Close
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 68
    I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    te pakten po japin dicka.

ps.se po thoshin disa sumtekeleka,pse duhet te paguajme ne per te perndjekurit??

kane nxjerr krom e baker ato qe keni drita ju sot.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga drague Lexo Postimin
    te pakten po japin dicka.

ps.se po thoshin disa sumtekeleka,pse duhet te paguajme ne per te perndjekurit??

kane nxjerr krom e baker ato qe keni drita ju sot.
    O dradue;Nuk vendoset drejtesia vetem me demshperblim.Po nuk denove (o gjykove) personat qe e shkatuan si Araniti e kompani.Nuk vendos drejtesin,jep vetem dy lek....

Sa per sumtekeleket,pse duhet te paguajme ne per te persekutuarit;sepse ne qofte se duan te jene njerez te lire.. duhet te paguajne per ata qe humben lirin....

i/e regjistruar Maska e mondishall
    Anëtarësuar
    28-11-2006
    Vendndodhja
    Ne Selanik te Greqise
    Postime
    2,690
    Dhe drita e erresires, perpara po na shpie....
    -Pasja e shpirtit është privilegj për trupin. (E SH)

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    he se do merrni te gjith demshperblime...qeveria esht me keq se Sudja ka hy ne borxh deri ne vesh...

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-10-2010
    Postime
    210
    lista e te persekutuarve asht ba 1 milion veta me duket... edhe ata qe vidhnin pula ne kohen e monizmit jan ba te persekutuar politik,jan ba te pshurrun polikit si me than

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anëtarësuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    mare nga GSH:

...

Mjafton të ndjekësh bisedën e Berishës në ‘Opinion’ që të mbushesh me admirim e adhurim për Pilot e sotëm që edhe berberin e lagjes kanë guxuar ta shpëtojnë, kur ky theu xhamin e fotografisë së diktatorit!… “Pra unë refuzova të isha mjek në organikën e tij speciale. Nuk pësova asgjë ç’është e vërteta, bëra shpjegimet e mia se nuk dua pasi jam shumë i lidhur me shërbimin tim në spital. Kam qenë pesë muaj, kështu Sekretar Partie dhe u shkarkova në mungesë. Isha në Paris kur më zëvendësuan. Është e njohur kjo, është me procesverbal. Një berber përpara se të nisem, i ra me grusht portretit të Enver Hoxhës të vendosur nën një xham. Kjo u mor vesh. U kërkua që të bëhej mbledhja. Bëmë një mbledhje së bashku me të tjerët që drejtonin, vendosëm të themi se ky e bëri këtë akt, sepse i kishte syzet +11 dhe nuk pa se kë kishte nën xham. Kjo nuk u pëlqye, mesa duket. Nëse nuk do të ishte ky motiv ai do të pësonte perkusione. Në fakt ai nuk pësoi probleme, por mua më zëvendësuan…”

A nuk e meriton kjo dëshmi rrënqethëse dhe e sinqertë respektin e duhur për udhëheqësin tonë që ka dëshmuar një guxim kaq të pashembullt, teksa ka kundërshtuar diktaturën dhe diktatorin? Ja pra përse sot duket më se normale që ish komunisti fanatik të shtiret në publik, në kamera e nëpër gazeta si një demokrat fanatik, i thekur, i lindur, i paepur...

Por meritën sigurisht që nuk e ka vetëm teknologjia elektronike, shumësia e stacioneve televizivë, as fakti që sot edhe në fshatin më të largët vështirë të gjesh ndonjë familje pa një aparat televiziv, por “zbulimi” se rrena e përhapur nëpërmjet ekranit, dmth bombardimi mediatik, përsëritja këmbëngulëse e gënjeshtrës në media mbjellka iluzionin e së vërtetës; e kjo magji që mashtrimin e transformon në narkozë kolektive paskësh një fuqi të papërballueshme edhe ndër qytetarë e popuj me kulturë e tradita të njëmendëta demokratike, jo më tek ne ...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar më parë nga Drit7 Lexo Postimin
    lista e te persekutuarve asht ba 1 milion veta me duket... edhe ata qe vidhnin pula ne kohen e monizmit jan ba te persekutuar politik,jan ba te pshurrun polikit si me than
    ketu fute edhe shokun nano ,,ku per 4 vjete burg i mori shtetit shqiptar 80 mije dollar,,,

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780

Wink

Citim Postuar më parë nga Drit7 Lexo Postimin

Mjafton te hapesh dosjet o dokumentat,dhe duhet te kuptohet se kush ka qene i persekutuar politik,kush ka vjedhur pula,e kush ka qene kriminel o sherbetor i tyre.
    Kjo kerkohet nga Saliu.(Se Enveri te pakten ne dokumenta qe i regullt).

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    puna eshte qe te perndjekurit kane ike per lesh, ata ne vend qe te punojne dhe jetojne me dinjitet si gjithe te tjeret, ata kerkojne ndihma nga ne te tjeret.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-03-2010
    Postime
    520
    Citim Postuar më parë nga SKRAPARI Lexo Postimin
    puna eshte qe te perndjekurit kane ike per lesh, ata ne vend qe te punojne dhe jetojne me dinjitet si gjithe te tjeret, ata kerkojne ndihma nga ne te tjeret.
    nuk kerkon njeri ndihme nga ty skrapari ..por ti duhet tu ktheshe atyre ca u ke vjedhur ...u ke mar pronat i ke vrare i ke poshteruar si shtet,, nepronat e tyre ju po ngrini pallate po i shisni tokat pronat e tyre i keni pervetesuar ju i moret tokat ne perdorim dhe tani ju beni pazare me to...nuk kerkon njeri lemosh por ju e keni ne gjake komunizmin

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •