Close
Faqja 7 prej 28 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 279
    .....
    Anėtarėsuar
    18-04-2009
    Vendndodhja
    ne shpi
    Postime
    105
    Tradite apo jo, me mire ai babai ta vuaje arrestin derisa te provohet nepermejt evidences mjeksore nese eshte apo jo rast pedofilie. Po te mos jete aq me mire, por po te jete, arrestimi atij prindi mbron femijen.
    Dimmi cosa vedi?
    Vedo gente stupida.
    E come sono?
    Vanno in giro pensando di essere normali.

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anėtarėsuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet nė Bllog
    22
    Ne kete rast thjesht do spekulosh , sepse smund te quhet abuzim puthja e gjenitaleve te nje moshe aq te vogel.
    Nese ty te duket normale qe nje baba ti puthi e perkedheli te birit bibilushin pernate, atehere nuk kemi se cfare diskutojme bashke. Mua nuk me duket aspak normale qe nje prind te sillet ne kete menyre me femijen e vete kur ky eshte ne ate moshe.

Eshte abuzim e pedofili, kete ngelet te na e thote gjykata italiane. Une do t'ia falja nje prindi te bente nje gjest te tille ne nje moment gezimi te izoluar, por nese eshte e vertete qe babai e bente nje gje te tille rregullisht, aqsa femija u tregoi edhe edukatoreve dhe keto njoftuan organet perkatese, atehere kjo me thote mua se DYSHIMET per abuzim e pedofili jane te perligjura.

Bota e qyteteruar ka ligje qe nuk lejon qe ti preket edhe nje qime floku femijes, ligje qe keto vitet e fundit po i adapton edhe Shqiperia. Abuzimet ne familje apo dhuna ne familje nuk jane te huaja as per shoqerine shqiptare.

Albo

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Ne ditet ne vazhdim presim protesta spontane ne Lezhe me temen " i ati nuk eshte nga Lezha ".
    Cdo gje eshte relative...

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar mė parė nga Apollyon Lexo Postimin
    Avash mi goc se sja ka perdite ca flisni kot dhe ju!! Jo po i bente gojore 5 vjet rrjesht, sa kot qe flisni aman!

Ne shqiperi ka pas raste qe e ngren femijen lart nga qielli dhe luten e i puthin bibilushin nga qejfi, ca ja fusni kot sikur skeni pa noj her!! Edhe nese skeni pa, ska gje, pune per ju, ama sjan shqujt noj her baballaret tane per pedofilla se i kan bibilushin femise 5 vjec. Sa kot!! 5 vjet rrjesht thote..
    Apollyon ja po te tregoj une nje rast qei ka ndodh nje familje Shqiptare.

Gjyshi i thoshte nipit te vogel 3-4 vjec, me perkedheli,"hajde ta puthi gjyshi", por nuk ja puthte. Nje dite ja ktheu nipi gjyshit," Gjyshi hajde ta puth une njehere,"
    U tmerruan prinderit e femijes kur e degjuan, dhe qe ate dite nuk i tha me nipit ashtu gjyshi. Nuk ka nevoje ta puthesh perdite, dhe disa here mjafton per te lene gjurme te femija.
    Mbase baballaret, gjysherit, tane nuk jane pedofila, por pa te keq ndikojne negativisht ne orientimin qe merr femija ne te ardhmen.
    Pastaj kjo"tradite'' nese mund ta quajme keshtu e gjen kryesisht te brezat e vjeter, mbi 60, por ky eshte 44 vjec. Si shume i ri per te vazhduar nje zakon te prapambetur.
    Feelings change - memories don't.

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Vallaj une dal qe jam gay i vetem qe pelqej femrat dhe jo meshkujt. Si i thone ketij lloj "gay".....mashkull lezbik????
    Nga cili studim psikologjik bazoheni qe nxirrni dyshime te tilla?
    Seriozisht nqs nga nje studim psikologjik do dilte me ndikime do isha absolutisht dakort.
    Me kete lloj psikoze duhet te behemi si nordiket qe puthin vetem gruan/burrin, dhe te puthim mamane per krishtlindje......se po dalim gay, pedofila dhe manjake seksuale.

Sinqerisht mua me duket pak e cuditshme qe i tregoni kufijte nje babai si duhet te perkedhele femijen e tij se "nuk eshte normale". Kush e vendosi cfare eshte "normale"? Ka me mijera veprime qe jane psikologjikisht dhe edukativisht negative ne sjelljet e prinderve te huaj dhe shqiptare dhe askush nuk shqetesohet, dhe ju preokupon nje baba qe perkedhel bibilushin e femijes.

Nejse, ky shembulli i ketij me mesoi shume. Te ruhem kur te kem femijen tim, se me kete psikoze "uaaa sa skandaloze" do perfundooja direkt ne burg.
    Tani e di qe kur te behem baba do e puth femijen ne korrespondence qe te mos krijoj dyshime. Me mire baba nordik sesa baba pedofil. Do e mesoj femijen te me drejtohet me "ju" dhe te rrije gatitu kur i flas, dhe te mos i afrohem me shume se dy metra se ku i dihet, mbase nuk i pelqen komshiut tim qe t`i afrohem me teper.

Kam qene adoleshent kur kam ndeshur zakonin qe prindi e puthte femijen ne buze. Me la shije te keqe, psikologjikisht puthja ne buze ne mendjen time hynte tek kategoria "erotike". Po te them te drejten pavaresisht shijes se keqe, nuk me vajti ndonjehere ne mendje "pedofilia". E shoh qe qenkam gabuar. E mjera vajze qe qenka rritur nga prinder pedofile.
    -

Dark Angel Maska e smokkie
    Anėtarėsuar
    08-01-2004
    Vendndodhja
    verdalle
    Postime
    1,137
    Citim Postuar mė parė nga Kavir Lexo Postimin
    Kam qene adoleshent kur kam ndeshur zakonin qe prindi e puthte femijen ne buze. Me la shije te keqe, psikologjikisht puthja ne buze ne mendjen time hynte tek kategoria "erotike". Po te them te drejten pavaresisht shijes se keqe, nuk me vajti ndonjehere ne mendje "pedofilia". E shoh qe qenkam gabuar. E mjera vajze qe qenka rritur nga prinder pedofile.
    Jam i bindur qe ti nuk e dije kuptimin e fjales "pedofilia" ne adoleshence.
    Perseri, varet nga botekuptimi i secilit besoj por, nuk me duket normale puthja ne buze nga prindi!
    Nuk po thote njeri te kursesh puthjet kundrejt familjareve por, te analizosh vendin ku po e puth, psh mund ta puthesh ne park ne faqe, ska asnje problem
    Cdo gje eshte relative...

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Kavir, sje bere baba akoma ti? Lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

-
    Anėtarėsuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Ke bindje te gabuar. Por edhe sikur mos ta dija si term, kuptimi do ishte i qarte gjithsesi.

Te me falni nqs e kam tepruar me reagimin tim, po deri tek pjesa qe me doli nje gjyshe pedofile dhe vet dola "gay nga abuzimi", deri ketu ishte e perballueshme.
    Nuk kishte arsye te shqetesohesha. Gjyshja ka vdekur, vete jam ne rregull.
    Po kur mendoj qe neser duhet te ruhem seriozisht se mos te tjereve nuk iu pelqen si/sa e perkedhel femijen tim, pata friken e atij qe tha "Sa ta marrin vesh qe s`jam kale vajten hallatet e mia".
    Ndoshta e teproj po mua me duken simptoma paniku kolektiv.

P.S Pink, pse jam vone thua? Jam nen 35, akoma s`me ka ikur autobuzi
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Kavir : 11-10-2010 mė 10:09
    -

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Jo ke kohe akoma, take your time Kavir
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar Maska e D&G Feminine
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Postime
    2,659
    Citim Postuar mė parė nga smokkie Lexo Postimin
    Ne ditet ne vazhdim presim protesta spontane ne Lezhe me temen " i ati nuk eshte nga Lezha ".

.........................

Faqja 7 prej 28 FillimFillim ... 5678917 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •