Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 30
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Postime
    1,230
    Zgjidhja eshte shume e thjesht, mos merr pjese ne nje nen forum i cili i perket nje komuniteti ku ti nuk beson. Merr pjese ne ate komunitet ku ti ben pjese dhe nuk do te mbyllet asnje teme. Feja eshte e till, qe argumentat vijn nga librat e shenjt, dhe jo nga mendimet apo hipotezat e dikujt. Pra eshte dicka e definuar, e cila nuk mund te interpretohet sipas deshirave.

el kafirun Maska e chino
    Anėtarėsuar
    04-02-2008
    Postime
    4,952
    Citim Postuar mė parė nga E=mc² Lexo Postimin
    Zgjidhja eshte shume e thjesht, mos merr pjese ne nje nen forum i cili i perket nje komuniteti ku ti nuk beson. Merr pjese ne ate komunitet ku ti ben pjese dhe nuk do te mbyllet asnje teme. Feja eshte e till, qe argumentat vijn nga librat e shenjt, dhe jo nga mendimet apo hipotezat e dikujt. Pra eshte dicka e definuar, e cila nuk mund te interpretohet sipas deshirave.
    Po si e shpjegon ti atehere te drejten e ketyre nga komuniteti musliman per te marrur pjese ne komunete tjera? P.sh. ne komunitetin shqiptar. Edhe komuniteti shqiptar ka mendimin e tij dominues. Keta te komunitetit musliman nuk i nenshtrohen mendimit dominues te komunitetit shqiptar, kur marrin pjese ne te.

Si e shpjegon kur komuniteti musliman (mendimi dominues i tij) eshte teresisht kunder Kushtetutes Shqiptare dhe ligjeve te shtetit shqiptar, e lere me ligjet sociale dhe tradicionale? Si te veproje shteti shqiptar ndaj komunitetit musliman, kur keta e refuzojne kushtetuten e ligjet? T'ua mohon lirine e shprehjes? Lirine e ekzistences (se botekuptimit te tyre)?

Jo qe dua te te sulmoj ne mendimin tend. Por dua ta nxjerr ne pah bishesine qe tregon mendimi dominues ne komunitetin islam. Vepron si bishe, por kerkon te trajtohet konform lirive dhe te drejtave themelore.

Nuk do te kaloje shume kohe deri sa ta kete kuptuar populli shqiptar kete gje dhe te gjej pergjegje adekuate.

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Elytony Lexo Postimin
    Edhe une me argumente tek nenforumi katolik kam postuar qe disa here dhe me jane fshier postimet,edhepse kam folur madje ne gjuhen Biblike. Por i nderuar varet se qka une e ti e marrim per argument e qka ata e marrin per argument..por ju nese doni te dini mbi Islamin mund te beni pyetje tek tema Kurani kontrkditat dhe absurditetet dhe une do iu pergjigjem per qdo hollesire.

Me nderime!
    E pakonceptueshme t'ģi fshihen postimet nje eruditi qe njeh aramaiken!!!!
    Une do te doja te dija, i nderuar, nga thellesia e logjikes suaj te kulluar, se ēfare lidhje ka hapja e temes se nje myslimani(Bani) ne nenforumin mysliman me ate te nje myslimani(Elytony) ne nenforumin katolik????
    Pres nje pergjigje me "argumenta" kuranore, nese ka mundesi......
    Jarigas

Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anėtarėsuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    bani nenforumi musliman eshte per muslimanet qe e besojn kuranin dhe synetin ndersa per ata qe mundohen te bejn ndryshime nuk kan vend ne ket nenforum mirpo perketa persona me mir do ishte te hyn nen nenforumin ateisteve sepse atakan deshir te bejn perqarjen e muslimaneve
    Pėrderisa ėshtė dikush nė Qiell qė mė mbron...
    Nuk ka askush nė Tokė qė mė mposhtė...”

Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    bani nenforumi musliman eshte per muslimanet qe e besojn kuranin dhe synetin ndersa per ata qe mundohen te bejn ndryshime nuk kan vend ne ket nenforum mirpo perketa persona me mir do ishte te hyn nen nenforumin ateisteve sepse atakan deshir te bejn perqarjen e muslimaneve

po , por une nuk jam ateist ,
    sepse une e besoj kuranin,
    pra tek cili nenforum te marr pjese une
    Nuk ka perėndi tjetėr pėrveē ZOTIT

Per shume vjet muaji i bekuar i Ramzanit !

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-01-2010
    Postime
    1,126
    Citim Postuar mė parė nga ximi_abedini Lexo Postimin
    Domethene qenkeni judenj sepse synetin mesa di nga ata e moret. Te pakten sqaroje ku ndryshon syneti juaj me synetin e judenjve.

Ti lutemi All-llahut xh.sh qe te na e shtoje DURIMIN !

Amin !

i/e regjistruar Maska e belive-god
    Anėtarėsuar
    21-09-2009
    Vendndodhja
    All Over the World
    Postime
    79
    Citim Postuar mė parė nga Explorer Lexo Postimin
    Ti lutemi All-llahut xh.sh qe te na e shtoje DURIMIN !

Amin !
    Lutju Lutju sta ka shtu kurr veq urrejtjen po

Citim Postuar mė parė nga belive-god Lexo Postimin
    Lutju Lutju sta ka shtu kurr veq urrejtjen po
    All-llahu xh.sh i fal besimtaret te cilet pendohen sinqerisht.

Une kerkoj falje prej All-llahut qe te me beje te forte me durim.

Ju Kjafiret do te digjeni ne zjarrin e xhehenemit.

Sa i tmershem eshte xhehenemi.

Kerkoj mbrojtejn e All-llahut prej shejtanit te mallkuar, provokatoreve dhe prej kjafireve qe u bien ne qafe Muslimaneve/

Muslimanet jane te paster ne trup dhe ne shpirt !

Falenderojme All-llahun qe jemi Muslimane.

A M I N !

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •