Close

Rezultati i Sondazhit: A jeni racist ?

Votues
38. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Po

12 31.58%
  • Jo

16 42.11%
  • Ndonjehere

10 26.32%
Faqja 23 prej 35 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 343
    Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anėtarėsuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    ju si jetoni ne shqiperi nuk kuptoni kurgja nga puna e racizem dhe njerzit sepse nuk jetoni me njerze nga krejt anet te botes.

dmth nuk keni mundesi me fol per racizem sepse nuk keni jetu me njerz tjeter pervec shqiptar ndonje her....

ne amerika zezaket jane 10% te popullit... kurse zezaket ne amerik jane edhe 50% te burgosurit....

si mundet te ndodhet kjo? nje popull 10% te jete i burgosur me kaq perqind e madhe? 1 per cdo burra zezak prej moshes 16-30 jane te denum nga shtet me nje menyr (a jan te burgosur ose me burg shtepiak, ose me nje denim tjeter)

racizem eshte gjall sepse jan gjall ndarjet e njerzeve mes rracave!
    Feja e Shqiptarit eshtė Shqipėria! Vdekje fejėt tjetėr, lavdi viti 1967!

Citim Postuar mė parė nga busavata Lexo Postimin
    qfar te vertete po sheh ... ti qenke nje person labil , qdo kush po mujka me manipulue me ty ...
    Pa na thuaj more bus ku qendron dyshimi yt ne lidhje me ceshtjen qe te vertetosh edhe labilitetin tim njekohesisht sepse qe te karakterizosh dike duhet te dish pse dhe une dua te te ndihmoj qe ta rezojme bashke mendimin tend. Mos je gje turk apo mix?

Po te tregoj nje te fudit qe mesova .

Erdhi Klintoni ne Prishtine dhe pa e fshehur kenaqesine e tij filloi te fliste se sa shume e pergezuan americanet per clirimin e Kosoves. Rreth tij ishin mbledhur disa katolike shqiptare qe vuajne duke jetuar bashke me turqit ne Kosove, si dhe nje pakice myslimanesh shqiptare e te tjere te pranishem ne nje salle te madhe.. Katoliket e shprehnin ne cdo moment perkatesine fetare duke u prezantuar me emrat e tyre apo duke ia perseritur shpeshhere Presidentit sevapberes se ishin katolike dhe se ishte nje kenaqesi e vecante qe po shihnin nga afer komandantin amerikan.

-Degjoni tha Vasili(Billi)- USA vendosi te vrase edhe 2000 serbe te tjere per terrorin qe berne ne Kosove serbet- e gjithe salla heshti, bile do te vrasi(USA) dhe te gjithe turqit.
    Po turqit pse - thane ne korr shumica e salles.

Atehere Vasili(Billi) heshti................ !

Qe nga ajo dite Vasili(Billi) nuk qesh me.
    Paqe!

i/e regjistruar Maska e busavata
    Anėtarėsuar
    22-10-2008
    Vendndodhja
    Gjilan
    Postime
    4,023
    Citim Postuar mė parė nga SERAFIM DILO Lexo Postimin
    e ne pergjithesi ata qe thone qe nuk jam racist...jane me teper
    nuk asht e vertete , se un nuk jam hiq racist , bash hiq.

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Racizmi asht nje gje e keqe Serafim ... pa mar parasysh rethanat.. ne qofse njeriu nuk mesohet te jetoj ne harmoni me njerzit e tjerė , atėhere me trego se qfar e mire pritet ...
    Nuk diskutohet Busave.Se ka gjithmon nje qe eshte me teper racist se "ty".
    Nuk eshte menyre jetese pozitive.Por prap eshte ne natyren e njeriut.
    Njeriu e quan veten te bararte me ata qe jane "siper",e superior me ata qe jane "poshte"....(ky pak a shum mbase eshte racizmi).

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anėtarėsuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    nuk asht e vertete , se un nuk jam hiq racist , bash hiq.
    "Je i sigurte".Nuk flasim per ksenofobi,racizmi permledh;racat,kulturen,seksin etj etj.......
    Edhe une e quaj veten jo racist,po jam.(te pakten kur shkoj ne Tiran).

se nuk asht vendi i jot .. ti mundesh me ja ndalue dikujt qe te hyn ne oborin e shtepis tande , e jo ne shtetin ku ke lind apo jeton...po nuk e di pse po diskutoj me ty...
    Sipas teje po e lem edhe serbin te hyj prap ne kosove sipas qefit , vetem ne shtepin tende mos e le ....pfff Busavata , po e le ne shqipri e ke len edhe ne shtepi, heret apo vone do te zaptoje shtepine serbi apo i ziu ne mos me te keq me ndonje krushqi etj .... Pershendetje
    Revolution 1848

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Sfera ime intime, private, familjare u takon perjashtimisht shqiptareve.
    Nese kjo me ben racist, atehere me gjithe deshiren time.

Raciste nuk kam ditur qe jam !
    Kam qene nacionaliste ,kam manduar se i gjith populli jemi ashtu!Por tash mendoj qe, nacionalist me se paku, ndersa racist po,ndaj atyre qe i ndjejme me te vegjel se ne,perndryshe te pa definuar,fatkeqesisht....
    Personalisht une jame raciste...

Citim Postuar mė parė nga Nazionalist Lexo Postimin
    gjithcka e mire... ne shqiperi mund te shikosh miresi njerzore dhe mund ta shikosh se njerzit flasim me njeri tjeterin dhe rrijn me njani tjeterin.... sepse shqiperia ka vetem shqiptaret dhe shume pak minoritet
    Deri tani isha dakord me ty, ndersa tani ...JO... Une jam kundra edhe jevgjve te shqiprise, nuk ulem dot ne tavoline te pi nje kafe aty ku hyne jevgjit, por e pi kafen pak me te shtrejt aty ku nuk hyjn jevgjit, nuk frekuentoj as tregjet per arsye se nuk i shoh dhe degjoj dot ulurimat e jevgjve duke bertitur ( Hajde Sotjerna mi graaaaaaa ) Pra njerez me ngjyre gjithandej jan njelloj
    Revolution 1848

MR. BEAN - Laden Maska e the admiral
    Anėtarėsuar
    03-06-2009
    Vendndodhja
    European Union
    Postime
    6,876
    Citim Postuar mė parė nga chino Lexo Postimin
    Sfera ime intime, private, familjare u takon perjashtimisht shqiptareve.
    Nese kjo me ben racist, atehere me gjithe deshiren time.
    jo. kjo nuk te ben racist.
    Vasudhaiva Kutumbakam

Faqja 23 prej 35 FillimFillim ... 13212223242533 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •