Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 37
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Une si musliman, aspak nuk i perkrahu keta njerze. Kam bindjen se jane nji grup i vogel i cili po mundohet A beje destabilizim, te nxit urrejtje fetare ne popullin tone, por nuk besoj se do te kene suksese. Arsyeja e logjikes se shendosh ne popull do te triumfoj! Pa tjeter!
    jam plotesisht dakord me ty ,

por ;

nuk mjafton te mos i perkrahesh ,
    kjo lloj rrace njerzish duhen luftuar me te gjitha forcat e mundesite ,
    kto jane ata qe kur ju'a fal gomarin , e shikojne nga dhembet,
    keto jane ata qe kur kalojne lumin , te thone , te dhjefssha kalin,
    kto jane ata qe nuk e njohin nderin, e as rregullat baze te nje shoqerie ,
    e prap se prap , kto thone -ne jemi me Zotin e ju , jo.
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-06-2007
    Postime
    78
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Me fe vjen injoranca e dhuna, pasoja te indoktrinimit islam eshte paranoja dhe halucinacionet, e len prapa nje popull... Nje fetar eshte jo logjik dhe genjeshtar, i gatshem qe ne cdo kohe te ofroje ato teorite e tij te 'mencura' konspirative. Padituria eshte pjese e fese. Bani shiqoje at videon per xhehenemin, se si manipulojne me njerez, pastaj kjo video te duket sheqer ne krahasim me ate.

I mallkuar qofte Muhamedi, allahu, e qabja, feja e tij nuk e shpetoi as ate e as ithtaret e tij, do ju jepen te hane fruta nga pema e zekumit o deshen o s'deshen, o me deshire o me dhune. (jarigas hello), inshallah. pffffff A ka logjike kjo pjese ime poshte jo, keshtu edhe ato qe thone fetaret.

Shyqyr qe ju ne Shqiperi nuk keni kesi fetare si ne ne Kosove por edhe ne Maqedoni. Uroj qe te mos keni kurre kesi persona.

(sugjerim)
    Perpara se ta shikoni kete video, merrni nje qese me vete, qe te vjellni.
    Emri i forumit: Toleranca Fetare.

HAJDE TOLERANCE HAJDEEEEEEE, KALLE TOLERANCE KALLEEEEE.

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar mė parė nga bani Lexo Postimin
    jam plotesisht dakord me ty ,

por ;

nuk mjafton mos i perkrahesh ,
    kjo lloj rrace njerzish duhen luftuar me te gjitha forcat e mundesite ,
    kto jane ata qe kur ju'a fal gomarin , e shikojne nga dhembet,
    keto jane ata qe kur kalojne lumin , te thone , te dhjefssha kalin,
    kto jane ata qe nuk e njohin nderin, e as rregullat baze te nje shoqerie ,
    e prap se prap , kto thone -ne jemi me Zotin e ju , jo.
    Mynyra me e mire per t“i luftuar keta eshte INJORANCA! Duhet fare t`mos ia vejm veshin. Te mos i ngacmojme se edhe ma keq, se edhe ashtu nji dite ndalen vet se lehuri.
    Pershendetje

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    Citim Postuar mė parė nga Aldi-Aldo Lexo Postimin
    Un di qe jane nga India..
    Ata te Indise jane Romet, Gabelet!
    Mos i ngaterro me jevgjit. Jevgjit jane muslimane..

Un kam frig qe i gjithe qellimi i kesaj teme eshte urrejtja e xhihadit !
    Sa do tolerant qe te jesh, perderisa e beson kuranin nuk guxon ta urresh xhihadin se automatikisht del nga feja !

Mos me shtini te ju bej nje rappel te vogel rreth historise se xhihadit !

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Mynyra me e mire per t“i luftuar keta eshte INJORANCA! Duhet t`mos ia vejm veshin. mos i ngacmojme se edhe ma keq, se edhe ashtu nji dite ndalen vet se lehuri.
    Pershendetje
    Nje fjale e urte italiane thote: "Nuk ka perēmim me te madh sesa mosperfillja"!!......dhe nje gje e tille do te kishte kuptim nese do te behej fjale per nje person te vetem apo per nje grup te vogel personash!!
    Ne rastin e Kosoves dhe Maqedonise ama, kemi te bejme me nje trysni te vazhdueshme nga subjektet e jashtme luftenxitese!! E pra, ne kete rast shqiptaret nuk mund te mosperfillin rrezikun qe i kanoset vendit dhe te mbajme gojen kyēur, jo vetem qe inkurajon keto falanga mizore por, ēon edhe ne armiqesine me pjesen tjeter te popullit, siē ndodhi ne rastin e Dom Kēires!!
    Nese myslimanet shqiptare nuk i denojne njezeri keto plehra qe po i korisin ne kete menyre(si ne rastin e vellezerve Duka), atehere pjesa tjeter e popullit do te mendoje se ata e perkrahin mesymjen e mikut shpetimtar!!
    Ndersa duke i denuar ne menyre kategorike, myslimanet shqiptare, jo vetem qe do t'i tregojne mbare botes se shqiptari eshte i pandashem nga trungu evropian, por do te perqafohen edhe nga jomyslimanet shqiptare, si vellezer gjaku dhe bese!!!
    Pershendetje!
    Jarigas

[=Sami Hyseni;2891736]Une si musliman, aspak nuk i perkrahu keta njerze. Kam bindjen se nji grup i vogel i cili po mundohet beje destabilizim, te nxit urrejtje fetare ne popullin tone, por nuk besoj se do te kene suksese. Arsyeja e logjikes se shendosh ne popull do te triumfoj! Pa tjeter![/QUOTE]

Ja se ēfar te tha Jarigasi ne mos e paqe kuptue :

Qeni : Je ti.

Koci : Eshte evropa.

Dora : Eshte Shpetimtari/Mesia, .

Cfar dallon filozofia e tij nga ajo e Kēirės, perderisa kerkon nga ti qe ti nenshtrohesh "sygjerimėve" te tia nese e don e don kocin gjithe duke i'u nenshtruar shpetimtarit ?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    10-12-2009
    Postime
    489
    ju lutem vetem se duhet me kuptu fjale xhihad, (nuk dmth xhihad me marr bomben e me dal te tregu e me i hedhme gra e me fmi ne ajer, ska lidhej kjo me xhihad, perkundrazi kjo eshte mashtrim i hapet une dyshoj se keta i bojn vete amerikanet ose shiat, qe skan lidhje me muslimanet qe jetojne ne rojet shqiptare )ne Kosove kishim xhihadin para 11 viteve tani xhihadi eshte ndryshe, te kthemi ne rrugen sa me te drejte te mundshme????

i/e regjistruar Maska e IllyrianPatriot
    Anėtarėsuar
    27-06-2010
    Postime
    1,027
    Citim Postuar mė parė nga Lulzim7 Lexo Postimin
    ju lutem vetem se duhet me kuptu fjale xhihad, (nuk dmth xhihad me marr bomben e me dal tregu e me i hedhme gra e me fmi ne ajer, ska lidhej kjo me xhihad, perkundrazi kjo eshte mashtrim i hapet une dyshoj se keta i bojn vete amerikanet ose shiat, qe skan lidhje me muslimanet qe jetojne ne rojet shqiptare )ne Kosove kishim xhihadin para 11 viteve tani xhihadi eshte ndryshe, te kthemi ne rrugen sa me te drejte te mundshme????

Nqs nje njeri kishte dyshime se keta jan te pakte ne numer ... lexojeni kete koment te cituar !

Une vetem kam per te then ju qendroni sa me larte shqiperise ... se nuk do ti keni punet mire .. plehra

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •