Close
Faqja 25 prej 38 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 241 deri 250 prej 374
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Shikoje ndryshimin tend dhe timin, se kush flet me objektivizem. Nuk kalova une ne ofendime, por pa filluar mire debatin kalove duke ofenduar dhe me treguar mua budallallikun. Nese une ngateroj nje C me K, nuk do te thot qe nuk ia di emrat lojtareve. Lexoje dhe njeher rolin e Kompany (In association football, a midfielder is a position. Some midfielders play a more defensive role, while others blur the boundaries between midfielders and forwards. The number of midfielders a team uses during a match may vary, depending on the team's formation and each individual player's role. The group of midfielders in a team is called the midfield.) Ai lojtar ka luajtur ne mbrojtje pasi nuk kishte lojtar tjeter, ishte per nevojat e trajnerit, sic mund te themi per Eto'o, nuk ishte sulmues i dyte apo mesfushor krahu, por luajti se kishte nevoj trajneri. Sic mund te themi per J. Zanneti, nuk eshte mbrojtes krahu, por ka luajtur se ka pasur nevoj ekipi, po ashtu dhe E. Cambiaso, nuk eshte mbrojtes, por ka luajtur se kishte nevoj ekipi dhe shume lojtar te tjere. Tani shikoje pozicionin real te Kompany se ku do te luaj, m.q.s ne skuader erdhen lojtar te tjere, si Kolarov dhe Boateng ku e plotesojn mbrojtjen dhe kan alternativa nese mungon lojtar tjeter. Cfare goje me mbylle ti mua? Sepse une nuk lexova asgje sportive tek ty, ti me tregon mua qe une smarr vesh nga futbolli dhe s'dua ekipet Angleze. Ku une e kam thene hapur qe jam tifoz Anglez dhe dua qe emri i Premier League te shkoj sa me lart, pasi kombetarja nuk po na jep asgje te mire. Te urova dhe suksese per sezonin e ri, po ti lexon ato qe te intereson dhe nuk i shikon ashtu sic duhet ato cfare shkruhen. Te kam vene re qe te gjithe i ofendon dhe te pelqen mendja jote, po siduket qenke ndonje adoleshent qe ke dy vjet qe shikon futboll dhe te genjen mendja se e njeh futbollin. Do shikojm ne fund te sezonit, nese ke pasur ti te drejt apo une.

P.s Dhe sa per kulturen familjare timen, duhet ti biesh botes njeher rrumbullak ta kuptosh se cfare niveli ka. Prandaj ai epiteti magjup nuk me shkon mua, po te shkon ty sepse une kam perpara kombin pastaj religjionin, gje qe eshte vetiake dhe jo si puna jote qe ben duva kudo qe shkel.
    haha cfar loshe je.
    ok te pergjigjna ren.
    1. Kompany ka filluar si mesfushor, por tash u ber cender mbrojtes, a mer vesh ti? un i percjelli krejt ndeshjet e cityt, dhe edhe tash ne miqesore("preseason"), kompany luan ne pozites e mbrojtes(Cender mbrojtes). cityt nuk i vyn asgje edhe nje mesfushor defanciv tjeter kur i kemi Yaya, Vieria, De Jong, M. Johnson, dhe Zabaleta. mandej e kemi edhe silva, ireland, A. Johnson.
    nuk eshte e vertet qe Kompany ka luajtur ne mbrojtje sespe ka pas nevoj ekipi, por edhe kur ka qen Lescott, Onuoha, Richards, aj akoma ka luajtur ne mbrojtje.

2. un nuk thash qe nuk din asgje per futbollin anglez, por nuk dine asgje per cityn.

3. ca eshte kjo? "andaj ai epiteti magjup nuk me shkon mua, po te shkon ty sepse une kam perpara kombin pastaj religjionin"
    ooo kahrimon, po ti pernime totalisht te koke nje injorant pa kufi. nje budall i klasses te pare.

4. edhe e fundin, akoma nuk me tregove se ku e more ti ket rren, kush te tha ty se adebayor ka problem me mancinin?

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Manchester City 2-0 Valencia
    goal: berry(min 29), jo(min 88)

city ka filluar me ket formacion

.............tevez...........adebayor

........................silva

......berry.......de jong......yaya

kolarov..kompany..Boateng..richards

........................hart

tevez dhe silva u zavencuan ne minutin 35't, se kjo ka qen e para loj e tyre.

keto jan gjith zavencimet:

CITY: Hart (Given 46), Richards, Boateng (Kolo Toure 46), Kompany (Ibrahim 78), Kolarov (Cunningham 73); De Jong (Vieira 46m), Barry (Weiss 68), Yaya Toure (Lescott 62), Silver (Wright-Phillips 36m), Tevez (Johnson 36m) and Adebayor (Jo 73).

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    David Silva shenoi goll sod per spanjen

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Kolo Toure shenoi goll per bregun fildisht kunder italise

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Hart (Given 46)
    Ke ndonje informacion se cili do te jet portieri i pare? Given ka treguar qe eshte nje nga portieret me te mire ne PL, do doja qe te fitonte te njejten eksperienc dhe J. Hart, eshte e ardhmja e portes se Anglis. Nje portier i cili ka karakteristika shume te mira, siduket i beri mire qe vajti i huazuar per nje vit ne nje ekip tjeter per te treguar se vlen shume si portier dhe e ardhme e portes se Anglis.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Ke ndonje informacion se cili do te jet portieri i pare? Given ka treguar qe eshte nje nga portieret me te mire ne PL, do doja qe te fitonte te njejten eksperienc dhe J. Hart, eshte e ardhmja e portes se Anglis. Nje portier i cili ka karakteristika shume te mira, siduket i beri mire qe vajti i huazuar per nje vit ne nje ekip tjeter per te treguar se vlen shume si portier dhe e ardhme e portes se Anglis.
    askush sdin asgje, por me duket se hart do te jet #1.
    given sot nuk ka qen ne praktike, se ka luajtur dj kunder argjentines ne miqesore ne dublin, por hart ka ardhur sot heret per praktike dhe ka treguar qe aj do te ben gjitha qe te jet #1 per cityn. un per veti, e kisha sgjedh hart, por e kisha mbajtur edhe give, aj e ka kontraten per edhe 3 vite, ska qa te thot.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    05-02-2009
    Postime
    394
    Mario Balotelli tek Manchester City per 22mill

mir se erdhe super mario

Faqja 25 prej 38 FillimFillim ... 15232425262735 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •