kjo ishte LEXOJE:
kjo qe thua deshmon se sekti vehabi ka si mison qe të humb kombet, kulturat, traditat e deri edhe muziken dhe gjithçkas te quaj islame! Nuk do te keni suksese ne shqiptari. Ikni dhe shkeljani atje te kepurdhat.Toni 77 ISLAMI ESHTE ISLAM dhe nuk ka ISLAM SHQIPTARE ,APO ARAB APO GJERMAN , ndoshta krishteritzmi eshte i tille prandaj ti sjell mendime te tilla
Asgjë nuk deshmon se cila eshte feja, niveli, kultura dhe qetesia shpirterore tek njeriu sa sjellja e atij individi.
Gjej kohen të lexosh, është themel i të diturit.
Joooooooooo,ndoshta jan disa njerez qe ne emer te fes islame bejne dhun,por nuk do te thote se feja islame eshte fe e dhunes,sepse disa individa nuk e perfaqesojne fen islame.
Per tu binde se a eshte feja Islame e dhunes mjafton te lexoni Kurani dhe per historin e Muhamedit a,s,Personalitet me te madhe te UNIVERSIT,njeriut me paqedshes me te mshireshum,me bujar,me besnik,me te mire,me te menqure etj.
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Munde te mi tregosh ajetet kur thrret feja islame per dhune?
Nuk eshte dhun nese tregon stratigji per lufte,ai luften nuk e ka deshit hiq........,por nga njeher te imponohet edhe lufta,siq nau ka imponuar neve ne Kosoves,pra sipas teje ne paskem bere mekat qe kemi mbyture serbe???!!!!!
1000 zogj pula,kunder nje LUANI.
Pse mundohesh te shtrembosh te verteten?
Beduinet pa i sulmuar fare ,muhamedi i kish pas sulmu,me i mbush mend shkrujke!!!
Hebrenjet gjithashtu,burrat i kish vra ,femijet dhe grate i kish marre,une si
kam shkru as shpik keto fakte!!!
Ndersa Kurani sa e sa suren e ka me i luftu pabesimtaret,si ben thirrje mos zini shoqeri me hebrenje e te krishter etj etj, mos u shit kinse nuk e din,se keto i din shume me mire se une!!!
Njehere te vetme behuni te sinqerte,se te jesh i bindur se ZOTI urren genjeshtren!!
Mendimi im eshte se Iliriani vetem hedh pluhur syve. Pretendon te kete qene nje rast i vecante i nje krimineleje, e cila u gurezua. Pra tenton te te beje tjeret te besojne se Islami kryen dhune vec ndaj krimineleve (te rende). Qe kjo s'eshte keshtu, tregojne rreshtat qe vijojne.
Po keto veprimet e renditura me posht, qe ne vende ku mbreteron ligji i Kuranit qe ndalohen gjegjesisht denohen me prerje gjymtyresh gjegjesisht varje gjegjesisht gurezime, a jane "krime"?
E kam fjalen per keto veprime:
1. Braktisja e Islamit (denim me vdekje)
2. Praktikimi i nje feje tjeter perpos Islamit (e ndaluar, denimi me vdekje i mundshem)
3. Mosudhetimi jashte vendit nga gruaja pa percjelljen e nje burri (e ndaluar)
4. Ngasja e makines ne qytet nga nje grua (e ndaluar)
5. Blasfemia (denim me vdekje)
6. Sabotazhe dhe korrupcion ne toke (denim me vdekje)
7. Vjedhja (denim me vdekje, prerje koke)
8. Perdorimi apo importi i alkoholit edhe ne sasi te vogla (denim me vdekje)
Keto informacione jane mbi Arabine Saudite. Paramendo se cfare "krimesh" tjera do te denohen ne vende muslimane edhe me te izoluara nga opinioni botereor, p.sh. ne Afganistan.
Nje fe, e cila posedon nje "liber te Zotit", i cili jep mundesi te intepretimit te tij ne ate menyre qe te vriten braktisesit e fese apo praktikuesit e nje feje tjeter apo qe vjedhin e blasfemojne, kjo fe jo vetem qe eshte e dhunshme, por eshte nena e cdo dhune e cdo krimi.
Krijoni Kontakt