Close

Rezultati i Sondazhit: Sa të shqetësuar jeni për praninë e ekstremistëve në shoqërinë shqiptare?

Votues
287. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Shume

130 45.30%
  • Disi

28 9.76%
  • Pak

28 9.76%
  • Fare

101 35.19%
Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 67
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-01-2009
    Postime
    10

tungjatjeta te gjitheve

Se pari ju pershendes, per kete pyetje shum te mir.
    Un kam diqka te juv them , jemi nje popull e njoftur per te gjith boten,
    qe feja muslimane dhe feja katolike jan te na nje se jemi nje popull jemi vllezer dhe motra .
    kurr skemi pas kesi probleme sidomos per fe ,por tash kur qeverit e Kosoves dhe te Shqiperis,
    luajn me popullin sikur me sklleverit , normalisht qe juv hapen dyert edhe atynve teroristave ,
    krimineleve , mafijave e shum e shum tjera dhe maniupulojn me popull e sidomos me rinien ton qe e kemi me te shendoshen ne evrop qe na ka lakmi e gjith bota por un kam nje lutje te te gjith instuticionet qe te punojn me shum ne drewjtim te ekonomis qe te hapen me shum vende te punes qe te ja mbyllim armikut keto ide te liga
    se ne e dim qe kemi shum armik psh serbien grekun rusien macedonien malin e zi e shum e shum tjera vende duke perfshi edhe vende muslimane qe jan te udhhequr nga vende tjera e qe ne nuk i dim keta jan ne gjendeje te japim miliarda euro vetem qe te na prishin imazhin e popullit ton
    por prap po them se e zgjata shum te punojm me shum te vetdiesomi me shum qe armikut mos ti japim hapsir ne asnje menyr ,qe mos te na qoj ne rrug te keqija qe nuk i kemi adet nuk na perkasin neve ne nuk i vrasim popullin ton e as qe dojm me vrar askend ne kete bot ne duam liri duam pun duam jet si ne evrop e ne amerik te jetojm ne paqe
    ju pershedes te gjithve o vellezerit e mi e ju o motrat e mija
    gjdo te mir ne kete jet sidomos per rinien ton

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2009
    Postime
    280
    Votova obsionin "fare".
    Albo mendoj qe kete teme e hape per te goditur myslimanet shqiptare e per ti quajtuar ata arabe , terroriste a sdi se cfare. E kam theksuar dhe here te tjera qe Shqiperia nuk eshte vendi i terroristeve. Ne se hecim me mendesine e dikujt se kush eshte i fese myslimane eshte arab, kush eshte i fese ortodokse eshte grek dhe se kush eshte katolik eshte italian , ky eshte dami me i madh qe i sillni Shqiperise. Po te vini ne Elbasan do te shikoni qe ka nje komunitet mysliman dhe nje komunitet ortodoks qe jetojne ne harmoni te plote me njeri tjetrin. Xhamia dhe kisha nuk jane as 5 m larg njera tjetres dhe besimtaret respektojne besimin e njeri tjetrit. Kesaj i thone tolerance fetare dhe kete tolerance do ta kishte zili cdo popull qe e mban veten te qyteteruar. Cdo shqiptar qe ka nje besim te tijin duhet te thote jam mysliman shqiptar, jam ortodoks shqiptar, jam katolik shqiptar. Kaq ka rendesi.Besimet nuk kane shume dallime nga njeri tjetri , perderisa jane besime monoteiste. Frike nga terrorizmi shqiptaret duhet te kene nga ata njerez qe i fryjne ketij zjarri te paqene.
    Shqiptare ruhuni nga Janullatosi grek e nga Artemia serb , pasi e keqja nuk i vjen Shqiperise nga besimet.

Nuk i dua ne token time keto shumtaraqe
    Revolution 1848

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    Tungjatjeta

Shqiperia ska terorista edhe kur sdo ket neve jena nje vend kulturor
    pastaj nje pyetje kam ata qe u kapen ne NJ ishin shqiptar shqiperie??????

skemi kohe te meremi me oranizaata islamike kur shqiperia nuk eshte
    posht terorizmi edhe ata qe e perkrajn

God Bless ALBANIA And : The United States of America
    Partizoni

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Shqiptaria dhe shoqeria shqipetare nuk kercenohet nga terrorizmi .

Shqiptaria si gjithemone historikishte eshte kercenuare nga tradhatert e vendit .

i/e regjistruar Maska e Disa
    Anëtarësuar
    16-12-2009
    Postime
    2,304
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin
    Ne vitet e fundit, kemi mesuar ne lajme se shqiptare jane arrestuar e vene nen akuze per terrorizem nderkombetar, si ne diaspore (SHBA), edhe ne trojet etnike si ne Shqiperi, Mal te Zi, Kosove e Maqedoni. Lajmet jane sjelle ne forum dhe kane ngjallur nje interes te vecante mes anetareve te forumit per faktin se lajmet nuk perben vetem lajm ne opinionin publik shqiptar, por edhe ne ate nderkombetar.

Po hapim nje sondazh, per te matur opinionin e anetareve te forumit mbi fenomenin e terrorizmit nderkombetar mes shqiptareve. Qellimi i sondazhit eshte te mesojme se sa te shqetesuar jane shqiptaret per kete fenomen, dhe nese e shikojne si nje problem shqetesues per shoqerine shqiptare e me gjere.

Si ne cdo sondazh, pasi hidhni voten tuaj, jeni te lire te shpreni mendimin tuaj pa qene nevoja te replikoni me mendimin e anetareve te tjere. Secili ka voten dhe mendimin e tij te lire.

Albo
    O shqiptar ajeni more ju mire,po cfare terrorista more,cncnnccnc!
    1000 zogj pula,kunder nje LUANI.

i/e regjistruar Maska e na1mche
    Anëtarësuar
    21-09-2010
    Vendndodhja
    Ne Token e ALLAHUT
    Postime
    14
    Tu Fillu prej Titullit Te Temes e deri ne fund gjithqka esht e pakuptimt ngase asnjeher deri me tasht Shqiperia nuk ka rreziku nga ndonje akt Terorrizmi, e nese deshirojm ta Kopijojm Ameriken Shpifjet e Amerikes ateher mundemi me thene qe edhe na jem te Rrezikuar,por ju tregoj ni fakt qe as Amerika nuk ka qen e sulmuar por nga Vetvetja Sepse Terorrizimi ne Bot esht Vet Amerika:
    E un jam nuk shof ndonje frik qe mund te sjell ndonje akt Terorrizimi ne Shqiperi por kto jon vetem shpifje trillime te Mediave nderkombetare qe dihet kush i Trillon edhe qfare jan efektet dhe demet qe sjellin ato

http://www.youtube.com/watch?v=7210_UVYy0Y

Muhamedi s.a.v.s ka thënë: "Morali i Muslimanit është Turpi,Nese ske turp vepro qfar të duash"

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    04-07-2010
    Postime
    227
    Albo dhe te tjeret ,pasi qe i pashe video incizimet , me intereson opinioni juaj,cfar mendoni? valle akoma mendoni se sulmet i bene musliamnet apo vete amerikanet?

i/e regjistruar Maska e na1mche
    Anëtarësuar
    21-09-2010
    Vendndodhja
    Ne Token e ALLAHUT
    Postime
    14
    Citim Postuar më parë nga na1mche Lexo Postimin
    Tu Fillu prej Titullit Temes e deri ne fund gjithqka esht e pakuptimt ngase asnjeher deri me tasht Shqiperia nuk ka rreziku nga ndonje akt Terorrizmi, e nese deshirojm ta Kopijojm Ameriken Shpifjet e Amerikes ateher mundemi me thene qe edhe na jem te Rrezikuar,por ju tregoj ni fakt qe as Amerika nuk ka qen e sulmuar por nga Vetvetja Sepse Terorrizimi ne Bot esht Amerika:
    E un jam nuk shof ndonje frik qe mund te sjell ndonje akt Terorrizimi ne Shqiperi por kto jon vetem shpifje trillime te Mediave nderkombetare qe dihet kush i Trillon edhe qfare jan efektet dhe demet qe sjellin ato

http://www.youtube.com/watch?v=7210_UVYy0Y

http://www.youtube.com/watch?v=bjRAfuH2DNs

Muhamedi s.a.v.s ka thënë: "Morali i Muslimanit është Turpi,Nese ske turp vepro qfar të duash"

Atdheu mbi te gjitha Maska e Nazionalist
    Anëtarësuar
    24-10-2010
    Vendndodhja
    Ne Amerik
    Postime
    137
    Une mendoj se njerze si puna atyre si jane kapur per terrorizem ose njerze te tille nuk mund te tolerohen ne Shqiperi.

Ne kemi 500 vjet tu shku mire me njani tjetrin pa rendesi a je Katolik, a je Orthodoks, a je Musliman.

Por kam frig per te ardhshem sepse lajmet te amerikes dhe te vendeve tjere naper bote jane shume te fuqishem sot. Ne demokraci, njerze jan shume kohe per te menduar per njeri tjeterin dhe per te share njeri tjeterin. Mos harroni se demokracia na sjell izolim njerzore. Me kete izolim rritet fjala gojes, me fjala gojes rritet urrejtje, me urrejtje rritet extremizem dhe dalin njerze si puna ketyre si jane kapur per terrorizem.

Kam shume frig per te ardhsjem sepse nuk dua ta shikoj Shqiperin tu u nda mese vizave fetare. Besoj se kena dhe naj 15-20 vjet pa filluar probleme por ma sa vjet do fillojn probleme fetare.

Mos ti harrojm fjalet te Vaso Pashkes asnjeher, "mos shif te kisha as te xhamia se feja e shqiptarit eshte shqiperia."
    Feja e Shqiptarit eshtë Shqipëria! Vdekje fejët tjetër, lavdi viti 1967!

Faqja 6 prej 7 FillimFillim ... 4567 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •