Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 22
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263

Vritet një shqiptar në veri të Mitrovicës

Është vrarë me armë zjarri afër shtëpisë së tij në “Kodrën e Minatorëve”, në veri të Mitrovicës, Hakif Mehmeti, i njohur me emrin Kika.

Ngjarja ka ndodhur të martën rreth orës 21.40, ndërkohë që ai është transferuar në spitalin që ndodhet në veri, ku mjekët kanë konstatuar vdekjen e tij, njofton rtv21.

Shkaqet e vrasjes nuk dihen, ndërsa policia ka dalë në vendngjarje dhe është duke zhvilluar hetimet. Rasti është konfirmuar edhe nga zëdhënësi i policisë në Mitrovicë, Besim Hoti, i cili ka deklaruar se është në pyetje një vrasje me armë zjarri, ku viktima është një shqiptar i lagjes “Kodra e Minatorëve”.

“Njësitë rajonale të Policisë së Kosovës janë duke mbledhur informacionet fillestare rreth rastit, ndërkohë që kryesit dhe motivi i këtij akti kriminal janë për momentin të panjohur”, ka deklaruar Hoti. /Telegrafi/

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-03-2010
    Vendndodhja
    France
    Postime
    263

MUP-i urdhëron të sulmohen Njësitë Speciale

Të gjithë komandantët e njësive të MUP-it, që operojnë në veri të Kosovës, janë urdhëruar që t'i sulmojnë pjesëtarët e njësive speciale të Policisë së Kosovës.

Prezenca e Njësisë Speciale të Kosovës (ROSU) në veri të vendit, si duket ka mobilizuar njësitë e MUP-it (Ministria e Punëve të Brendshme të Serbisë), të cilat operojnë në veri të Mitrovicës, por edhe më gjerë.

Sipas “Kosovapress”, bazuar në burimet e veta nga veriu i Mitrovicës, bën të ditur se të hënën në ora 10.00 në Zveqan, është mbajtur mbledhje urgjente e krerëve të njësive të MUP-it, ku temë kryesore e diskutimit ka qenë prezenca e njësive speciale të Policisë së Kosovës (ROSU) në veri.

Sipas burimeve, kryeshefi i Punëve të Brendshme të Serbisë për rajonin e Mitrovicës, Gjorgje Dragojeviq (Xholle), ka urdhëruar të gjithë komandantët e njësive të MUP-it që veprojnë në veri të Kosovës, që të intensifikojnë patrullimet e këtyre njësive, si dhe të sulmohen pjesëtarët e njësive speciale të Policisë së Kosovës, në rastet kur ata paraqiten në veri.

Në këtë takim ka marrë pjesë edhe i ashtuquajturi kryeshef i Qarkut të Mitrovicës, Radenko Nedelkoviq, bëjnë të ditur burimet të Kosovapress-it.

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anëtarësuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    qatje le te kallxojne veten kta rosu speciallcat,e jo neper stadiona...qatje te kqyrim tash qfare njesie speciale osht.
    nejse,shkijet veq kan cof,qpurthin qeshtu kishe po bojm diqka.

i/e regjistruar Maska e Daja-GONI
    Anëtarësuar
    21-03-2006
    Postime
    1,546
    Citim Postuar më parë nga muslim_ks Lexo Postimin

Është vrarë me armë zjarri afër shtëpisë së tij në “Kodrën e Minatorëve”, në veri të Mitrovicës, Hakif Mehmeti, i njohur me emrin Kika.

Ngjarja ka ndodhur të martën rreth orës 21.40, ndërkohë që ai është transferuar në spitalin që ndodhet në veri, ku mjekët kanë konstatuar vdekjen e tij, njofton rtv21.

Shkaqet e vrasjes nuk dihen, ndërsa policia ka dalë në vendngjarje dhe është duke zhvilluar hetimet. Rasti është konfirmuar edhe nga zëdhënësi i policisë në Mitrovicë, Besim Hoti, i cili ka deklaruar se është në pyetje një vrasje me armë zjarri, ku viktima është një shqiptar i lagjes “Kodra e Minatorëve”.

“Njësitë rajonale të Policisë së Kosovës janë duke mbledhur informacionet fillestare rreth rastit, ndërkohë që kryesit dhe motivi i këtij akti kriminal janë për momentin të panjohur”, ka deklaruar Hoti. /Telegrafi/
    Nese nuk gaboj i ndjeri ka qene nje aktivist i zeshem i kesaj lagje ne veri. Ani nuk dihen kryesit e sulmit. Po qysh nuk dihen? Dihen boll mire. Kan mbet nje grusht njerez te rrethuar nga te gjitha anet me shkije. E kush mund te jete vrasesi?
    Veq mos u merzitni o njerez. Se hashim aponga ka thene: Gjendja e sigurise eshte e mire, i ter teritori i vendit kontrollohet dhe kushtetuta po zbatohet.

Ngushllime familjes se te ndjerit, e udheheqesit tane, zoti i vraft!

i/e regjistruar Maska e Llapi
    Anëtarësuar
    08-08-2002
    Postime
    10,979
    Arrestohet polici i dyfishtë Lubisha Vujinoviq në lidhje me vrasjen në veri

Mitrovicë, 10 shtator 2010 (Kosovapress) Koha 11:31

Lubisha Vujinoviq, pjesëtar i Policisë së Kosovës, njëherit punëtor edhe i MUP-it të Serbisë, është arrestuar si i dyshuar në lidhje me vrasjen e Hakif Mehmetit, që ka ndodhur të martën në veri të Mitrovicës. Tek ai janë gjetur dokumente që tregojnë lidhjet e tij me MUP-in e Serbisë.

----------------------------------------------------------------------

Arrestohet polici Vujinoviç, i dyshuar për vrasjen e Hakif Mehmetit
    Është arrestuar Lubisha Vujinoviç, pjesëtar i Policisë së Kosovës, njëherit punëtor edhe i MUP-it të Serbisë, si i dyshuar në lidhje me vrasjen e Hakif Mehmetit, tri ditë më parë në veri të Mitrovicës. ...
    Postuar: 12:44:46 / 10.09.2010

Zëdhënësi i policisë në Mitrovicë, Besim Hoti tha për Kosovapress se te i dyshuari është gjetur ID-ja e MUP-it të Serbisë dhe kartela identifikuese, që e dëshmojnë veprimtarinë e tij të dyfishtë. Sipas tij, hetimet për vrasjen kanë orientuar në zbulimin e veprimtarisë ilegale të policit serb të Kosovës. Ai shtoi se para se të ndodhte vrasja, viktima kishte qëndruar në lokalin e Vujinoviçit, ndërsa ky i fundit e kishte dërguar atë në spital.
    RTK
    Do t´i luftoj spiunet dhe tradhtaret e kombit deri ne vdekje.

i/e regjistruar Maska e drenicaku
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Postime
    3,263
    Si eshte e mundur qe ne policin ton te ket edhe polic te mup-it te serbis ne te njejten koh,ky eshte skandal qe nuk falet,kjo qeveri duhet te jep pergjegjesi,si nuk e ka nuhat qe ky shka polic i kosoves punonte per mupin e serbis.
    Se paku duhet te shkoi ministri i mbrendeshem ne mos ter qeveria,po ketu eshte kosove edhe kerkush kerkujt nuk i jep llogari

Prap e fshehur pas Teje Maska e e panjohura
    Anëtarësuar
    24-02-2007
    Vendndodhja
    Aty më gjen, nën hijen tënde që më le amanet!Nëse të duket që kam humb,më kerko atje ku fryn uragani i kohës,atje do më gjeshë,duke të kërkua Ty!
    Postime
    7,750
    Athua cfar ka kerkuar Kika ne kafenen Vujinoviçit??
    Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Rasti esht shum preks kure dihet se i ndjeri ishte aktivist i zeshem dhe njeri nder pak shqiptar qe nuk pranoi te shes pronen e tij ne veri.Ngushllime familjes se tij,zoti ua dhasht gajretin.
    Rasti i policit qe kryen detyra te dy fishta ., une do thosha edhe te tre fishta kure dihet se esht edhe kontrabandist dhe i perzier me trafikim te qenjeve njerzore .Nuk esht per tu quditur as gje kure Oliver Ivanoviq njeri nder kriminelet me fam keq thirret ne TV -Mitrovice dhe na ben politik ,ne kuven te Kosoves ipet fjala dhe i numrohet vota ...kjo s'do koment.
    Esht dashur te pritet nji ngjarje e till mbase atje krye kput sundon anarkija dhe aty ku ska ligje secili ben ligj per vete qoft ai polic ,zyrtar ,hajdut ,drogagji e c'far jo...

Deri sa politikanet tan bejn veq' se fushata ne media dhe ne teren punet i kemi llug si qyqarllak i politik berjes se qeveris son ,lere qe nuk e mbrojtem Kiken per se gjalli pore edhe ne varret e te parve nuk arriten ta varrosin, madje e varrosen pran Faruk Spahiut pore as ngushllimet nuk arriten te ja bejn ne shtepin ku lindi por me qera moren nji objekt ne pjesen veriperendimorelindore ne jug te Mitrovices.

E panjohura faji nuk esht jetim!
    Per ta mbulu krimin ai tani do dekleroj se ishin shok.
    Krimineli do thot diq pore nuk esht per tu besuar ....
    Ndryshuar për herë të fundit nga ganimet : 10-09-2010 më 12:31

i/e regjistruar Maska e shalja1
    Anëtarësuar
    18-05-2009
    Postime
    427
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    e ka pase me qera aty ka pase biznisin e tije.

Afer Baba Fajes Maska e Marinari
    Anëtarësuar
    04-02-2005
    Vendndodhja
    Martanesh
    Postime
    1,015
    Citim Postuar më parë nga e panjohura Lexo Postimin
    Pyetje me vend!

Kesaj radhe do te ishte mire t'i pergjigjet Goni, sepse e mallkoj Qeverine e Kosoves, kurse Kika cakerronte gotat çdo nate me Vujinoviçin ne lokalin e tij!

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •