Close
Faqja 75 prej 102 FillimFillim ... 2565737475767785 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 741 deri 750 prej 1011

Tema: Po gatuaj...

Citim Postuar mė parė nga *~Rexhina~* Lexo Postimin
    UHHH I soooo love it....e bejn dhe spicy qe te mbetet shija longer ...infy jemi in trouble, we love good food damn it
    Me fal po je e sigurte qe nuk je shtatezane prape ti qe na kujton ushqime ne mes te nates?

P.S. Sa per temen, kam gatuar uje gjithe diten sot se i kam pire nja 10 shishe.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga INFINITY© : 15-08-2010 mė 01:40

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    08-08-2003
    Vendndodhja
    Shangri-La
    Postime
    6,261
    Citim Postuar mė parė nga INFINITY© Lexo Postimin
    Me fal po je e sigurte qe nuk je shtatezane prape ti qe na kujton ushqime ne mes te nates?

P.S. Sa per temen, kam gatuar uje gjithe diten sot se i kam pire nja 10 shishe.

hahahaha nope, kush tha qe me hahet tani anyways
    neser dua te bej barbunja me mish te grir
    I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.

Walk a little slower... Maska e ♥ Ela ♥
    Anėtarėsuar
    11-07-2009
    Postime
    369
    Iiiii Thai? Kujdesni me keto orientalet aman...

Une kam bere bamje sot. Dhe per ta prishur (meqe jam bere goc e mire keto muajt e fundit) bera dhe nje shendetli...

i/e larguar
    Anėtarėsuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Sot grosh po me bisht vici
    Ky ftohti te sjell keto deshira ...

i/e regjistruar Maska e Annika
    Anėtarėsuar
    29-03-2008
    Vendndodhja
    Ne psheretimen tende
    Postime
    239
    Mousaka ......(gjelle greke)
    Para se te jepemi me zemer pas dickaje..lete vezhgojme sa te lumtur jane ata qe e zoterojne ate....!

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    Rexhinen e mbaj mend duke mbajt diete qysh diten e pare qe eshte fut ne Forum. We are now 7 years later.
    Dhe une s'jam pro dietave, per aq kohe sa nuk ha junk or processed food. Djathe e peshk, si mund te rrije njeriu pa to? Fish is the healthiest of them all! Rexho, u are on the wrong diet honey!

Gatova... nje cucumber soup dhe nje sallate me beets per dreke. Yum, and healthy.
    Si e bere kete supen chuchu , qe ta bej edhe une, se s'para ha djathe e mish .
    Where does a thought go when it's forgotten?

PEDAGOG Maska e Pyes_Lotin
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Chelsea
    Postime
    1,688
    Sot e vuna Hajrien teme, me gatu pace komsh me zorr miu .... ene per dessert i thash t`i boj vetes i Qaf Pate, edhe mu i pjat sultjash..
    Jam JETUS jo TREGUS!.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119
    Citim Postuar mė parė nga Pyes_Lotin Lexo Postimin
    Sot e vuna Hajrien teme, me gatu pace komsh me zorr miu .... ene per dessert i thash t`i boj vetes i Qaf Pate, edhe mu i pjat sultjash..
    Yammi.... obobo, obobo, pace komesh me zorr miu?! Goja leng gjithandej.. Pale ti hedhesh dhe ndonje thelpi hurdher brenda.

Daku te kesh te dashur me emrin Hajri(e) dhe ta vesh te gatuaj gjithe keto gjona, ti qofsh!! You're the MAN, man!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Si e bere kete supen chuchu , qe ta bej edhe une, se s'para ha djathe e mish .
    kjo recipe e Emeril i afrohet, po ky i ka fut shume gjera. Work with what you have, lexo dhe reviews se ndonjehere te japin idera te mira.
    http://www.foodnetwork.com/recipes/e...ipe/index.html

dje per dreke hengra chilled minted pea soup dhe ishte shume refreshing for summer. une zakonisht bej pea soups, where you basically i zien, pastaj i fut ne blender dhe i grin. aty mund te hedhesh dhe ca mint per arome dhe shije, kripe e piper. ne fund kur e nxjerr nga blender, i hedh dhe nje grusht me peas keshtu si kokerr qe te jene si crunchy kur i ha. eshte supe e holle, por e mire per vere.

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485
    Citim Postuar mė parė nga ChuChu Lexo Postimin
    kjo recipe e Emeril i afrohet, po ky i ka fut shume gjera. Work with what you have, lexo dhe reviews se ndonjehere te japin idera te mira.
    http://www.foodnetwork.com/recipes/e...ipe/index.html

dje per dreke hengra chilled minted pea soup dhe ishte shume refreshing for summer. une zakonisht bej pea soups, where you basically i zien, pastaj i fut ne blender dhe i grin. aty mund te hedhesh dhe ca mint per arome dhe shije, kripe e piper. ne fund kur e nxjerr nga blender, i hedh dhe nje grusht me peas keshtu si kokerr qe te jene si crunchy kur i ha. eshte supe e holle, por e mire per vere.
    Faleminderit Chuchu! Do t'i provoj.
    Where does a thought go when it's forgotten?

Faqja 75 prej 102 FillimFillim ... 2565737475767785 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •