pse me klor ti.... t'paskan infektu keqazi biri im.
kat-o,![]()
Gripi,kolla,te vjellta ,temperatura,dhimje trupi qe me ka lon gjith noten pa gjum,dhe ashtu vazhdoj akomashkova ke mjeku sot,dhe kam prit dhe atje nja 3 ore,se ishte nje rradh e madhe me pacienta,mezi me majshin komet
shpresoj me ilaçet qe me ka dhon mjeku,te kem permisime.
Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.
Me beri pershtypje nje kerkes per friends ne fb , omg ai/ajo personi duhet te jet retard se ska mundesi, ta refuzosh tjetrin 30 her dhe te kerkoj akoma te behet friends , vetem kete monstren kam par ...
Po lexoja te CNN per ate vrasjen ne CT, para 3 vjetesh. Scary, keto gjera thashe se ndodhin vetem neper filma horror.
Per vrasjen e familjes se doktorit e ke fjalen Pink, apo ndonje tjeter?
Kurse mua me beri pershtypje nje dokumentar rreth nje familje Shqiptare dje, ku vajza e madhe 19 vjecare ishte perdoruse e Meth. dhe gjithashtu prostituonte per te siguruar leket e droges. E tmerrshme! Ardhur para 15 vjetesh ne USa nga Tirana, per nje jete me te mire dhe femija te behet nje funderrine rrugesh. U fut ne nje qender rehabilitimi dhe premtoi qe nuk do kthehej me ne ate rruge. Akoma s'kishte mbaruar shkollen e mesme.Mamane e kishte lesbike. Ishte e ndare nga burri. Jetonte vetem me dy cupat. Tragjedia e nje familje Shqiptare ne Usa, nje realitet i hidhur qe mund ti ndodhi cdo familje Shqiptare kur i le femijet pas dore e sulet rreth parase nga mengjesi ne darke.
![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga mia@ : 17-09-2010 më 10:54
Feelings change - memories don't.
Krijoni Kontakt