Close
Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 173
    i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    Citim Postuar më parë nga MafiaWarz Lexo Postimin
    E vertata problem eshte kjo puna e VERTATES.

O dijetar , sa ore dije i ki he burr

HEHE HEE ,KISHTE QEN NJE VOGLUSH QE KISHTE ENDRUE SE KUR TE RRITET E RRITET DO TE BEHEJ PRISHTINALI,MIRPO ENDREN QE AI TE BEHEJ PRISHTINALI JA KISHTE PRISHUR HIQ MA SHUM SE ZGJIMI NGA GJUMI, PASI QE MAMI E KISHTE ZGJUAR NGA GJUMI SE KISHTE URINUAR ,SA KEQ.
    Ndryshuar për herë të fundit nga dijetari : 13-12-2010 më 15:04
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Ti dijetar kur shkon ne xhami ndoshta merr Ipod me veti, dhe ndegjon Scooter ose Crazy frog. Eh keta cka thone, shume me me rendesi eshte se sa ajo cka thone hoxhallaret neper xhamira. Ndersa Mafia Warz nuk ndegjon kesi kenge, dhe eshte i ri ende..
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesia4ever : 13-12-2010 më 16:33

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Citim Postuar më parë nga dijetari Lexo Postimin
    HEHE HEE ,KISHTE QEN NJE VOGLUSH QE KISHTE ENDRUE SE KUR TE RRITET E RRITET DO TE BEHEJ PRISHTINALI,MIRPO ENDREN QE AI TE BEHEJ PRISHTINALI JA KISHTE PRISHUR HIQ MA SHUM SE ZGJIMI NGA GJUMI, PASI QE MAMI E KISHTE ZGJUAR NGA GJUMI SE KISHTE URINUAR ,SA KEQ.

Jooo moree hahhahahahahaahahaha
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

EAGLE warrior Maska e MafiaWarz
    Anëtarësuar
    12-05-2010
    Postime
    1,787
    Ty as era qytetare nuk te vije ,jeten ti e sheh ne menyren ma te eret te epshit tende,ty te pelqen jeta e shfrenume seksuale e nates ku rrine me se shumti ata qe mirren me tregtin e qenjeve njerzore prostyticionit ,ty te pelqen zenja e nje vashe te mitur 15 op 16 vjeqe ,ti aspak nuk je qytetare i prishtines ,ti asnje here mos endro te behesh pjes e qyteterimit te prishtines ,arsyeja esht se ti je large intelektualitetit te nje qytetarit te prishtines ,por pa medyshje je je rit me endren se nje dit kur te ngritesh prej gjumit njerzite do te te quajn qytetare (katunare)sepse ti je me intelektualitet large nje femiu qe eshte rritur ne prishtin ,ne prishtin gjamijat jan te mbushur me njerz te dijes dhe besimit ,natyrisht me hoxhallare qe kan me ta la kufomen lol.
    Jo de une jom katunar burr, lum xhamiat e Prishtines per ksi si ti qe kan, po te kisha mundesi te gjithe keta si ti do i fusja ne Xhamia more CUB ^os
    Praises due to the most high, Allah

Praises due to the most fly, Prada

Baby, I'm magic, ta-dah

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    ty te pelqen zenja e nje vashe te mitur 15 op 16 vjeqe ,
    Ate shprehjen e inglizit per shtepite prej xhami, e ka kurani?
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e dijetari
    Anëtarësuar
    30-03-2009
    Postime
    1,189
    mafia
    Citim Postuar më parë nga mesia4ever Lexo Postimin
    Ti dijetar kur shkon ne xhami ndoshta merr Ipod me veti, dhe ndegjon Scooter ose Crazy frog. Eh keta cka thone, shume me me rendesi eshte se sa ajo cka thone hoxhallaret neper xhamira. Ndersa Mafia Warz nuk ndegjon kesi kenge, dhe eshte i ri ende..

Pasi qenkan te njejt,mesia4ever dhe mafiworz dhe qenkan adoleshent te pa ritur ,do te ju sygjiroja te mireni me lojra te rrugeve aty dikun ne prishtine dhe tmos mirreni me tema qe ju duken argetuse ,por merreni librat edukativ dhe meso meso per te arrdhmen tende ,duke mesuar edukaten ti meson rrealitetin per Xhamija qe do te jen per gjithmon ne shqiprin e madhe lol.
    [COLOR="Blue"][/COLO

Duart e plakes, jan duar te arta.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Unë kisha shtuar edhe këtë: Jo në Somali, por në RR.S...hehehee..
    Gjithashtu edhe une i bashkangjitem urimit te juaj he,he,he.

Felliqesirat duhet te zhduken ,fare, rasad i poshtert qe shume shtrejte i paguajti populli shqipetare.

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anëtarësuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    mafia

Pasi qenkan te njejt,mesia4ever dhe mafiworz dhe qenkan adoleshent te pa ritur ,do te ju sygjiroja te mireni me lojra te rrugeve aty dikun ne prishtine dhe tmos mirreni me tema qe ju duken argetuse ,por merreni librat edukativ dhe meso meso per te arrdhmen tende ,duke mesuar edukaten ti meson rrealitetin per Xhamija qe do te jen per gjithmon ne shqiprin e madhe lol.
    Admiral Kortez, ndihme! Po na ul ky dijetari.

i/e regjistruar Maska e Anesti_55
    Anëtarësuar
    22-10-2005
    Postime
    2,647
    Citim Postuar më parë nga Fishtani1 Lexo Postimin
    Allahile?, po si ka mundesi krejt bota arabe martohen me brezin e trete? poashtu kjo tradite eshte edhe disa rajone te turqise?

Tradita e mos marteses/perzierjes deri brezin e shtate eshte tipike shqiptare qe burimin e ka nga Kodi i Leke Dukagjinit por cfare te them ty qe nuk ke asnje njohuri per etnokulturen shqiptare.

Pastaj vete Muhamedi si ka mundesi qe e martoj qiken e halles?....e shef se cfare kontraditke qesharake bjeni as per fene tuaj, as per profetin tuaj nuk dini gje e as per vendin ku jetoni.
    Po dhe Skenderbeu u martua me vajzen e halles.Maria , motra e Gjonit ishte halla dhe vjerra e skenderbeut.Ajo ishte martuar me Aranit komnenin dhe kishin tete vajza, njera quhej Donike dhe u martua me Gjergj Kastriotin Skenderbeun dhe me pas u thirr me emrin Skenderbeg.Besoj se kjo ka ndodhe pasi Gjergji ishte i edukuar ne turqi me ligjet islame.Pra nga kjo kodosh feje dhe skenderbeu gaboi dhe jo me ju mjekerrxhite e forumit.Ndoshta ju duhet ti perkushtoheni dhe me shume islamit qe te merrni nga dhjete kusherira e jo nje.
    Injorantin e kam frike,
    Budallin e meshiroj,
    Te diturin (civilin) e dua pa mase.

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shtetet e Bashkuara te Evropes , jane ne halle me keta kamikaz arab,turq,pakistanes,e samoles . Martesa ne gjake dhe familje sjelle edhe semundje te pa aftesise per femijet.

Kriminaliteti i femijeve muslimane eshte shume i madhe ne evrope, per arsye se nje pjese e madhe e krimineleve adoleshente jane te lindur nga familjet e martuara. Pjesa me e madhe e femijeve qe jane te martuare ne familje ,jane me semundje psyqike.

Faqja 12 prej 18 FillimFillim ... 21011121314 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •