Per cfare behet fjale?
se me duket po ngatroheni kot
Per cfare behet fjale?
se me duket po ngatroheni kot
rexhina po thot se ti je antare e vjeter e forumit shqiptar,,,,une kundershtoj...
ejjj, sinqerisht ku i kom pa ktu tuat moj?
"O, si nuk kam nje grusht te forte
t`i bij mu ne zemer malit qe s`bzane,
ta dij dhe ai se c`domethane i dobet -
n`agoni te perdihet si vigan i vrame."
Mos shkruaj gjë kur je me nerva, sepse, ndërsa plaga e gjuhës është më e keqe se e shpatës, mendo ç’ka mund të jetë ajo e pendës
shigjeta qeke me nerva mi
Jo me grushta qysh me mjes(se knej nga ne osht mjes tani) lol
Pershtypje?
Qe nuk e kam bo gjumin rehat
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Eeeee sot qielli pa re![]()
cna ke bere moj walkire..cna ke bere..
ke hap moden e .. prapanicoizmit..qe quhet ne literaturen shkencore..
moj ti.. ndjenjat.. me mire te kishe dal me nickun.. "vithkat" si ato te tuat..nuku gjen ne kte dynja.... lol..
gjene mire po.. se mo na hap ndonjera mod me paranicoizma.. se benet nami fare pastaj..
po shkonte njeri prapa njeres.. qe kish vene nje gjethe te madhe mu mbi lulke para e prapa..
cke mo i tha kjo qe me vjen nga pas..
po pres vjeshten tha ki i ngrati..
dhe ki homza jon.. kreshniku i malsise.. mbeti prapa walkut..
hahaha..
..
Brari un sbera gje thjesht hapa nje mod te re , por po shof qe po mundohen te me kopjojne , por se dijne keta qe se arrijne kurr suksesin e te parit
Homza o fiksu se di ai qe sma prish mendjen dot ...hahahaha
Paralajmerimi i protestes nga kafeterite e Prishtines!!!
Protesta organizohet kunder komunes se Prishtines, sepse nuk u vazhdon lejet e punes pas ores 24.
Si duket Isa Mustafa u plake per vete dhe nuk i kupton nevojat e rinise.
Por pajtohem qe te gjitha clubet dhe discot qe e ushtrojne veprimtarine afer vendbanimeve ,te mbyllen dhe te hapen ne periferi te qytetit.
Se ckam nje tip boshlleku ne stomak,dicka do ndodhe......ose kam harruar ndonji gje.....ose ose .......e kam ngaqe skam ngrene![]()
U come 2 love not by finding the perfect person,
but by seeing an imperfect person perfectly.
Krijoni Kontakt