Close
Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 61
    i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anëtarësuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Dallimi ?

Erdogani i konsideron vellezër shqiptaret.

Tadiçi i konsideron armiq shqiptaret.

Erdogani shprehi gadishmerin per ti ndihmuar sa her qe te jet nevoja popullit shqiptar qe i konsideron vëllezër ! (konsiderim thash)

Tadiçi shprehi gadishmeri per ta ripushtuar kosoven dhe asnjeher per ta njohur pavarësin e saj duke na konsideruar si njerëz barbar (te huaj qe pushtojn) që vjodhëm djepin e civilizimit serb !

Dallimi mes Tadiçit dhe Erdoganit ?

Erdogani ja ka djeg djepin qysh ne 1389 per ti solidifikuar themelët e atyre qe sot pas 1 shekulli vazhdon te i quaj VËLLEZËR !

Tash zgjidhe kampin tend !
    Un jam me Erdoganin !

Dhe me vie fort mir, qe bota Islame ka nxjerrur nje politikan guximtar perkunder te gjithe atyre qe i jan nenshtruar perendimit.

Hallall Erdogan !

http://www.youtube.com/watch?v=yAV8rS4yJnQ

http://www.youtube.com/watch?v=qbOWbFwmKTc
    Eh More zoteri ç'na lidhe ne shqipetarve me turqit Mose mate me peshen e fes po me peshen e Kombit une jame me Shqipetarin ti rri i dashuruar ne Nostalgjine Otomane
    S’çarmatosem sa t’jetë jeta!

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Ndonjë harem do i bëjmë këtit se ska lezet. Nxirrni motrat e gratë se ka ardh Turku me na shpëtu. E pik e zezë ku kemi mbërrit.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Ndonjë harem do i bëjmë këtit se ska lezet. Nxirrni motrat e gratë se ka ardh Turku me na shpëtu. E pik e zezë ku kemi mbërrit.
    Ofendim i rende eshte ky, more Hyllien. E di ti, se qfare do te thote ta fyejsh Shiptarin ne familje? Plumb ne ball!

" I fyeri, te fyen"_ keshtu thot nji fjale popullore.

Nese keshtu je i edukuar ne familje, qe te fyejsh ne kete mynyre, dhe meqe je i mshefur pas perdeve te F.SH., dhe meqe po ky forum lejon fyerje te ketilla, atehere vazhdo me tutje te fyejsh...

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Citim Postuar më parë nga skampin Lexo Postimin
    Ka ardhur Erdogani ne Shqiperi dhe eshte pritur me nderimet qe i takojne nje kryetari shteti por nuk eshte dalldisur njerezia kaq shume a thua se erdhi Bill Klinton apo Xhorxh Bushi qe i dhane lirine njeri dhe pavaresine tjetri Kosoves.thone se eshte kerkuar ndryshimi i historise nga turqit per arsye se gjasme i paskemi thirre vete ne nuk na kane pushtuar dhe duhen hequr fotot e Skendrebegut me kale duke shkelur flamurin turk!! Plus kesaje thone qe nuk na kane asimiluar por vetem na kane nderruar emrat dhe ndaluar gjuhen per 500 vjet biles edhe nga kthetrat na leshuan te fundit ngaqe na donin shume.
    Jo, jo, nuk qendron puna kaq thjeshte. Ne ate kohe ishte K/minister F. nano dhe u dha urdher te hiqej busti i Gjergj Kastriotit nga salla e konferencave.
    keta jane politikanet ne Shqiperi, ..po sic duket nuk ndryshokan shume me Kosoven.
    Duaje te afermin tend si veten

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Sami kete e kane ne gjak ,me vjen keq qe keta njerez identifikohen si shqiptare,po une nuk do ti kisha quajtur keshtu,sepse shqipja nuk e ka per zanat ofendimet, se kush e ka kete zanat nuk e them sepse jam shqiptar dhe nuk ofendoj kend.

Aurum Venator
    Anëtarësuar
    30-01-2010
    Postime
    77
    Dallimi ?

Erdogani shprehi gadishmerin per ti ndihmuar sa her qe te jet nevoja popullit shqiptar qe i konsideron vëllezër ! (konsiderim thash)

Tadiçi shprehi gadishmeri per ta ripushtuar kosoven dhe asnjeher per ta njohur pavarësin e saj duke na konsideruar si njerëz barbar (te huaj qe pushtojn) që vjodhëm djepin e civilizimit serb !

Dallimi mes Tadiçit dhe Erdoganit ?

Erdogani ja ka djeg djepin qysh ne 1389 per ti solidifikuar themelët e atyre qe sot pas 1 shekulli vazhdon te i quaj VËLLEZËR !

Tash zgjidhe kampin tend !
    Un jam me Erdoganin !

Dhe me vie fort mir, qe bota Islame ka nxjerrur nje politikan guximtar perkunder te gjithe atyre qe i jan nenshtruar perendimit.

Hallall Erdogan !
    Erdogani mik, Tadiç armik!
    Miku nuk ta thot drejtperdrejt qe je gomar por terthorazi nderkohe qe armiku ta thot drejtperdrejt qe je gomar.
    Kush eshte me i mire, ai qe te mban me shpresa te kota, apo ai qe te thot te verteten dhe po te jesh i zgjuar perfiton nga e verteta dhe ndryshon?

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    te gjith pajtohemi qe turqia ka qen okupatori yne 500 vite
    te gjith pajtohemi se serbia ka qen okupatori yne me se 100 vite
    tani dallimi eshte vetem faktori koh,perderi sa turqit i shpallem vllezer sipas kryeministrit ton,kush mund te na garantoj qe pasi te kaloin nja 200-300 vite do vie nje kryeminister i kalibrit te thaqit dhe serbet do ti quaj vllezer ashtu siq po i quajm turqit sot.
    Pra mjerimi i politikajve tan shkon deri aty sa jan ne gjendje edhe sex me ba me kryeministrin e turqis vetem e vetem per te trgua servilitetin qe e kan ne shpirt.
    Une frigohem qe me ban e me ndi gjergj kastrioti,qohet nga vorri dhe e ban namin,si nuk e qesin gishtin ne kok dhe nuk mendoin se sa jan duke e demtua qeshtjen kombetare keta politkuaj,a kan ndonje kshilltar,a kan gjak shqipetari ne damaret e tyre,po kush jau bani vlla turkun more,qe per mu si mi da nje *** pergjys si shkau si turku nje jan dhe kot dikush mundohet me tregu budallaki ketu ne forum,po a nuk po i shifni pasojat qe akoma po i vuajm nga koha e turqis,po a e dini qe turqia akoma e ka ne fuqi marrveshtjen me serbin per debimin e shqiptarve ne shkretirat e anadollit,po mosni more se gjaku i gjith atyre shqipetarve qe eshte derdhur nga turku mund te ju vras eeeeee shume kemi per te hjekur
    Ndryshuar për herë të fundit nga drenicaku : 05-11-2010 më 10:26

i/e regjistruar Maska e toni karlosi
    Anëtarësuar
    24-10-2005
    Postime
    295
    Nje popull qe e harron te kaluaren ,historia ju perseritet.
    Sikur turku sikur shkau armiq tane barbar.
    keshtu qe shqiptar rrofte SHBA-ja se sa per Turqi na kish shfaros shkau .
    edhe njehere GOD BLESS USA.
    apo si thoshte presidenti Rugova 'Zoti e bekofte Ameriken".ai kish qene gjeni ,sepse e kish dit me kend duhet mu kap e jo me turqit.
    Moto e qeveritareve tane : merr gjithçka që të ofron jeta! Tash dhe këtu. Tash ose kurrë!”,

i/e regjistruar Maska e skampin
    Anëtarësuar
    12-01-2003
    Vendndodhja
    Spanjë
    Postime
    947
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Jo, jo, nuk qendron puna kaq thjeshte. Ne ate kohe ishte K/minister F. nano dhe u dha urdher te hiqej busti i Gjergj Kastriotit nga salla e konferencave.
    keta jane politikanet ne Shqiperi, ..po sic duket nuk ndryshokan shume me Kosoven.
    ashtu eshte Ilia dhe me e forta ne fund Erdogani kerkoi te bente nderime tek permendorja Kastriotit duke e cilesuar nje prijes qe ka luftuar per Shqiperine dhe jo per fe.
    Po te kishim koke ne nuk do ishim duke mbajtur iso ca nga turku e ca nga greku.
    Kujdes nga shkjau
    Kujdes nga greku
    Kujdes nga ata qe harruan ATDHEUN
    AT GJERGJ FISHTA

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Dallimi ?

Nese vepron si te jesh kopil i dikujt, pra nese ia merr fene, traditat, gjuhen pjeserisht, doket e ligjet, secili do te thote "vella". Edhe Millosshevici i ka pasur disa "vellezer" te tille shqiptare.

Keshtu qe ka te drejte bashkebiseduesi yt. Turqia eshte e njejta si Serbia. Kush gezohet per vizita e vellezeri me Turqine, shqiptareve u jep te drejte te trajtohen si ata qe gezohen per vizita e vellezeri me Serbine.

Shkurt: Islami ndotja me e madhe e popullit shqiptar. Kancer, malaria, difteri te gjitha bashke.

Faqja 5 prej 7 FillimFillim ... 34567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •