Close
Faqja 41 prej 52 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 401 deri 410 prej 513
    Besimtar Musliman Maska e strange
    Anëtarësuar
    31-10-2006
    Postime
    4,278
    Citim Postuar më parë nga Linda5 Lexo Postimin
    Po ti katunaro bon pjes ke kto 6 milionet
    Hahah a jud po te dukem a? Popullin qe kam me inat pas serbeve e ruseve.
    Mëso Islamin nga Kur'ani e jo nga myslimanet!

i/e regjistruar Maska e Linda5
    Anëtarësuar
    03-10-2007
    Postime
    7,276
    Citim Postuar më parë nga strange Lexo Postimin
    Hahah a jud po te dukem a? Popullin qe kam me inat pas serbeve e ruseve.
    Ncq ti po me dukesh taleban tani, si ai katunari tjeter
    Wir leben alle unter dem gleichen Himmel, aber wir haben nicht alle den gleichen Horizont.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-03-2008
    Vendndodhja
    itejdukshem, gjithka
    Postime
    1,536
    Hitleri ska qen forrt burr i mirr, por edhe ska pun me burra te mir , si Jahudit sllavt etj.

1.2.3...I
    Anëtarësuar
    10-09-2005
    Postime
    1,967
    Citim Postuar më parë nga ChuChu Lexo Postimin
    para dy vitesh kur kisha tv, shifja vetem history channel, dhe per nje kohe te gjate dhane dokumentar pas dokumentari per ss-te, trupat, komandantet e hitlerit.
    ss-te hitleri i zgjedhte te gjithe te bukur, te gjate, bjonda dhe sy blu (edhe pse vete ishte si mi)
    Me demek pasqyra e shtetit duhej te duken bukur.Dhe serbet e kan pas keshtu ama me duket se ngjyra e flokeve dhe e syve nuk kishte shume rendesi,lol

P.S.Per temen........ose me mire per Hitlerin spo flas fare se sja vlen me fol

P.S.S.
    Citim Postuar më parë nga strange
    Sa për temën, si me mund me ringjall Hitleri të mbysë edhe nja 6 milion tjerë...
    Cdo vdekje njerezore me nencmon,sepse edhe une jam pjese e asaj shoqeri njerzore..............................do thoshte Xhon Dani
    *smileeeeeeee*

i/e regjistruar Maska e arta.li
    Anëtarësuar
    30-12-2009
    Vendndodhja
    largg injoranteve
    Postime
    12

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga EuroStar1 Lexo Postimin
    A mundet kush te me shpjegoje se pse Gjermanet donin ti shfarosnin hebrejt gjat luftes se dyt botrore.Sepse i shoh shpesh dokumentaret per luften boterore por nuk e kuptoj se pse donin ti shfarosnin hebrejt. A ka lidhje dicka me fen apo cfar ?
    me sa kam degjuar , mendoj se kur kishte qen i vogel hitleri i kishte vijuar mesimet ne nje shkooll hebrenjje dhe deri me ateher e ka perjeuar keqtrajtime me te medha te mundshem pasi qe ai i vetmi ka qen ne klass gjerman ,.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    23-02-2010
    Postime
    713

Talking

Citim Postuar më parë nga arta.li Lexo Postimin
    me sa kam degjuar , mendoj se kur kishte qen i vogel hitleri i kishte vijuar mesimet ne nje shkooll hebrenjje dhe deri me ateher e ka perjeuar keqtrajtime me te medha te mundshem pasi qe ai i vetmi ka qen ne klass gjerman ,.....
    loooooooooool
    I support Papa Joseph Ratzinger.
    Me mire nje armik i zgjuar se nje mik budalla.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-01-2009
    Postime
    280
    I vrau pasi nuk e ndihmuan ne luften e tij per pushtimin e botes ne nje kohe qe pushteti ekonomik ishte ne dore te cifuteve.
    Efektivisht jane vrare shume por jo aq sa thuhet.
    Historia e luftes se dyte boterore gati gati po na thuhet sikur ka qene lufte e Hitlerit me cifutet , gje qe seshte e vertete, Viktimizimi i tyre i sherben ketij populli per te perligjur masakrat qe po ben me popullin palestinez. Popull arrogant , e ka merituar ate cka i ka ndodh.

i/e larguar Maska e SKRAPARI
    Anëtarësuar
    13-01-2005
    Postime
    867
    hitleri i luftoi cifutet ashtu sic po lufton sot sarkozi harixhinjte.
    po te kete lufte ne evrope te njejtin fat do kene edhe harixhinjte. ndaj duhet shteti, diplomacia, aleatet,... mos te prek dikush me dore.

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518
    un kam lexuar qe hitleri ka qen me prejardhje ebreu dhe nordafrikan,dhe kopil
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Skandinavien Maska e TetovaMas
    Anëtarësuar
    20-03-2008
    Vendndodhja
    Te vendi i xhenetit
    Postime
    2,664
    Hitleri ishte burri me i afte qe ka njoftur historia boterore ndonje here.Me humbjen e Hitlerit ne luften e dyte boterore,,per shqipetaret ne ballkane fillon nje periudhe e mjerrimit.

Fitore e sllaveve ruseve ,me ndihmen e amerikaneve dhe anglezeve , Armata e kuqe i ndau tokat shqipetare edhe nje here si dhurate per sllavet e jugut.

Ne Shqiperine etnike duhet te linde nje Hitler shqipetare.

Faqja 41 prej 52 FillimFillim ... 31394041424351 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •