Close
Faqja 19 prej 47 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 181 deri 190 prej 465
    i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Citim Postuar më parë nga >_Ilirian_> Lexo Postimin

Duhet qenë në gjendje intelektuale shumë të mjerueshme për të ndjekur një ciarkuz si ai prijësi juaj jevg ! Si ka mundesi qe te ndodhe kjo ? ! . . si dihët, ndoshta edhe s'keni sy apo thjesht jeni antar te familjes se tij ?! Ndryshe s'ka mundesi !!
    Une mesoj nga Kurani, nuk ndjek asnje prijws. Ai aty, te cilin ti e quan jevg, ndoshta edhe eshte jevg, nuk e kam pyetur. Por une mesimet i marre nga Kurani. Andaj kujdes me paragjykimet, se e quan veten musliman, andaj sillu si musliman.

Citim Postuar më parë nga toni77_toni Lexo Postimin
    Ilirian, çka mendon, shumica e popullit te Shqiperisë dhe Kosoves mendojnë ashtu si ti dhe disa ketu, apo si po mendojnë master2006, bani G.V etj?

Thjeshtë, te lutem me jep pergjigje pa paragjykime dhe shkurt.
    Po sigurisht qe po, ja se pse !

Po ua prezantove shqiptareve nje "kuran" si ky i masterit dhe banit, askush nuk ka per ta njohur !

Pik se pari, keta as shahadetin nuk e shqiptojn sic duhet !

Faljen e namazit se bejn sic duhet !

Kjo me qon mallin si "islami" i kemajl ataturkut, qe ishte sipas qejfit te tij !

Do t'ia bej me dije Naim Tërrnavës per keta far gabelesh qe mundohen ta fusin nje virusë përmbrenda Islamit tradicional qoft shqiptar apo profetik !

Me argument te fola deri me tash, ti dhe shoku yt masteri, jeni duke e percjellur nje guru i cili perdor hadithet per ta plotesuar "faljen e tij te kontaktit (..?..) " te tij te gjymtyrt !

Demokracia s'ka te bej me Islam, nese edhe kete e keni mesuar nga aj sharlatani juaj, ateher te mjeret ju te mjeret !

Duhet qenë në gjendje intelektuale shumë të mjerueshme për të ndjekur një ciarkuz si ai prijësi juaj jevg ! Si ka mundesi qe te ndodhe kjo ? ! . . si dihët, ndoshta edhe s'keni sy apo thjesht jeni antar te familjes se tij ?! Ndryshe s'ka mundesi !!

po per shamine (mbulesen), a nuk po kerkoni ne emer te asaj qe kosova eshte nje shtet demokratik, eshte e drejte demokratike mbajtja e mbuleses?
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Citim Postuar më parë nga bani Lexo Postimin
    aspak , e deklaroj haptas; Muhamendi ishte i derguari i Zotit
    Po gënjen ! As Ezanin nuk e thuani sic duhet !

Me interesantja eshte, qe menyra e thirrjës se Ezanit nuk përshkruhët në Kur'an ! Atehere nga i mesuat, kush ua shpalli ato ?

Ju jeni edhe me te devijuar se dervishet, bekteshet e kryeleshet !

Asnje ezan ne botë nuk thërrret sic pallte aj gomari juaj jevg !

po per shamine (mbulesen), a nuk po kerkoni ne emer te asaj qe kosova eshte nje shtet demokratik, eshte e drejte demokratike mbajtja e mbuleses?
    Te ka ardhe gjumi tani, shko pushoi nervat e lere demokracin anash se s'i paske haberin per asgje. Qenke i vonuar, shume i vonuar !

Te ka ardhe gjumi tani, shko pushoi nervat e lere demokracin anash se s'i paske haberin per asgje. Qenke i vonuar, shume i vonuar !
    tani iu shmange prap temes,
    dhe po t'a them perseri , a nuk jeni ju qe kerkoni te drejta ne emer te demokracise?
    Nuk ka perëndi tjetër përveç ZOTIT

Citim Postuar më parë nga Matrix Lexo Postimin
    E pse qenkan sekt, apo sepse fjalen Allah e kane perkthyer Perendi dhe fjalen Islam e kane perkthyer Nenshtrim dhe fjalen Xhuma e kane perkthyer e Premte????

Master2006,
    I hodha nje sy atij site.Pavaresisht se kam deshire t'ju bej komplimenta per punen e mire per pastrimin e fese suaj nga idhujtarizimi i arabizmit, me duhet te sqaroj se une si i krishter nuk mund ta pranoj kurrsesi interpretimin se Jezusi u kryqezua pa shpirt. E verteta biblike eshte qe Jezusi u kryqezua ne trup dhe shpirt.
    Fjalet e Tij te para ne kryq ishin: "Fali o At se nuk dijne se c'bejne!" Keto nuk mund t'i thote nje trup pa shpirt.

Te uroj qe udhetimin qe ke nisur ne gjetjen e se vertetes ta perfundosh ne njohjen e Jezusit.
    Ai eshte kryqezuar dhe per ty dhe per mua!
    Matrix, e shoh qe je moderator !

Je i nderuar nese kete tem, dhe temat e ketyre çunave i fshin nga kjo faqe ose t'ua krijosh nje nenrburik ......iluminatisa... te interentit apo gjej cka te vie me leht per tye, por mos i lejo keto tema qe s'kan asgje te bejn me Islamin zyrtar qe praktikojn shqiptaret !

PS: Kam edhe nje keshill per ju, mos u perzihuni ne tema qe s'mirrni asgje vesh. Mjafton ta kryeni detyren e juaj te "moderatorit".

i nënshtruar Maska e master2006
    Anëtarësuar
    15-09-2006
    Vendndodhja
    Prishtinë
    Postime
    1,238
    Po gënjen ! As Ezanin nuk e thuani sic duhet !

Me interesantja eshte, qe menyra e thirrjës se Ezanit nuk përshkruhët në Kur'an ! Atehere nga i mesuat, kush ua shpalli ato ?

Ju jeni edhe me te devijuar se dervishet, bekteshet e kryeleshet !

Asnje ezan ne botë nuk thërrret sic pallte aj gomari juaj jevg !
    2:136. Ju (besimtarë) thuani: “Ne i besuam All-llahut, atë që na u shpall neve, atë që iu shpall Ibrahimit, Ismailit, Is’hakut, Jakubit dhe pasardhësve (të Jakubit që ishin të ndarë në dymbëdhjetë kabile), atë që i është dhënë Musait, Isait dhe atë që iu është dhënë nga Zoti i tyre pejgamberëve, ne nuk bëjmë dallim në asnjërin prej tyre dhe ne vetëm atij i jemi bindur.

Nese Zoti ne Kuran na urdheron te mos bejme asnje dallim nga te Derguarit, ateher ne Ezan do te duhej t'i fusim emrat e te gjithe te Derguarve ose ne Ezan duhet te jete vetem emri i Allahut, Zotit, Krijuesit, sido qe ta quajme.

tani iu shmange prap temes,
    dhe po t'a them perseri , a nuk jeni ju qe kerkoni te drejta ne emer te demokracise?
    Po çaka lidhje me temen tani ? Mos po ta ha mendja qe me zure ngusht helbete ???? Ik shko pusho, se vec cka po e mundon veten !

Citim Postuar më parë nga master2006 Lexo Postimin
    2:136. Ju (besimtarë) thuani: “Ne i besuam All-llahut, atë që na u shpall neve, atë që iu shpall Ibrahimit, Ismailit, Is’hakut, Jakubit dhe pasardhësve (të Jakubit që ishin të ndarë në dymbëdhjetë kabile), atë që i është dhënë Musait, Isait dhe atë që iu është dhënë nga Zoti i tyre pejgamberëve, ne nuk bëjmë dallim në asnjërin prej tyre dhe ne vetëm atij i jemi bindur.

Nese Zoti ne Kuran na urdheron te mos bejme asnje dallim nga te Derguarit, ateher ne Ezan do te duhej t'i fusim emrat e te gjithe te Derguarve. Prandaj ne Ezan duhet te jete vetem emri i Allahut, Zotit, Krijuesit, sido qe ta quajme.
    A të thash që s'je musliman !

Ti ne te vertet je duke e akuzuar Muhamedin s.a.w.s. si manipulues, mashtrues e genjeshtar te madhe ! Dhe ne tjetren an, i beson kur'anit !

Kjo quhet hipokrizi ! E per hipokritet, pyete "kuranin" tend se ku e kan vendin ne boten tjeter !

Faqja 19 prej 47 FillimFillim ... 9171819202129 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •