Close
Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 161 deri 170 prej 215
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    qe jane me atletike ajo dihet...

por qe per sporte force jane gjithmone A bardhe, kete nuk e di.
    ne boks me A miret jane A zinj.
    peshengritje, mundje dominojn te bardhet

edhe ato kampionatet qe quhen the world's strongest man ku terheqin kamione e ngrejn shtylla 95% te bardhe jan

megjithse dhe boksin kohet e funit kan fillu em e dominu ruset

zezaket jan me te shpejte dhe kercejn ma shum
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    qe jane me atletike ajo dihet...

por qe per sporte force jane gjithmone bardhe, kete nuk e di.
    ne boks me te miret jane te zinj.
    Me spektakolar mbase. Po vellezrit Klichko si psh dominonin. Se ca ka dal dhe nje tjeter rus Valiv a si e ka. Esht dhe nji tjeter i mir nha kto ish sovjetiket. Shtang te bardhet vetem. Ato garat njeriu me i fort qe ngren lloj lloj peshash, gjithashtu te bardh.

Pastaj dhe sporte me tru jane te bardhet. per shah ste falim

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    peshengritje, mundje dominojn bardhet

edhe ato kampionatet qe quhen the world's strongest man ku terheqin kamione e ngrejn shtylla 95% te bardhe jan

megjithse dhe boksin kohet e funit kan fillu em e dominu ruset

zezaket jan me te shpejte dhe kercejn ma shum

dhe mundje po ke te drejte.

Boksi ka qene dhe ne dore te amerikaneve komplet me para dhe thjesht behej boksier i madh ai qe bente spektakel.

Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Hej vllacko a ti biem shkurt kesaj pune??

Pasi qe gati i barazpeshuar qenka dominimi ne fushen e sportit ne pergjithesi ,pra nga kjo po mund te kuptojm se asnjera race nuk qenka me inferiore se tjetra ne aspektin e intelegjences, sepse puna e sportit me shum eshte prirje dhe talent, keshtu qe keto elemente pa dallim race existojn tek te gjitha racat.
    Inteligjenca eshte tjeter. Se je i mire ne hokej apo basketball, s'do te thote qe je intelligjent.

Po te marrim futbollin amerikan ama, ai qe duhet te mendoje, pra trajneri dhe ai qe hedh topin, jane zakonisht te bardhe ata qe vrapojne qe bejn punen e hamallit jane zezak

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar më parë nga Qyfyre Lexo Postimin
    Inteligjenca eshte tjeter. Se je i mire ne hokej apo basketball, s'do A thote qe je intelligjent.

Po A marrim futbollin A ama, ai qe duhet te mendoje, pra trajneri dhe ai qe hedh topin, jane zakonisht te bardhe ata qe vrapojne qe bejn punen e hamallit jane zezak
    edhe quarterbacks 95% te bardh
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Citim Postuar më parë nga derjansi Lexo Postimin
    edhe quarterbacks 95% te bardh
    hudhsi topit pra, e perktheva ne shqip

-
    Anëtarësuar
    21-01-2009
    Vendndodhja
    -
    Postime
    2,081
    Mos e devijoni temen djema.
    Tema eshte per te denuar mizorine e kristianeve te bardhe ndaj popullsive te pafajshme myslimane zezake.

Po ju shikoni njehere kush hap temen pastaj pergjigjuni, se dilni nga fokusi i temes pastaj.
    -

R[love]ution Maska e Hyllien
    Anëtarësuar
    28-11-2003
    Vendndodhja
    Mobil Ave.
    Postime
    7,708
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nuk ke lige sporti me te paster ne menyre racore se sa NBAn, kot permend ligen hokej dhe bejzbollin, sepse edhe aty ke zezak sa te duash.

Bile sot existon mendimi se vetem zezaket mund te luajn basketball qysh duhet
    Më fal po ti po më habit me cdo shkrim. Fillove të flasësh kundra racizmit, të paktën kështu e mora unë por ishe i keqinformuar dhe ta shpjegova rrolin e Amerikës. Tani po na flet për supremaci zezake ?!

Shiko djalë i mbarë, i bardhi në Amerikë shkon në shkollë, bëhet shkencëtar, financier, diplomat etj. Por ama edhe pse bota perëndimore në listën e shkencëtarëve, teologëve, filozofëve, psikologëve, matematicienëve, fizikantëve, biologëve, kimistëve as nuk mund të krahasohet me atë Afrikane apo në përgjithësi Aziatike, ndoshta Kina dhe India mund të krahasohen disi por për arritje, për patenta nuk bëhet llaf. Mirëpo un nuk po them që i bardhi është më superior se i ziu, sepse pastaj po u mora me punën e superioritetit, me këtë logjikën tënde, i bie që Serbët qënkan gjenetikisht më të aftë se Shqiptarët për cdo sport. A bie dakort ti me këtë gje ? Sport kanë shtete që kanë stabilitet dhe ekonomi të fuqishme. Në Amerikë ka cikle, sot janë zezakët në NBA, më pas do jenë Hispanikët kur zezakët të fillojnë fazën tjetër të integrimit.

Këto që thua janë marrina. Ai zezaku që ti përmend lufton për Amerikën, luan për Amerikën dhe madje është shumë krenar që është Amerikan dhe ju dha mundësia të bëj atë që në Afrikë nuk mund ta bënte kurrë.
    "The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Hyllien Lexo Postimin
    Më fal po ti po më habit me cdo shkrim. Fillove të flasësh kundra racizmit, të paktën kështu e mora unë por ishe i keqinformuar dhe ta shpjegova rrolin e Amerikës. Tani po na flet për supremaci zezake ?!

Shiko djalë i mbarë, i bardhi në Amerikë shkon në shkollë, bëhet shkencëtar, financier, diplomat etj. Por ama edhe pse bota perëndimore në listën e shkencëtarëve, teologëve, filozofëve, psikologëve, matematicienëve, fizikantëve, biologëve, kimistëve as nuk mund të krahasohet me atë Afrikane apo në përgjithësi Aziatike, ndoshta Kina dhe India mund të krahasohen disi por për arritje, për patenta nuk bëhet llaf. Mirëpo un nuk po them që i bardhi është më superior se i ziu, sepse pastaj po u mora me punën e superioritetit, me këtë logjikën tënde, i bie që Serbët qënkan gjenetikisht më të aftë se Shqiptarët për cdo sport. A bie dakort ti me këtë gje ? Sport kanë shtete që kanë stabilitet dhe ekonomi të fuqishme. Në Amerikë ka cikle, sot janë zezakët në NBA, më pas do jenë Hispanikët kur zezakët të fillojnë fazën tjetër të integrimit.

Këto që thua janë marrina. Ai zezaku që ti përmend lufton për Amerikën, luan për Amerikën dhe madje është shumë krenar që është Amerikan dhe ju dha mundësia të bëj atë që në Afrikë nuk mund ta bënte kurrë.
    Definitivisht pa kurfar kuptimi po i pshtjellni gjerat! Permenda disa raste nga sporti me qellim qe juve nazistave ketu ne forum te ju tregoj nuk jeni vetem ju produktet e miellit qe dini te jeni superior ne cdo gjera.

Une per vete jam i bardh dhe biond, mirpo skam kurrfar antipatie apo urrejtje ndaj racave tjera ,e aq ma keq duke i akuzuar per munges intelegjence sikur pa pik turpi qe akuzoni ju.

Ju me aq siguri flsini per intelegjencen e afrikanve sikur te ua kishit matur IQn me shekuj me radh.

Akuzoni afriken kinse jan jo intelegjent vetem per faktin se me intrigat e te bardheve nuk perparojn.

Japonezet, Kinezet nuk jan race e bardh, mirpo per teknologji ta dhiejn racen e bardh, kjo shpjegohet per faktin se japonia me kohe e perzuri ameriken nga vetja edhe pse e hengri bomben atomike.

Duhet ta pranojm qe raca e bardh ne menyre indirekte ka gisht ne prapambetje te afrikes.

Kavir Mos e devijoni temen djema.
    Tema eshte per te denuar mizorine e kristianeve te bardhe ndaj popullsive te pafajshme myslimane zezake.

Po ju shikoni njehere kush hap temen pastaj pergjigjuni, se dilni nga fokusi i temes pastaj.
    Fole edhe ti foka e zez?
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    [=MIRIAM;2876702]Edhe arabet e tu kane tregtu skllever nga Afrika,hulumto me shume[/QUOTE]

Fjala eshte per skllaverim zyrtar nga nje koloni, siq e kan bere kete skllaveri ndaj zezakeve, kolonit franceze, britanike, portugeze, holandeze, spanjolle etj..

Tek arabet ka existuar nje lloj tregu me rober, mirpo kjo ka qen plotesisht private dhe nuk ka pasur permasa zyrtare sikur ne afrik, ku vete pushtuesi me anie ka bartur zezak dhe i ka sjellur ne shtetin e tij dhe pastaj i ka shitur.
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Faqja 17 prej 22 FillimFillim ... 71516171819 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •