Une mendoje qe fen nuk duhet sulmuar njera tjeteren,por secila fe duhet ti tregone rregullat e veta,dhe nuk eshte keq,te thuash se ata te cilet nuk e ndjekin fen islame apo krishtere,do te shkojne ne ferr,sepse te dy palet jan te bindura qe fen e tyre jan te drejta,dhe pasi qe egziston vetem nje ZOT,atehere duhet te egzistoj edhe vetem nje fe,pra njera prej tyre duhet te jete e vertet dhe e pranuar te ZOTI.
E pastaj njerezit cilen do prej tyre e zgjedhin ajo eshte zgjedha e lire e tyre,njerezit debatojn e debatojn,thon se jo feja jon eshte e drejte,jo e jona e drejete,por mbi te gjitha mbetet te shifet ne DITEN E GJYKIMIT se cila fe eshte e drejte e cila gabim.
Po tash pse ndryshon nje akademik fen,edhe une pse ai e ndryshoj,ta ndryshoj edhe une jo,por kemi raste,p.sh Muhamed Ali,pasi qe eshte bere musliman,miljona krishter jan bere musliman,pra personaliteti i Mumamed Alis,paska ndikuar te tjere te behen musliman.
Por qudi kurr nuk ka ndodhe qe nje njeri me permasa boterore te behet krishter,dhe si shkak i tije,te behen edhe muslimane tjere kirshter.
A nuk eshte kjo interesant?!!!!!!!
Jo per mua nuk ka rendesi pse jam i vetmi musliman ne bote,edhe nese krejt bota te behen jo musliman aspak besimi im nuk do te luhatet,sepse une nuk e kam pranuar kete fe se x personi eshte musliman dhe te behem edhe une,por thjeshte jam bere sepse jam bidure qe e vetemja fe e vertet e pranuar te ZOTI eshte feja ISLAME!
Krijoni Kontakt