Close
Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 115
    el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    hajde chino hajde se sme ha palla se cfar do ofendosh ti apo ca do besh, une thjesht te keshillova , ti ndash pranoje ndash jo , eshte e drejta jote.
    Nuk pashe qe keshillove gje. Por ne rend te pare shprehe nencmim, lexo p.sh. termin kastravec qe perdore.

Ato fjalite e mia jane te afta per te krijuar binjen se Allahu miraton dhunen. Se a mund te interpretohen ndryshe a jo, kjo s'luan rol. Kur keto fjali biejne ne dore te imameve e talebaneve, rregull nr. 1 i islamit behet dhune. Duke u nisur po ne keto fjali qe i citova, e qe te tilla ka ndoshta deri ne 100 ne numer. Ne keso fjali bazohet p.sh. Arabia Saudite kur vret p.sh. njerezit qe braktisin Islamin.

S'ka cfare te mos kem kuptuar ne keto fjali fare. I kupton e tere bota islame ashtu sic i shpreh une. Nese muslimanet shqiptare nuk i kuptojne keshtu, por tentojne t'i interpretojne me cdo kusht si paqesore, kjo s'ka te beje me Islamin, por me kulturen e larte paqesore qe mbizoteron tek shqiptaret. Mirepo megjitheate Islami mbetet fe e dhunshme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    une jam i bindur se nuk mendojne njerezit sikur ti, ti je nje njeri qe mundohesh ti kthesh gjerat mrapsht, eeee sa njerez ka pare historia si ti dhe skan bere gje , vetem kan henger kot dhe ne fund kane ngele ne histori si njerez qe do i mallkoje cdo here njerzia

pastaj ti je nje pocinke e vogel per tu mare me studjimin e islamit dhe kuranit je nje 0

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga sheki51 Lexo Postimin
    une jam i bindur se nuk mendojne njerezit sikur ti, ti je nje njeri qe mundohesh ti kthesh gjerat mrapsht, eeee sa njerez ka pare historia si ti dhe skan bere gje , vetem kan henger kot dhe ne fund kane ngele ne histori si njerez qe do i mallkoje cdo here njerzia
    E di qe s'jam i pari, ndoshta qindra mijera para meje kane mundur te deshmojne se Islami eshte fe e dhunshme. Por kjo fe deri me tani ka dy parime kryesore, ne te cilat e bazon mbijetesen: injorancen dhe dhunen. Mbjell injorance dhe ata qe rezistojne te behen injorante, vriten. Keshtu ka mbijetuar islami. Per kete arsye "skane bere gje".

pastaj ti je nje pocinke e vogel per tu mare me studjimin e islamit dhe kuranit je nje 0
    Nuk ishin studime, por citime te qarta qe tregojne se Kurani urdheron dhune.
    Ndryshuar për herë të fundit nga chino : 30-09-2010 më 18:12

Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    ...

Tjera her mos u rrespillo në mahallat e geqarave, po studio !

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Un se kam tradit genjeshtren, tek e fundit e genjen veten. Mua s'me han edhe aq palla se çfar ishe, por çfar je. Emri yt Miriam nuk ka qen ne traditen muslimane ti vehet femijeve te tyre. Merjem, ndoshta, por miriam kurrsesi.

Prape nuk beson qe kam origjine muslimane???!!!
    Nuk eshte emri im i vertet Miriam,vetem e kam zgjedhur se me pelqen!!!
    Desha te shtoj qe arsyeja qe kam braktis islamin eshte edhe kjo,une si femer ne kete bote duhet te duroj ortake,te rrihem nga burri etj dhe qe eshte me mizorja ,edhe ne boten e pertejme pa shperblim, pasi parajsa sipas islamit eshte vetem per meshkujt hetero dhe femrat lesbike

Hahahahahaha (qeshni edhe ju tjeret, se bajat) ahahahahaa

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    >_Ilirian_>;2881196]Tjera her mos u rrespillo në mahallat e geqarave, po studio !
    Geqarve!
    Mso me lexu..

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    03-07-2010
    Postime
    342
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Desha te shtoj qe arsyeja qe kam braktis islamin eshte edhe kjo,une si femer ne kete bote duhet te duroj ortake,te rrihem nga burri etj dhe qe eshte me mizorja ,edhe ne boten e pertejme pa shperblim, pasi parajsa sipas islamit eshte vetem per meshkujt hetero dhe femrat lesbike
    Po ti asnjehere nuk ke qene muslimane ,tani nga na doli se ti ke braktisur islamin hahahahahah edhe une do qeshi me , dtth se burri yte i pari paska pasur ortake apo babi yte, epo si ta meritojsh do hash edhe pak qotek edhe pak do te duket, burri ne pune ti ne disko, ku ke pare ti kete film .

mos ki dert se edhe per ty do kete 72 zezak ne parajs kuptohet nese shkon atje ,por edhe nese nuk shkon do i keshe 72 edhe ne ferr hehehe

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anëtarësuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    Citim Postuar më parë nga MIRIAM Lexo Postimin
    Dikund me lart lexova se njeri nga forumistat kishte shkruar se Miriami eshte e paqes. Une, mendoj, Aspak!!!

Ku i merr ti keto Info, se sipas Islamit, Parajsa na qenka vetem per meshkujt hetero edhe per femrat lesbike? Genjeshter e Kulluar!!!
    Pse propagandon keshtu, Paaaa Liiidhje? Turp Per Ty!!!

Nje gje eshte e sigurt: Se Parajsa, nuk besoj, te jet per Genjeshtar, Shpifes, Urrejtjenxites etj. si TI!!!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-05-2008
    Postime
    644
    Citim Postuar më parë nga Sami Hyseni Lexo Postimin
    Dikund me lart lexova se njeri nga forumistat kishte shkruar se Miriami eshte e paqes. Une, mendoj, Aspak!!!

Ku i merr ti keto Info, se sipas Islamit, Parajsa na qenka vetem per meshkujt hetero edhe per femrat lesbike? Genjeshter e Kulluar!!!
    Pse propagandon keshtu, Paaaa Liiidhje? Turp Per Ty!!!

Nje gje eshte e sigurt: Se Parajsa, nuk besoj, te A per Genjeshtar, Shpifes, Urrejtjenxites etj. si TI!!!
    Kadale ,mos u ngut o Sami Hyseni!!!
    Merre kurani e lexoje vet ,e lere cka te thote kusheriri,se asgje une skam shpik!!!
    Ne kuran shkruan qe besimtareve do u ofrohen lumenje me vere dhe hyrija symedha!!!
    E kujt i pelqejne hyrijat symedha pos burrave hetero dhe lesbikeve

Faqja 11 prej 12 FillimFillim ... 9101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •