...........................
...........................
Ndryshuar për herë të fundit nga Rina_87 : 23-11-2010 më 12:18 Arsyeja: "Jashte teme" tu tregu storje per pamjen e stilin "zhgl" te ketyre "auslanderave" qe done me na ngel ne Kosove, he mo'zo'makeq! :/
po edhe... Darius o Perla me shlyerje postimesh, do e ndalin iniciativen e startuar...
Lidhur me temen, nuk e di kush e solli qe jane pamje ne Kosove, e edhe pse shume me mire do bente ta linte qe jane foto from Turkei...
Çfare pamje neveritese... Banje sheruese e shkruan dikush, po çfare banje sheruese qenka kjo nga foto? nje pus nje grumbull grash aty dhe nuk dihet cila sherohet me shume rrobat apo vehte ato ?
Ne fakt partia qe propagandon ka çasje tejet, tejet negative dhe nuk eshte fare konstruktive, ama lidhur me iniciativen ne fjale, jam shume i sigurte qe neser permes postes 2 X ne favor te iniciatives do votoj!
Kaq per ju pastruesit e temave![]()
qyqe, psikot fanatikorracistofashistonacista s'po na konsiderojkan evropjan!! kuku, qfar dhimje e modhe be.....bile, se edhe gjyshja jeme mban ate far shamin (ose ma mir me thon facoletin, se nuk osht bash shami) n'kry, sot po e thrras n'telefon dhe si te pergjigjet meniher po ja nisi me "gjyshe deshu, gutu shpejt, se pernryshe nuk po na konsiderojn evropjan"
...kejt kejt, veq ajo qe m'bon mu trishtu teper osht fakti qe gjyshja jeme osht e martume me te njejtin person qe shum e shum vite dhe s'ka asni dashnor 20-30 vj ma t'vogel se vetja lol...
per shpellart (qysh jon kejta ata fanatikorracistofashistonacistat e ksaj bote) nqs nuk e ki boqen e gjoksin jasht nuk konsideroshesh me kultur lol... po m'qudit veq fakti qysh kto t'urumet, kto qe konsiderohen "evropjane" simas menjes t'smut te ktyne homo sapiens sapiens te pazhvilluar mir, kto t'civilizumet qe jon dit,nat, ver e dimer me halete jasht, po kan koh mu kulturu kur rrin non stop ne pozicion horizontal mi krevat, gjithmon gati per knaqsin e t'parit qe njohin..
Ndryshuar për herë të fundit nga Hanny : 25-11-2010 më 17:31
MOS MA TESH, QAQ DI ME T'THON
Pse po shpekulone o ti tetovar e vereteta esht se SVP-ja zvicrrane nuk e ka specifikuar se jan lodhur prej kosovarve (por prej te huajve ne pergjithsi) ndersa ket e shpike ti pa fije turpi sikurse ate foton te ciles ja definon prejardhjen prej kosove ndersa po ashtu nuk esht specifikuar askund se esht nga kosova por e verteta esht se ajo foto esht ber dikun ne MAQEDONI .
Ndersa urrejtja e zvicrranve dhe SVP.se vjene pikerishte nga mentaliteti ekstrem i shqiptarve te Maqedonis dhe turqve te cilet pretendojne ta shenderrojn zvicrren ne istambull te evropes deri ne ate mase sa sot nuk ka vende ne zvicerr ku jetojne pikerisht shqiptaret e MAQEDONIS dhe turqit dhe te mos gjesh ne gjdo shtepi te pakten nga dy femra qe bartin shami dhe kjo pa dyshim se i irriton zvicrranet
Ndersa sa ju perket shqiptarve nga kosova apsolut ne asnje menyre nuk dallojn nga shoqeria moderne zvicrrane dhe te garantoje se ne ter zvicrren ku jetojne mbi 200.000 mije shqiptare nga koosova nuk mundesht te gjejshe me teper se 100 femra te cilat bartin shami .
Jo se esht turp te bartesh shami por per hir te se vertetes duhet then te verteten dhe e verteta esht kjo.
Dardan me kete shkrim ja fute kot, ne nuk jemi nga marsi dhe nuk e dime se si na trajtojne zviceranet.
7 vjet drejtor i siptalit te prishtines ndersa nga zvicra ka mare pension si i semure psiqik.
kosova albana aq shume dallojne nga zviceranet sa qe sta mer mendja
Kjo esht e vertet Dede Gecaj thjesht u mbyte u egzekutua ne burg nga shteti zvicrrane dhe ate ne vitin 2010 pa nam e pa nishan edhe ne mesjet egzekutimet beheshin me njefare procedure ndersa shteti zvicrrane ne shekullin XXI i egzekuton shqiptaret si kafshet.
Dede Gecajt ja perdhunuan vajzen ja ndan nga familja e internuan ndersa Dede Gecajn e shkatrruan moralisht dhe me ne fund e egzekutuan per ta fshehur te verteten dhe gjurmet e krimit.
Ndryshuar për herë të fundit nga DARDANI.ZH : 01-12-2010 më 15:40
Eshte e vertet se dallojne si te gjithe popujt tjer ne mentalitet kultur gjuhe e tradit mirpo une e kam fjalen per pamjen e jashtme ne optike kosovaret dhe zvicrranet nuk dallojne jan apsolut njesoj (Perdallim edhe nga Racat tjera kosovaret jan shum te ngjajshem me zvicrranet) ndersa femrat shqiptare te kosoves bartin shum shum pak per te mos then aspake shamija .
Ashtu te eshte krijaur bindja se vertet kosovaret nuk dallojne ,por pyeti zvicranet menjihere i dallojne.edhe vete AUSLLANDERET njihen mes veti,ky kosovar,ai i maqedonise ,ky i presheves,ky eshte serb ai kroat,ky sllovak...eeee edhe ne kemi jetuar ne zvicer![]()
Krijoni Kontakt