di mirė, besoj edhe shumica e dinė se unė jam pak kokėfortė dhe i them gjerat hapur. Ēaush ta them hapur, se drenicak jam, nė Kosovė ka dy krahė lufte: KRAHU I LUFTĖS dhe "krahu i luftės".
    Nė KRAHUN E LUFTĖS bėjnė pjesė njerėzit qė pėr Kosovėn Martire sakrifikun edhe jetėn ( se nuk ka njeriu cka tė jep mė shumė se jetėn ), kur mabroi lufta u bėnė njerėzit mė tė urtė. E kreu misionin e vet dhe filloi punėn aty ku e kishte vendin. Ishte dhe ėshtė kjo shtresa mė e pėrbuzur dhe mė e nėpėrkėmbur nė Kosovė. Ka nga ata qė bėjnė jetė tė mjerushme, ndoshta edhe pa kulm mbi kokė.
    Pėr kėtė shtresė Ēaush ne me shokėt kemi mbedhur ndihma dhe fal kėsaj njė dėshmori nė Kaēanik i ėshtė ndėrtuar njeØshtėpi, ndėrkaq tani jemi nė aksion pėr tė mbedhur ndihma pėr njė dėshmor tjetėr.

Nė "krahun e luftės" bėjnė pjesė njerėzit qė luftėn e kanė parė vetėm nė televizor sikurse e ka parė nė danez. Kėta janė ata mė tė zhurmėshmit e me xhepa plot.

AJo qė mė ka pezmatuar herėn e fundit ėeshtė votimi. Qė nė fillim u mor vesh se kishte shumė mangėsi. Muzdraku nuk hyn nė thes o Ēaush", prandaj unė kėrkova prej jush nė forum qė ta dėnonim kėtė, pėrpara se tė na dėnon tė tjerėt. Dhe ja sonte na dėnuan. Nė krejt botėn po flitet se nė Drenicė u vodh vota. E ku ka mė turp.

Ēaush unė akoma kam shumė respekt pėr ty.
    Mos u nxito nga fjalė e tė tjerėve. Ajo qė ke cituar nuk tė pėrkiste ty.

Unė edhe mė tej bėj thirrje:
    Drenicė, ktheja nderin dhe dinjitetin vetvetes. Dėnoje paudhėsinė!

P.S. Sepse Drenica ėshtė mė e madhe se cilido personalitet!!

Respkt,
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

Citim Postuar mė parė nga tasjani-ferizaj Lexo Postimin
    O qena jeni ju drencak zhuganat. hajna ini ju plaqkitsa kriminela. veq pom dokt ju ka arll funi. thu bre zoti ju marroft faqezi. tash krej alem e dyje po ju din kush ini. hajduka. shkoni me lop se iu nuk ini per qeter gjo. patshi faqen e zez bre magjupa.
    pse nuki pi qet n radije marrinat edhe poshtersinat e jue po munohesh me i msu ata qert qysh mu sill. drenicak hajnin e ngjeh niri pi ballones.
    Pėrshėndetje ferizaj. Po mė habit ky fjalor yti. Tani po dyshoj se nuk je ferizajas fare, sepse unė kam shumė miq ferizajas, por nuk duket se kanė urrejtje pėr Drenicėn.
    Vetėm po ta bėj tė ditur, se megjithatė: Drenica ėshtė edhe e penės edhe e pushkės!

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    A Djali i Shahin Zaskopit jet ti hajte bacit shko grahi kalite se nuk u mbete Drenica me vlersuar rrugaēet
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

I larguar Maska e Enkeleu
    Anėtarėsuar
    07-12-2005
    Vendndodhja
    Prane detit i pa lare, prane drites i pa pare, prane sofres i pa ngrene, prane dijes i pa nxene...
    Postime
    4,298
    Keshtu ėshtė kur u mundesohet analfabetėvė tė postojnė nė forum!!!
    Ti zotėri nuk je Ferizajas por turpi i Ferizajit. Ik mėso drejtshkrimin dhe eja e shkruaj diqka tė menqur ketu. Akuzon tė tjerėt pėr hajni dhe qė "shkojne me lopė" perderisa ti vet nuk je nė gjendje tė formulush dy fjali si duhet shqip. Po ti vetė ēfare ke berė qė nuk ke mėsuar shqipen?!! Apo e ke bjerrė kohen kot rrugėve dhe kafeneve tė Ferizait e tani vjen ketu dhe pėrdor fjalor rrugaqėsh qė nuk i ka hije nje njeriu tė edukuar?! Tipat sikur ti nuk e meritojne lirinė!!
    I lumtur ėshtė ai qė nuk shpreson nė asgjė, sepse nuk zhgėnjehet asnjėherė...!

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    Shkruaj pak me shpesh,ndoshta i meson shkronjat!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty mė gjen, nėn hijen tėnde qė mė le amanet!Nėse tė duket qė kam humb,mė kerko atje ku fryn uragani i kohės,atje do mė gjeshė,duke tė kėrkua Ty!
    Postime
    7,750
    projekti21_dk
    Mos u nxito nga fjalė e tė tjerėve. Ajo qė ke cituar nuk tė pėrkiste ty.
    AJo bėri nja dy tri "mahi", me tė cilat u hapej goja tė tjerėve qė ta shanin Drenicėn.
    Une Ju thash vetem qe nuk keni nevoj te veni pika,fatmiresisht e kisha nje profesor te gjuhes qe me mesoi te lexoj edhe pikat!
    Tema ishte e hapur nese nuk gaboj per debatim,e Ju ishit Ai qe i pari e ,,shajtet''Drenicen!Ani qe dikush e beri lemsh e i bashkoj temat,se me sa mbaj mend nje tem ku une dhe Ju debatuam ishte e hapur nga Ju(Nese gaboj kerkoj te falur)Drenica jame edhe une,dhe mburrem!
    Rėndesia e njė personi nuk vlerėsohet nga hapėsira qė zė, por nga boshlleku qė le kur nuk ėshtė mė.

Citim Postuar mė parė nga e panjohura Lexo Postimin
    projekti21_dk

Une Ju thash vetem qe nuk keni nevoj te veni pika,fatmiresisht e kisha nje profesor te gjuhes qe me mesoi te lexoj edhe pikat!
    Tema ishte e hapur nese nuk gaboj per debatim,e Ju ishit Ai qe i pari e ,,shajtet''Drenicen!Ani qe dikush e beri lemsh e i bashkoj temat,se me sa mbaj mend nje tem ku une dhe Ju debatuam ishte e hapur nga Ju(Nese gaboj kerkoj te falur)Drenica jame edhe une,dhe mburrem!
    Pėrshėndetje e panjohura. Vėrtet komunikimi ynė ka qenė korrekt nė pėrgjithėsi. Nuk ėshtė e vėrtetė qė kam sharė Drenicėn, kam sharė tė paudhėt. E kam quajtur cmenduri gjestin e kryeminstrit tė vetėshkarkuar qė tash pretendon tė jetė njė kryeministėr i palegjitimuar dhe kam thėnė se Drenica nuk lidhet dhe nuk identifikohet me individė. Hashimat shkojnė dhe vinė, por nderi dhe dinjiteti i Drenicės mebtet.
    Prandaj nuk ėshtė pa burrėri nėse kėrkon falje. Unė kėtė jua kam kėrkuar drenicakė tė mi qė para se bota tė na e thoshte. Temėn e keni akoma tė hapur. E keni parė qė tė gjithė por nuk denjuat tė shkruanit. Ju kuptoj nuk keni guxuar, sepse pėr tema tė tilla tė shkon koka nga grupet kriminale.
    Ja ku e keni temėn, mos hezitoni: o mė shani mua dhe drenicėn o shani, pse jo hajnat.
    http://www.forumishqiptar.com/showpo...99&postcount=1
    shaje hajninė qė tė shpėtojė Drenica, nėse e do!

Anėtarėsuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Postime
    7,750
    Jo une nuk shaj askend,por a nuk mendon qe shumica e atyre,,hajnave''qe Ju i quani jane nxenesit Tuaj?Keto pune te kesaj politike jane pune te ndyera,dhe fituam a po jo une asnjerin nuk kam sha!Drenicen gjithemone e tradhetuan e shkelen,por kurr nuk u gjunjezua,e nuk do gjunjezohet as tani!Edhe vetem dhjet(10%) te dilnin ne votim 9.5% do ishin te PDK-s,pra ketu gisht ka i treti e jo Drenicasit!
    Ju kuptoj nuk keni guxuar, sepse pėr tema tė tilla tė shkon koka nga grupet kriminale.
    Jo he burr askujt nuk i shkoj koka duke ,,shar''ne virtualitet,por nuk kishim arsye te shajm kur edhe pa Drenasin e Skenderajn PDK-eshte me lart,(Prin)nuk them se fitoj pasi ende ka pune me ardhe deri ke fitorja

Faqja 17 prej 18 FillimFillim ... 715161718 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •