Close
Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 167
    i/e regjistruar Maska e Renea
    Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Citim Postuar më parë nga chino Lexo Postimin
    Kur ta (ri)formon ushtrine vrastare, do e trajtojme si Allahun qe e trajtojme. Deri aterehe, une mbaj besimin e llojit tim ne Biblen.

Te duket qe nuk kam koke, sepse nuk me bere as nje here deri sot te perdor ne bisede me ty dicka me shume se formacionin e veteraneve te qelizave te trurit per te te gozhduar ne cdo bisede fetare.

Gabon, e ka impresionu shume. Kur flitnim per noten, thoshte: Chino, po ta jap ni peseshe me laps mos me t'u rrite mendja, por ne zemer e ke nje peseshe plus. E shtifsha Allahun n dhe nese po rrej.

Bibla thote se do te digjesh, per shkak se ne ate kohe nuk kishte pushtet. Pra per te trembur njerezit. Fillet e ligjformimit njerezor..

Pse ne Gjermani ke ndonje ushtri qe denon shkaku qe ndegjon muzik ?

Muslimanet thojn se filan instrumentet jan nga shejtani dhe te krishteret poashtu thojn filan muzika esht nga shejtani.

Nejse ti pra beson se toka ka shtylla dhe esht e palevizshme , beson ne pagabueshmerin e Papes dhe beson se do te digjesh ne zjarr , sepse nuk beson ne Zotin qe perdor frikesimin.

Talebani me minus 20 vjet shkoll , ka impresionu njerzit , ndersa ti vargjet per veren i ke te kalbura dikund ne deponit e Kosoves , para se te ikesh nga lufta per ne Gjermani dhe tani te shtirresh shqiptar , qe respekton vlerat shqiptare , sic jan kushtetuta e hymni , flamuri e besa , tamam patriot interneti.
    Shqiperi eshte edhe Cameria

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga Renea Lexo Postimin
    Pse ne Gjermani ke ndonje ushtri qe denon shkaku qe ndegjon muzik ?
    Jo.

Muslimanet thojn se filan instrumentet jan nga shejtani dhe te krishteret poashtu thojn filan muzika esht nga shejtani.
    Kush thote cfare thote, nuk eshte me rendesi. Me rendesi eshte gatishmeria e tyre per te sulmuar e bere presion ndaj atyre qe e duan muziken. Krishterimi kete gje s'e ben. Islami po.

Nejse ti pra beson se toka ka shtylla dhe esht e palevizshme , beson ne pagabueshmerin e Papes dhe beson se do te digjesh ne zjarr , sepse nuk beson ne Zotin qe perdor frikesimin.
    Ka vec nje gje qe besoj me pak se keto qe i ke permendur: Ajo gje eshte Allahu.

Talebani me minus 20 vjet shkoll , ka impresionu njerzit , ndersa ti vargjet per veren i ke te kalbura dikund ne deponit e Kosoves , para se te ikesh nga lufta per ne Gjermani dhe tani te shtirresh shqiptar , qe respekton vlerat shqiptare , sic jan kushtetuta e hymni , flamuri e besa , tamam patriot interneti.
    I ka impresionu edhe Kanuni shqiptaret. Dhe me kaq poashtu miliona njerez. Edhe pse ky liber ligjor pernga prizma e arritjeve te sotshme, eshte liber qe thyen vlerat e qyteterimit. I ka impresionuar njerezit poashtu edhe libri mbi Zotin Zeusi. Por sot ky liber s'impresionon ke me. I kane impresionuar njerezit edhe librat e Milloshevicit, Hitlerit, Stalinit e Bonapartes, por sot te gjitha gjinden ne offside te shoqerive te qyteteruara. Keshtu qe jane vlerat aktuale te njerezimit, te shtresave me te larta intelektuale te tij qe jane vendimtare. E nese i marrim keto vlera per baze, Kuranin e shoh ne shporte te mbeturinave.

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Jo.

Kush thote cfare thote, nuk eshte me rendesi. Me rendesi eshte gatishmeria e tyre per te sulmuar e bere presion ndaj atyre qe e duan muziken. Krishterimi kete gje s'e ben. Islami po.

Ka vec nje gje qe besoj me pak se keto qe i ke permendur: Ajo gje eshte Allahu.

I ka impresionu edhe Kanuni shqiptaret. Dhe me kaq poashtu miliona njerez. Edhe pse ky liber ligjor pernga prizma e arritjeve te sotshme, eshte liber qe thyen vlerat e qyteterimit. I ka impresionuar njerezit poashtu edhe libri mbi Zotin Zeusi. Por sot ky liber s'impresionon ke me. I kane impresionuar njerezit edhe librat e Milloshevicit, Hitlerit, Stalinit e Bonapartes, por sot te gjitha gjinden ne offside te shoqerive te qyteteruara. Keshtu qe jane vlerat aktuale te njerezimit, te shtresave me te larta intelektuale te tij qe jane vendimtare. E nese i marrim keto vlera per baze, Kuranin e shoh ne shporte te mbeturinave.
    Me Biblen esht duke ndodh kjo dhe ti e beson , pra je idiot i madh , qe pervec qe smund te krijon nje liber sikur ai i talebanit me minus 20 vjet shkoll , ti beson edhe ne formen e rrafshet te Tokes e mbeshtetur ne shtylla , kete gjermanet se besojn , prandaj vetem 15% shkojn ne kishe me ndegju perralla te tilla te formes se tokes dhe krijimit te saj.

U kalb shkrimi jot per veren , do te kalbesh edhe ti , por Kurani jo.

===

A beson ti se muzika rok esht prej Satanes ?!

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Me Biblen esht duke ndodh kjo dhe ti e beson , pra je idiot i madh , qe pervec qe smund te krijon nje liber sikur ai i talebanit me minus 20 vjet shkoll , ti beson edhe ne formen e rrafshet te Tokes e mbeshtetur ne shtylla , kete gjermanet se besojn , prandaj vetem 15% shkojn ne kishe me ndegju perralla te tilla te formes se tokes dhe krijimit te saj.
    Kot mundohesh te vazhdosh devijimin e temes. Te thashe: Pavaresisht cka nuk besoj e cka besoj, asgje me pak se Allahun nuk besoj.

U kalb shkrimi jot per veren , do te kalbesh edhe ti , por Kurani jo.

===

A beson ti se muzika rok esht prej Satanes ?!
    Jo qe vetem do te kalbet Kurani, por prej virusit te mendimit logjik edhe do te cofe Allahu teresisht.

Shume debat konstruktiv je duke be chino, na myte A.R.G.U.M.E.N.T.E. !

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Shume debat konstruktiv je duke be chino, na myte A.R.G.U.M.E.N.T.E. !
    Kshtu jam une, si gjithemone sic e lyp biseda, e kthej.

Kshtu jam une, si gjithemone sic e lyp biseda, e kthej.
    Po te imagjinoi pas ekranit, nje njeri asocial i cili kenaq epshin e tij duke ndrruar disa biseda me disa njerez virtual sic jemi ne, dhe me beso qe cdo replik e jona ndaj nje individi asocial dhe i izoluar si ti, eshte nder per tye ! Keshtu qe, kujdes se ben vaki e nuk te flasim me, dhe bash atehere te bejm te kendosh vet-me-veti ahahahahahaa

Anëtarësuar
    12-08-2007
    Vendndodhja
    andej-këndej
    Postime
    3,131
    Ne rregull , pasi qe sme tregoi askush tjeter ne lidhje me muziken ne kendveshtrimin krishter , tani po e pyes chinon edhe pse te gjith e njofim se esht injorant sa i perket Bibles , por ja qe ka zgjedh ti beson asaj ne menyr te verber , e pastaj kur i sjellim vargje nga Bibla , i vjen ta kruje koken , por fatkeqsisht se posedon koken , e vertetuam pak me lart. ( nuk mund te ben nje liber me te mir sesa nje taleban me minus 20 vjet shkoll).

Pra chino , a mendon ti se muzika mund te jet nga djalli ?

Pastori amerikan Xhimi Svagart , thot se rok muzika esht muzik e djallit ?

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Po te imagjinoi pas ekranit, nje njeri asocial i cili kenaq epshin e tij duke ndrruar disa biseda me disa njerez virtual sic jemi ne, dhe me beso qe cdo replik e jona ndaj nje individi asocial dhe i izoluar si ti, eshte nder per tye ! Keshtu qe, kujdes se ben vaki e nuk te flasim me, dhe bash atehere te bejm te kendosh vet-me-veti ahahahahahaa
    Edhe me i keq se aq jam. Edhe me i keq se aq do behesha, por jo te ndotem me virusin e islamizmit.

el kafirun Maska e chino
    Anëtarësuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Ne rregull , pasi qe sme tregoi askush tjeter ne lidhje me muziken ne kendveshtrimin krishter , tani po e pyes chinon edhe pse te gjith e njofim se esht injorant sa i perket Bibles , por ja qe ka zgjedh ti beson asaj ne menyr te verber , e pastaj kur i sjellim vargje nga Bibla , i vjen ta kruje koken , por fatkeqsisht se posedon koken , e vertetuam pak me lart. ( nuk mund te ben nje liber me te mir sesa nje taleban me minus 20 vjet shkoll).
    Nuk e kruj koken, por e kam menyren time se si e cmoj ate liber. E shpjegova me larte. Poashtu e shpjegova, perse e cmoj shume mbi Kuranin.

Pra chino , a mendon ti se muzika mund te jet nga djalli ?
    As nuk mendoj se ka djall.

Pastori amerikan Xhimi Svagart , thot se rok muzika esht muzik e djallit ?
    Deshmo se thote.

Pasi te kesh deshmuar, te pyes: Cfare luan rol se cfare thote ky apo tjetri, kur une te them se sipas "besimit" tim ne Bibel, i marr vetem ato gjera qe i perkasin te arriturave te civilizimit? Edhe po te thoshte pastori ate qe thua, pra edhe po te deshmoje ne kete menyre se Bibla ndalon muziken, une prape se prape ngelem tek mendimi im per Biblen dhe cmuarjen qe ia bej mbi Kuranin. T'i tregova arsyet. Ato nuk kishin te bejne me mendimin e ndonje pastori. Kot me flet per te. Ke problem qe mendoj keshtu, e shoh. Por kjo eshte pune per ty. Mendim me te qarte se ate qe te thashe nuk mund te te jap.

Faqja 10 prej 17 FillimFillim ... 89101112 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •