Close
Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 45
    i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    Citim Postuar më parë nga Pa_doreza2 Lexo Postimin
    Dede Gecaj eshte gjet i vdekur ne Burgun Zvicerran policia ende po e mban sekret RTL .texti faqe 504
    do kete mare doze te tepert kokaine

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

Restaurator Orbis Maska e Baptist
    Anëtarësuar
    20-11-2004
    Postime
    8,690
    Citim Postuar më parë nga D@mian Lexo Postimin
    damian - kjo foto eshte ne turqi dhe e kemi pare para 3-4 vitesh ne po kete forum - keto jane gra turke dhe vendi ku po "sherohen" eshte ne turqi.
    Por s'mund ta perjashtojme mundesine se ne mesin e tyre mund te kte edhe ndonje me origjine shqiptare.
    Fotoja pak me e plote ka qene ne nje teme te fsh
    Aeneas Dardanus
    Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...

alpha dominant Maska e D@mian
    Anëtarësuar
    20-09-2005
    Vendndodhja
    Boston, MA
    Postime
    1,170
    Citim Postuar më parë nga Baptist Lexo Postimin
    damian - kjo foto eshte ne turqi dhe e kemi pare para 3-4 vitesh ne po kete forum - keto jane gra turke dhe vendi ku po "sherohen" eshte ne turqi.
    Por s'mund ta perjashtojme mundesine se ne mesin e tyre mund te kte edhe ndonje me origjine shqiptare.
    Fotoja pak me e plote ka qene ne nje teme te fsh
    Kjo eshte fotoja qe ka perdorur SVP ne posterin e saj. Edhe une besoj se eshte ne Turqi. Hapesi i temes thote qe eshte ne Kosove; nuk e di nga e mori kete informacion.
    FLUCTUAT NEC MERGITUR

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Mundë të jet kjo Banja e Mireshit( Dobërqanit) të Gjilanit. Pamje të tilla sheh edhe aty.

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    nje gje eshte e vertete more shokeni ... se disa shqiptare qe kan pasur fatin te jetojne ne zvicer.. nuk e di se qysh e tek nuku mesuan nga zvicra bashkjetesen demokratike.. por nga zvicra eksportuan ne kosove.. polpotizmin e enveroizmen.. e frytet e se ciles i di mire.. mamaja e drinit..sabahetes.. nena e gruaja e xhemes e bardhyl ajetit etjere..

kete si ma shpjegoni ju mua more te ju te kaq-shum-shqetsuar prej ferexheve ne liqenet e zvires e aspak prej krismave te pabesa ndaj atdhetareve tane.. ne prizren peje prishtine e kudo ne kosove..

he mo si thoni?

dhe ai opeli kuq prej zvicre kish ardhe..
    e kishin cuar "zviceranet " tane.. jo per ti sherbyer ndonji ambulance fshati.. por cubave qe zinin prita naten..me vra luftare e mesues.. e femije e femra.. shqipetare..

ki eshte probllemos more zogj rike.. qe debatoni pun boshe.. sepse jini dhitsa te diskutoni.. per atdhe ..e drejtesi..

..

O njerz,keto kane shkuar per sherim nga reuma.Andaj nuk guxojne te z'dishen ashtu.

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Nese shkoni neper ordinana te gjinokologjis do beni edhe foto me te "bukura" se kjo

Kush eshte ai budalla qe mundohet te kap nje pamje te bukur ne nje vend ku kerkohet sherimi?

Ata qe mundohen qe permes ketyre fotove te reprezentojn nje popull se cfar estetike kan, ua hangshin jashtqitjen mengjes per mengjes ketyre nenave, kjo urat i dedikohet ketyre zvicrraneve racist dhe te gjith atyre qe bien preh e ketyre provokimeve absurde.
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 22-11-2010 më 10:03
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Leini plakat rehat.Nuk e shikoni qe po kenaqen,i kan duart poshte ujit.....
    Ndersa ajo qe po pi cigare,me duket se ka marru punen.............

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Ktu duket te jet nji ambjent i mbyllur .Se di pse gjith kjo urrejtje nga me te pa kuptimta .Nuk esht e then qe gjdo kontakt me ujin te pasoj me zhvishje.Nuk me qudisin zvicerianet po kto toshat shqiptar.
    Kjo esht banjo e roumatizmes dhe vetem ata qe e kan reumen në ok mund ta fusin koken.
    Siq duket disa nga forumistet tan kan nevoj te shkojn ne at banj se ne koke u paska hy frengu``

Faqja 2 prej 5 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •