te te laj ty me dore une , pastaj te ble rroba te rreja nqs ske ca te veshesh .
deal?
lol
Hell no , e para lahem vet e dyta me lan hubby per larje kshu allasojshe skam nevoj
Per te vesh kemi dhe po spatem esht vap sna duhen me shum se gjerat elemenetare ...lol
hahahahahaha
Ska deal ...lol
He do mi lac rrobat ??![]()
jo , get lost :P
Ua mashkull pa pik xhentilese ....
E as finese se harrova fare![]()
Kerkoja kokqypit tend keto gjera , jo mua.
Une thjesht kerkova nje aventure e jo nje cacke per tere jeten![]()
Elona, ne ato " hahahaha" -te e tua te zgjatura une "shoh" nervozizem. Sado qe ke qeshur 2 here. Biles ajo e fundit sa vjen, e behet akoma me e dukshme.Apo dhe muri qe permend-e, definifisht, ti ke acarim, ne kete moment. Mire neve qe na genjen, its ok, por te genjesh dhe veten tende, nuk eshte gje e mire. Tregon smthg else (po deshe ta them dhe kete). Ja pyet dhe te tjeret qe e lexuan, mbase ti nuk e "shikon" acarimin te shkronjat e tua, por te gjithe te tjeret e shohin. Sme beson? Pyet e do shohesh c'a do te thone. I swear!![]()
Njerzit nuk i japin asgjeje rendesi me te madhe se asaj qe eshte qesharake.(Gete)
Kjo nuk eshte e qeshur --. Kjo eshte thjesht nje buzeqeshje. Ka ndryshim. Tani, ke nuanca, qetesimi. E sheh, po ben progres. Nga e qeshur me hahaha-te te zgjatur e me zhurme, gjendja jote "emocionale" ndryshoi me vetem nje buze n'gaz, aka smile te lehte fare. Pak e nga pak mund te behesh dhe serioze, but you never know. Varet si i lexon shkronjat.
Krijoni Kontakt