Close
Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 271 deri 280 prej 348
    not exist Maska e skender76
    Anëtarësuar
    10-06-2003
    Vendndodhja
    Sa me larg Shqiperise...
    Postime
    4,790
    Menoj se Ivan Bogdanovic simbolizon Arkanin i ditve tona.
    Simbolizon nje tjeter pjelle te se KEQES, por te pashpres me shpreh "talentin" e perzier me droge qe rrjedh ne damaret e vampireve qe tashme e din mir se nuk fusin me dot thonjet e tyne ne trojet tona.
    Tashme Kosova asht shtet i pavarun, qe aspiron per antarsim ne BE, dhe nuk mund ta ndryshojn kete Ivano Bogdanoviçert qe fshihen neper valixhe nga frika e ligjit......
    Tashme Ivan Bogdanovic eshte nje rrugaç i dale mode edhe per vete serbet....

Flamuri kuq e zi asht simbol i kombit tone, i t'gjith neve, simbol i gjakut, i djerses dhe lotve, simbol qe t'part ton e kan mrojt me jeten e tyne.
    paqen, e sjell vetem drejtsia

humble
    Anëtarësuar
    24-03-2007
    Vendndodhja
    in M.T's heart
    Postime
    637
    Skender duhet me rezistu tundimit keqadashes me kategorizu te gjithe Serbet nga veprimet e nji apo dy te rinjeve Serb qe dogjen Flamurin Arberor. Ashtu sikurse kurrsesi te pergjithsohen te gjithe myslimant shqiptare nga veprimi i te rinjeve taleban ne Tirane. Shumica e myslimanve shqiptar te pakten kane perqafu nji version tolerant e konversiv fetar si pershembull Sufizmi.
    Na nuk duhet me e leju veten me u ba te keqinj si keta dy te rinj serb dhe te rinjet xhihadiste ne shqiperi. Duhet me ba diferencen duke dasht dhe toleru njanitjetrin. Se keto jane vlerat e verteta te Arberit dhe fese te parve tone. Por fatkeqeisht besimi ne xhihad i ketyre sektarianve ne shqiperi i pengon ata te ndertojne nje bashkejetese harmonike e vllaznore me tjeret pasi ne Kuran shqiptohet qarte 'Vrit cdokend qe nuk beson ne Allah"!

p.s ti birren qitjau por besoj se nuk ta pijn se u'a ndalon feja...
    Ndryshuar për herë të fundit nga GANGO of SG : 14-10-2010 më 16:45
    Yevgeny Rodionov
    Rroft AMERIKA!

=ஜ۩۞۩ஜ= Maska e toni007
    Anëtarësuar
    02-03-2009
    Vendndodhja
    Ne vendin e Shqiponjave
    Postime
    3,266
    E Keni Pa Ket Foto?
    Fotografitë e Bashkëngjitura Fotografitë e Bashkëngjitura  
    Mendjemadhesia eshte KRENARIA e njerezve te dobet!

don't bother me Maska e Apollyon
    Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Frika nga SHQIPTARET, “Bisha” përfundon në burgun e femrave

Ivan Bogdanov, i njohur me pseudonimin “Bisha” dhe organizatori i trazirave në stadiumin “Marasi” të Xhenovas, si dhe autori i djegies së flamurit shqiptar, izolohet në burgun e femrave.

Sipas mediave italiane, Bogdanov u izolua në një burg femrash për shkak të pranisë së shqiptarëve në burgjet e meshkujve, të cilët nuk do të dëshironin në qelinë e tyre një serb, aq më tepër që u ka djegur edhe flamurin.

Tashmë “Bisha” ndodhet në burgin e femrave në Pontedecimo në pritje të formalizimit të arrestit dhe ditën e sotme pritet të ketë edhe prezantimin me avokatin mbrojtës.

Shkruar nga Top Channel

O pule, o dhjaks.. Futu njeher ne burg te burrave se po sti futen ato tre gishtat mu ne sume.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ivan Bogdanov,i njohur si “Bisha” njeriu qe dogji flamurin Shqiptar ne stadiumin e Xhenovas ka perfunduar ne burgun e femrave. Shkak ka qen frika nga te burgosurit shqiptare te cilet nuk do mendoheshin dy here per tu hakmarre ndaj njeriut qe dogji flamurin e kombit te tyre. Ivan se shpejti do te njihet me avokatin e tij mbrojtes. Sipas mediave italiane irritimi i shqiptareve eshte i jashtzakonshem dhe kjo eshte e vetmja menyre per te siguruar “Bishen".

TCH

Do te ta cajn anusinnnnn o Bisha ktij timit... Kan me bo me sumen tate tabele qitje. Pthu te *ifsha deknat, fare e keqe serbe.
    There is no never ending banquet under the sun. All good things must come to an end.

p.s si perkthim bestia eshte me shume "kafshe" ose "shtaze" se sa bishe, qe ne shqip ka kuptim tjeter.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anëtarësuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Do te ishte me me vend qe te perdorej fjala e duhur "shtaza" ne vend te fjales "bisha", pasi ne shqip kane kuptime te ndryshme!!!!
    Jarigas

[=toni007;2894623]E Pa Ket ?[/QUOTE]

Po e kem pa kete foto,

Skenderbeu ne krah te Ivan Bogdonavicit !

Nuk isha befasuar nese do e kisha par edhe ne krah te Milloshevicit.

Apo jo Jarga ?
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

Anëtarësuar
    07-11-2007
    Vendndodhja
    periferi
    Postime
    8,589
    Ivan pendohet: Isha i dehur, e kisha me kombëtaren time

Duket se trazirat dhe buja e madhe që ka fituar, nuk po i pëlqejnë Ivan bogdanov, kriminelit që dogji në mënyrë të paturpshme, flamurin shqiptar dhe që inspiroi trazirat në stadiumin e Genovas.

"Nuk kam asgjë kundër Italisë dhe tifozëve italianë. Isha pak i dehur dhe isha mërzitur për kombëtaren time. Unë e dua vendin tim dhe e kisha inatin ndaj presidentit të Federatës. Ai shkakroi trajnerin Antic, që është idhull për ne. Nuk jam nga tigrat e Arkanit" tha Bogdanov.

Ivani i tmerrshëm është futur në një burg grash, për shkak të frikës se mos e vrasin në një burg meshkujsh. Numri i madh i të dënuarve shqiptarë është problem që mund të sjellë vrasjen e Bogdanov. Fytyra e tij e njohur e ka bërë subjekt krimi, dhe "shqiptarët" anembanë botës ia kanë "bërë benë". Ai do të kërkojë një pakt me prokurorin që të dënohet 2 vjet dhe të ekstradohet në Serbi.

Po kush është njeriu me maskë të zezë që mori peng një ndeshje të tërë futbolli ditën e martë? Ivan Bogdanov është tepër i njohur në Beograd. Është kapoja i tifozëve të Cervena Zvezdës, të njohur si tepër fanatikë.

Ivani ka një bombë dore të bërë tatuazh në pjesën e djathtë të gjoksit si edhe vitin 1389 në krah. Është viti i betejës së Fushë-Kosovës, kur ushtria serbe u mund nga ajo turke, por që në atë kohë nisi shpirti ultra-nacionalist serb. Bogdanov është 29 vjeç dhe skeda e tij penale është e mbushur me sherre, fyerje, agresione ndaj policëve, por edhe prodhim dhe mbajtje substancash narkotike. Në momentin e arrestimit të tij ka patur tifozë që e kanë përshëndetur, por edhe të tjerë që e kanë fyer.

Një tjetër tifoz serb tregoi dhe incidentin me flamurin kuqezi. "Një prej tifozëve italianë nxorri në stadium flamurin shqiptar dhe atë tringjyrësh italian. Ne u inatosëm shumë dhe morëm flamurin shqiptar duke e djegur. Në Beograd nuk mund të manifestonim dhe Genova ishte skena ideale"

Lexojeni i cik ate pjesen me bold ahaha

i/e regjistruar Maska e saura
    Anëtarësuar
    07-09-2008
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    3,498
    [=Bamba;2894720]

p.s si perkthim bestia eshte me shume "kafshe" ose "shtaze" se sa bishe, qe ne ka kuptim tjeter.[/QUOTE]

ç'fare ka me qesh ketu Bamba?
    Nuk na the ndonje gje per vellezerit e tu ortodoks ,se gjith ate lufte qe ben ne forum kunder myslimaneve shqiptar
    po mqs merresh me perkthime .....,po vazhdoj une pjeserisht sepse shume nuk kam kohe ...

BESTIA( kuptimi i pare qe nuk po zgjatem shume se nuk na intereson)
    L'animale in genere ,con esclusione del l'uomo(al quale ,anzi ,e contrapposta)

2. In modo similitudini esprime l'idea di atti e modi di essere dell'uomo degli piuttosto dell'animale ita da bestia(senza piaceri,solo di fatica e lavoro)

3.KJO qe na intereson
    In lokuzione figurate veicola l'Immagine della forza bruta,spaventosa,che non si puo capire ne controllare :essere una bestia ,d'uomo(alto e e grosso)
    andare,montare in bestia(diventare violento come un animale feroce )
    diventare una bestia(violento ,intrattabile)
    brutta bestia (cosa e persone ,difficile da domare ,che puo prendere il sopravvento,
    Che bestia !(in usi spreg..,che sciocco,che stupido.
    Po ti perkthesh keto ne shqip te njejtat kuptime kane ....
    etjetj
    qashtu a je dakort.... i kam kopjume nuk jam kaq e mençur ...po ti se ke kete fjalor qe kam une ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga saura : 14-10-2010 më 19:35
    L'invidia e la forma piu sincera di ammmmirazione.

Faqja 28 prej 35 FillimFillim ... 182627282930 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •