Postuar mė parė nga
bili99
Une i kam shpreh bindjet dhe mendimet e mija per keto falcifikime me disa postime ketu, jo qe e ve doren ne zjarr per nje njeri perpos vetvetes time qe e njoh me vertetesi te qind perqind(keshtu besoj).. doren ne zjarr per nje njeri tjeter nuk e ve ,por per te verteten PO.
Gjykimin tim e mbeshtet: njohja personale e tre personave, njohja e rrethit, rrjedhat e veprimtarise se tyre dhe ne rrethin tim dhe ma gjere, njohja qe kam per pushtuesin sllav lokal dhe me gjere, metodologjia e tyre per te na percare dhe shaluar ,koha qe jane lansuar, joperpjestueshmeria ne kohe dhe hapsire per lidhjet e tyre (spiunimin e njerezve pas denimit) dhe logjikes se shendoshe..
Mendoj se plotesisht jane falsifikime dhe dihet qellimi- percarja mes shqiptareve ( se na e din kojshia mendjen dhe prirjen per percarje( ne ne nje teme forumi nuk mund te rrime pa zene si ti bejme me shume se tri postime) dhe prirja jone primitive per vellavrasje , na dijne shume mire , me kete arme na kane shaluar njeqindvjet- interesant nuk u nderrua as arma dhe nuk u nderrua as mendja e shqiptareve - dhe e dini se kush nuk e nderron mendjen apo jo,ai qe s'ka mendje)
Keshilla per PDSH dhe per "Navijacet" ketu ne kete teme: ju mund te fitoni BDIne shume kollaj nese vertete keni intereset,deshirat dhe perpjekjet e nje popullate ne programin ,zemren dhe mendjen tuaj por JU KURRE NUK DO TE FITONI VETEM ME PERBALTJEN E KUNDERSHTARIT POLITIK.Kjo u ben shume me te liq, me dinak, me te rrezikshem per interesat kombetare se sa vete sllavet.
Une nuk jam atje dhe me aq sa perpiqem te rri ne rrjedha dhe me aq sa di te gjykoj kur eshte per drejtesi ,se vertete nuk kam interes te vecante personal( vec kombetares qe eshte strumbullari i personalitetit tim), pra nuk votoj per nje parti dhe nuk jam dhe nuk do te jeme anetar partie, po te jeme do te votoj per kandidatin -qoft ai PDSH,BDI,PPD apo cfardo partie qoft ( ne baza te statusit te kualitetit si njeri,si shqiptar dhe si profesional)
Ashtu bejme edhe ketu ne Amerike: ne votojme kandidatet qe jane me ne -Shqiptaret,ata qe perkrahin me se miri ceshtjen tone ne Ballkan- qoft democrat apo republikan.... Ne Illinois sa kemi votuar nje Republikan(Mark Kirk), dhe ne si te ardhur qe jemi me shume parimisht anojme nga demokratet ...
Kush eshte me shqiptaret atje dhe ketu , ka perkrahjen e atyre qe i duan shqiptaret , sa e thjeshte eshte kjo per te kuptuar.
Por, kush do qe shqiptaret te digjen ne hell vetem e vetem qe ata ,familja dhe rrethi i tyre te sillen si mbreter sundues permbi nje popull,nuk do te kete perkrahjen e njeriut normal shqiptar ,dhe detyrimisht do ti keqshprehet ketij soji satrapo-komunisti-diktatori...dikujt per se gjalli dhe dikujt pas vdekje.
Imponimi i sforcuar per besimin te nje informate false(sic bejne keta "navijacet e PDSHse") , nuk e ben me te vertet rrenen ,vec sa e lakuriqson te paverteten,dhe detyrimisht ne menyre te pavetedijshme e ndihmon partine kundershtare ,pra ju forconi pozitat e kundershtarit tuaj politik dhe hiqeni si te mencur.Nuk fitohet me shume se dy here me rrena, me pune dhe me vepra mandati eshte i sigurt dhe i ndershem.
me nderime,
bili99
Krijoni Kontakt