Hitleri ska qen forrt burr i mirr, por edhe ska pun me burra te mir , si Jahudit sllavt etj.
Me demek pasqyra e shtetit duhej te duken bukur.Dhe serbet e kan pas keshtu ama me duket se ngjyra e flokeve dhe e syve nuk kishte shume rendesi,lol
P.S.Per temen........ose me mire per Hitlerin spo flas fare se sja vlen me fol
P.S.S.Cdo vdekje njerezore me nencmon,sepse edhe une jam pjese e asaj shoqeri njerzore..............................do thoshte Xhon DaniPostuar më parë nga strange
*smileeeeeeee*
I vrau pasi nuk e ndihmuan ne luften e tij per pushtimin e botes ne nje kohe qe pushteti ekonomik ishte ne dore te cifuteve.
Efektivisht jane vrare shume por jo aq sa thuhet.
Historia e luftes se dyte boterore gati gati po na thuhet sikur ka qene lufte e Hitlerit me cifutet , gje qe seshte e vertete, Viktimizimi i tyre i sherben ketij populli per te perligjur masakrat qe po ben me popullin palestinez. Popull arrogant , e ka merituar ate cka i ka ndodh.
hitleri i luftoi cifutet ashtu sic po lufton sot sarkozi harixhinjte.
po te kete lufte ne evrope te njejtin fat do kene edhe harixhinjte. ndaj duhet shteti, diplomacia, aleatet,... mos te prek dikush me dore.
un kam lexuar qe hitleri ka qen me prejardhje ebreu dhe nordafrikan,dhe kopil
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Hitleri ishte burri me i afte qe ka njoftur historia boterore ndonje here.Me humbjen e Hitlerit ne luften e dyte boterore,,per shqipetaret ne ballkane fillon nje periudhe e mjerrimit.
Fitore e sllaveve ruseve ,me ndihmen e amerikaneve dhe anglezeve , Armata e kuqe i ndau tokat shqipetare edhe nje here si dhurate per sllavet e jugut.
Ne Shqiperine etnike duhet te linde nje Hitler shqipetare.
Krijoni Kontakt