Cuni im kishte per te shkruar 3 rregulla te shkolles si detyre shtepie. Dy i beme bashke, te 3-ten e beri vet kur une nuk isha prezent. Rregulli i trete qe shkrujti cuni ishte." Have fun every day".![]()
Cuni im kishte per te shkruar 3 rregulla te shkolles si detyre shtepie. Dy i beme bashke, te 3-ten e beri vet kur une nuk isha prezent. Rregulli i trete qe shkrujti cuni ishte." Have fun every day".![]()
Feelings change - memories don't.
nje e moshuar 89 vjecare, e pamartuar , po me thoshte qe deshira e vetme qe kishte:
ishte te takonte princin e kalter
kishte nje jete qe e pristedhe shpresonte akoma ta gjente
![]()
Hhahah hahaha...do ti vije kur ti beje 90 vjett...edhe aii "princi" nuk do le kurre...:P
Halloween Parade, me kenaqen njeri me i bukur/lezetshem se tjetri.So cute.![]()
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
ca nena te moshuara qe flisnin per divorcin e christina aguilera dhe bashkshortit te saj :O
vajza, mbesa dhe nipi qe sa fillon muzika ose duartrokasim fillojn te kercejn, dule levizur bycat e vogla![]()
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Me pelqyen nje pale pantallona,edhe pse ishin shume shtrenjte thash do i ble se sben,me rrinin shkelqyeshem dhe ishin shume fine
Kur erdha ne shtepi thash po i provoj dhe nje here
desha ti lezoja etiketen per ti lare njehere para se ti vishja per here te pare,kur cte shikoj
Te etiketa shkruhej
MADE IN ALBANIA
hahhahahahhahahahhaahhaahhahahahaahhahahahahaha u kenaqa
"Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."
Tani me stern.....po pse tu qesh a nuk ishin origjinal.......![]()
Krijoni Kontakt